Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenze uživatele Lexonka97 k tomuto seriálu (4)

Daredevil (2015) 

Tak toto jsem nečekal. Přesně tohle si každý fanoušek marvelu přeje - Temná, brutální, komornější komiksovka s výborně napsanými postavami a fantastickým příběhem. Akce je fascinující a střih spolu s nasvícením geniální. Daredevil mi změnil pohled na celý marvel a komiksovky všeobecně. Hell's Kitchen je temné hnusné místo plné násilí dodávající tu pravou agresi postav. Daredevila jsem si hned zamiloval a stal se mým nejoblíbenějším seriálem a nejlepší komiksovou záležitostí. 10/10 ()

Season 1 (2015) (S01) 

Fantasticky rozjetý příběh Marvel světa od Netflixu. Kéž by takto vypadal každý superhrdinský projekt- děj nepřeplácaný postavami, CGI, podivnými rozhodnutími,... (netvrdím, že tomu je vždy špatně, ale ne vždy se to povede) Naopak seriál Daredevil se oproti většině Marvel projektům liší především v postavách. A to tak, že tu jsou hlavní protagonisté se skutečnými city, uvěřitelnými rozhodnutími a životem, který je nejreálnější, jak jen může. Konečně tu máme hlavního hrdinu o kterého se bojíme v každém souboji. Seriál velmi vynikal choreografií, jelikož souboje byli i přes to, že byli většinou ve tmě fantastické. Máme tu hlavního záporáka s city a nápadem, kterého chápeme, i když jsou jeho rozhodnutí, řekněme, rapidnější a brutálnější. Výjimkou hlavních postav tu stojí za zmínku i postava Jamese Wesleyho, kterou jsem si velice oblíbil. Charlie Cox ztvárnil Matta Murdocka na jedničku a jeho mimika slepce je velmi dobrá a představitelná. Seriál má výbornou hudbu a excelentní intro/první titulky, říkejte si tomu jak chcete. PS: Oblek v závěrečné epizodě vypadá parádně. ()

Season 2 (2016) (S02) 

Paráda paráda a paráda! Druhá série je poutavější, temnější a brutálnější! Série má nadupaný začátek a až po pátou epizodu se nese v tom samém rytmu.  Postava Punishera je fantastická - úžasný charakter, příběh, herec a spoustu dalšího. Co se týče ostatních postav, prošly si výborným vývojem a já si je osobně oblíbil mnohem více. Dokonce i takový Stick mi tolik neleze na nervy :D Akce znovu geniální, jakýkoliv pohyb Charlieho Coxe jakožto slepého Matta je parádní. Nevím co více dodat, při dokoukání 7 ze 13 dílů jsou koukal s otevřenou hubou. Electra mi ze začátku nebyla tolik sympatická, ale postupem času se to zlepšovalo. Nemůžu se dočkat na seriál The Punisher a třetí sérku DDho. ()

Season 3 (2018) (S03) 

Jak já tento seriál miluji! Třetí série Daredevila je skvělé pokračování a ještě lepší ukončení seriálu. Poslední série si drží laťku stále stejně vysoko jako dvě předchozí a není pro mě nejlehčí určit, která z nich se mi líbila nejvíce a která nejméně. Zničený Matt Murdock hledající smysl života je perfektní! Foggy, Karen, Fisk a spousta dalších jsou výborně napsané postavy pozvedávající sérii a vlastně i celý seriál čím dál výš. Co se týče Dextera, měl jsem s ním chvíli problém, ale někdy po třetině série jsem si ho oblíbil a chci ho někdy vidět znovu. To samé platí i o Nadeemovi. Akce znovu perfektní, hudba znovu perfektní, scénář znovu perfektní,... prostě vše tu šlape tak, jak má. ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama