Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

borec999 

všechny recenze uživatele

Ja osobne by som to vôbec nevidel tak tragicky. Áno, hlavný herec nesiaha Macaluayovi Culkinovi herectvom a charizmou ani po členky a Harry s Marvom sú tiež nenahraditeľní, ALE-stále je to podľa môjho názoru vcelku fajn rodinná komédia, s veľa dobre vymyslenými, zaujímavými a vtipnými pascami, mladou Scarlett Johansson a pár osviežujúcimi nápadmi(autíčko na diaľkové ovládanie, papagáj). Raja Gosnell, ktorý sa na prvých dvoch dieloch podieľal ako strihač si natočil vlastnú lacnejšiu a slabšiu verziu Home Alone, ktorá ma ale na rozdiel od 4ky,5ky a remaku z 2021 nijako neurazila. 3* a štvrtá subjektívne navrch-film v čiernej farbe a v rebríčku top najhorších filmov skrátka vyzerá inak... ()

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu hnus. Jelikož mě už distributor jednou tahal za nos v případě Sám doma a bohatý, jsem čekal, že i tentokrát ucítil vůni peněz. Omyl je pravdou - Američani natočili z konečného tématu, který se už neobmění, naprostý brak, bohužel navíc s neschopnými herci. Nenajdete jediné pozitivum, místo dvou záporáků rovnou čtyři, ale ani všichni dohromady nemají charisma jednoho z předchozích dílů. Jestli máte výhrady vůči nelogickému ději v úvodních dílech, tak nechtějte vidět tohle. Už text distributora je na pozvracení, ale film je ještě mnohem dál. Upřímně to bych radši viděl Sám doma 3 pod patronací Chrise Columbuse v hlavní roli s Robem Schneiderem, než tuhle stupiditu režírovanou neschopným Rajou Gosnellem. ()

Reklama

higuain 

všechny recenze uživatele

Nedoceněný film. Tenhle Sám doma totiž rozhodně není špatný. Je to poslední díl, který ještě napsal John Hughes a ať se na mě nikdo nezlobí, podle mě je to znát. Je v tom určitě hodně nostalgie, protože jsem na tom vyrůstal (tak jako na prvních dvou filmech), ale i když se na to podívám dnes, kdy už dávno nejsem cílovka, tak mě to prostě stále baví. Pro mě Vánoční klasika. ()

902 10 

všechny recenze uživatele

oba dily home alone byly obrovskym uspechem, nebylo tedy divu, ze producenti, kteri mezitim prisli o vsechny penize natacenim artovych snimku, svolili s pokracovanim. jenze ouha - maculay culkin ted travil nejvic casu s hlavou zaborenou v zachodove mise a znicena nosni prepazka od snupani koksu a omitky mu uplne znicila detsky look. misto nej byl potulnym hledacem talentu najat alex d.(osadte podle nalady) linz, ktery se producentum zdal natolik roztomily, ze si samou radosti prostrelili koleno. s nejakym tim pribehem uz si nebylo treba lamat hlavu. maly geroj (aka maculay jr.) ovlada dokonale veskerou techniku i rucni prace se drevem, zpusobne se chova ke starsim lidem a kdyz je nejhur, vytasi se s nejakym tim zenovym moudrem. v ceste mu stoji skupina vpravde elitnich teroristu, kteri si nedokazou zavazat tkanicku u bot, aniz by jim na hlavu padla cihla a do rozkroku zehlicka. maculay jr. (aka captain fuckhead) jim agilne corne taaakhle supertajny mikrocip (ktery vypada jako cartridge od nintenda), coz oba hlavni tabory svede dohromady v rade vtipnych a neokoukanych scenek. tvurci si uvedomili, ze to mozna nebude uplne stacit, a prihodili scenku s nahou scarlet johansson, kterou cpt. fuckhead iniciativne chodi ocumovat do sprchy. film nakonec (kupodivu) prilis neuspel, alex debille linz si strihl rolicku ve velkem prusvihu maxe kyblika (pozor, tohle neni vtip!) a s novym sestrihem a nezletilou cinskou milenkou zmizel v propadlisti dejin. dakujeme. ()

cinemag 

všechny recenze uživatele

Po právem si tento film na sebe nevydělal. Je vůbec ostuda, že používá značku HOME ALONE, i když jedna hláška mi z něj utkvěla v paměti, ale z pocitu trapnosti ji radši nenapíšu, takže to mluví za vše. Na vlastní nebezpečí! Holt tvůrci chtěli z diváků vytřískat další dolárky. Dávám 2* víc si totiž nezaslouží. První a druhý je 1000 krat lepší. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)
  • Macaulay Culkin odmítl hrát v tomto filmu, protože ho role Kevina (z prvních dvou dílů) omrzela a měl pocit, že by do filmu neměl čím přispět. (Cheeker)
  • Jediný film zo série Sám doma, v ktorom nie sú spomenuté Vianoce. Pán Jernigan (Lenny von Dohlen) sa na začiatku zmieni, že je 8. januára, takže Vianoce už sú preč. (rador)

Reklama

Reklama