Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (87)

Deyw

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

uz asi 6dilu se tam neco deje a kazdej se na neco pta a ten mu odpovida odpovedi typu: "kdyz sem byl malej tak jsem meli..." kecani o picovinach ktery by se veslo do 1-2dilu, nic zasadniho se nestane..jediny co si ztoho clovek zapamatuje je skvela one shot prison bitka + ta bitka v kanclu..jinak je to bida a des...a uz sem pekne nasranej ale uvidime dal..vse v puvodnim komentari. asi nejslabsi serka/ stejne dobra jako prvni - takze nic moc 3/5 - neni tu nic extra ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem tomu nevěřil, ale třetí sezóna Daredevilovy cesty je opravdu tou nejlepší nejen kvůli návratu Kingpina, ale i díky nově vyvstávajícímu záporákovi a jedné z ústředních postav, které až do konce nevíte, zda máte fandit nebo ji máte nenávidět. Nebudu se bránit Daredevilově resurekci pod záštitou Disney+, ale pokud k tomu nedojde, tenhle třísériový zážitek mi bohatě stačil. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejemocionálnější, nejtemnější a nejbeznadějnější řada. Všechny doženou hříchy minulosti, zlo ovládá většinu a já jen zíral, jak osudově a lidsky se dá natočit komiks. Netflix před lety byl (a pořád je) jako zjevení, jak za málo peněz udělat hodně muziky a zrovna teď, když se Daredevil stával mým nejoblíbenějším seriálem a je čím dál lepší, tak ho kvůli nějakým zasraným fúzím mezi Disneym a neochotou se domluvit zrušíte. "Shame on you," říkám spolu s hlavním hrdinou. ()

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí serie Daredevila je jiná. Celé to pojetí závěrečné řady mi nepřijde uplně šťastné, nicméně si jednotlivé epizody stále drží vysokou kvalitu, ať už po stránce akce, tak po stránce napětí. Slabší je zápletka a v kontextu celého seriálu je třetí serie asi nejslabší. Ale stále osciluje kolem nadprůměrných 4 hvězdiček... ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První třetina série je fakt špatná. Po polovině už to začíná trošku fungovat a poslední 3 díly to všechno tak nějak napravují. Matt je zde neskutečně otravný.Není díl, kdy by si na něco nestěžoval. Všichni se mu snaží pomoct a on se chová jako debil a občas jako ocas. Celý úvod jsem protrpěl, protože všem bylo jasné, že Fisk něco chystá, takže kdyby řada měla jen 10 epizod a celé to uvedení by bylo ve 4ech bylo by to fajn. Střed je místy zajímavý, ale taky mě nijak extra nezaujal. Vybudování záporáka aspoň trošku funguje. Ale z dua Fisk - Dex se dalo vytřískat sakra víc. Poslední díly až na ten s Karen šlapou na pedál, ale za mě už bylo pozdě. Pro mne nejslabší série a 70 procent. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • Když Matt (Charlie Cox) bojuje proti agentům FBI, projekce Wilsona Fiska řekne větu „Let the Devil Out“. Přesně tato věta je mottem celé třetí série. (NiWi)
  • Intro seriálu se objeví až ve 13. minutě. (orionn12)

Reklama

Reklama