Reklama

Reklama

Daredevil - Season 3

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2018, 11 h 9 min (Minutáž: 46–55 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Wilson Bethel, Vincent D'Onofrio, Joanne Whalley, Geoffrey Cantor, Jay Ali, Peter McRobbie, Danny Johnson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Zatímco Wilson Fisk získává čím dál větší moc, zničený Matt Murdock se zvedá z životního dna a je připraven udělat pro ochranu Hell's Kitchen cokoli. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (87)

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předchozím sériím méně akce, víc dialogů, některé epizody se trochu vlekly, ale druhá polovina série naprosto strhující, poslední dvě epizody bezchybné a celkový výsledek víc než dobrý. Zajímavě působily také nové postavy agenti Nadeem a Poindexter. Doufám, že pozrušení Iron Fista a Luka Cage se netflix nevykašle i na Daredevila, protože by to byla škoda. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat ke kořenům. Ninjové a Elektra byli fajn, ale konfrontace s Fiskem je pro Murdocka přece jen mnohem osobnější. Třetí série je hodně ponurá, plná ztráty, je o odhalování bolestivé pravdy. Psaní... skvělé, i přes pár zkratek perfektně zachycuje vývoj postav od sebevražedných depresivních stavů k vyrovnanosti a naopak. Spousta emocionálně vyhrocených scén. Představení Bullseye funguje (Bethel hraje výborně) i když se svému komiksovému předobrazu podobá jen trochu. Konfrontace obou protivníků jsou ukázkové a bitky znovu berou dech. Televizní špička. ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí serie Daredevila je jiná. Celé to pojetí závěrečné řady mi nepřijde uplně šťastné, nicméně si jednotlivé epizody stále drží vysokou kvalitu, ať už po stránce akce, tak po stránce napětí. Slabší je zápletka a v kontextu celého seriálu je třetí serie asi nejslabší. Ale stále osciluje kolem nadprůměrných 4 hvězdiček... ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria daredevila bola určite to najslabšie čo nám diabol z hell Kitxhen ponúkol. Slaby dej a nezaujimavé nové postavy, síce sa vrátil hlavný zločinec Wilson Fisk. Daredevil ale bez svojho kostýmu stratil to čo mu dali prvé dve série ktoré boli neporovnateľne. Tretiu sériu som si už pozrel z donútenia ako to celé skončí a otázka znie či je zlé alebo dobre že seriál už nebude pokračovať a skončil. Ale Ikonické postavy ako Matt,Karen či Foggy budú chýbať každému . 3* ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„VÁŠ OTEC NIKDY NEVĚDĚL, KDY SE VZDÁT. NA TO BYL MOC HRDÝ. A VY DOPADNETE STEJNĚ“… /// Nejdřív myslím, že už mě Matt nemá čím překvapit. Bije se proto, aby trpěl, nikdy nikdo neumře a teď je navíc sebelítostivej. Navíc je na scéně znovu Fisk. Ale ono ejhle – od čtvrtýho dílu to chytá fajn zápletku, Fisk padouši dokonale a navíc baví nová postava – Dex. Asi to fakt bude nejlepší „čertíkova“ série. Přesto nakonec musím konstatovat, že Matt je pičus. Kolikrát mě sral s tím svým… sluníčkářstvím? Hurá – lidskej život zůstal uchován! Nebo jinak – já bych snad kvůli tomu čurákovi začal fandit padouchům! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Bůh nechce, abych poznal jeho úmysly. 2.) Nepřátel se nebojím. Mám je dokonce všechny rád! 3.) Thx za titule „Xavik6“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (62)

Zajímavosti (22)

  • V jedné ze scén dá Vanessa (Ayelet Zurer) Wilsonu Fiskovi (Vincent D'Onofrio) do klopy saka růži (v angličtině „rose“). V komiksech je jejich syn známý jako kriminální lord s přezdívkou The Rose. (NiWi)
  • Když Matt (Charlie Cox) bojuje proti agentům FBI, projekce Wilsona Fiska řekne větu „Let the Devil Out“. Přesně tato věta je mottem celé třetí série. (NiWi)
  • Při souboji v kostele Bullseye (Wilson Bethel) hodí po Daredevilovi (Charlie Cox) misku. To je narážka na film Daredevil (2003), kde při dost podobném souboji mezi Daredevilem a Bullseyem v kostele, Bullseye po Daredevilovi hodí totožnou misku. (Knowho)

Reklama

Reklama