Reklama

Reklama

WolfCop

  • Velká Británie WolfCop
Trailer 2

Lou je naprosto neschopný zástupce šerifa, ze kterého si utahuje celé město a jeho nejlepším přítelem je alkohol. Lítá z průšvihu do průšvihu a jediným místem, kde je opravdu šťastný, je barová židle v jeho oblíbeném podniku. Jednoho večera je na obchůzce napaden neznámým útočníkem a následně je na něm proveden starodávný rituál. Díky němu se dokáže proměnit ve vlkodlaka, ale chvíli trvá než svůj „dar“ dostane pod kontrolu. Následně se jej rozhodne využít v boji se zločinem. Netuší však, že někdo v pozadí s ním má úplně jiné plány. (SOLOM.)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (58)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak videl som oveľa väčšie kraviny, čo sa týka vlkodlačich filmov, ale i tento sa neradí k žiadnym zázrakom v tejto kategórii. Ale tento film sa mi páčil hlavne kôly tomu, že sa vobec nebral vážne. Vlkodlak policajnom obleku alebo pohlaď na transformáciu i s penisom boli trocha odlišne, na aké som pri takýchto filmoch zvyknutý. Krvavosťou sa nešetrilo, ale bolo to skoro vo všetkých prípadoch okato gumenne. Ale bavil som sa. Pozerať sa na stále chlastajúceho policajta, ktorý to tam začne riadne prerieďovať bolo v pohode a i Leo Fafard sa do tejto roličky hodil. Ale čo nebolo v pohode a to tvorcovia riadne prestrelili bolo to trio mágov, tí sa mi tam vobec nehodili. Dovtedy super pocit z filmu, po tom okamžiku, už som ho len pretrpel. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Lou Garou je opilcom, ktorý slúži ako zástupca šerifa v malom mestečku Woodhaven. Jedného večera je svojím nadriadeným požiadaný aby preveril množiace sa výtržnosti neprispôsobivej mládeže v neďalekom lese na okraji mesta. Pôvodne očakávaná rutina sa v nasledujúce hodiny nečakane zmení v Lou-ovu nočnú moru, ktorá ho bude prenasledovať najmä v období splnu mesiaca. Napriek tomu, že po premene na vlkolaka disponuje neuveriteľnou silou, je to práve on, kto by sa mal obávať o svoj život. Občas ma napadá, kde režiséri bez nápadu a talentu berú "groše" na hororové prvky ako gore, a naopak, tí čo majú talent, sa umárajú v efektoch starej, dobrej "286". Napriek tomu, že pár scén skutočne stálo zato, ja osobne nemám veľké pochopenie pre tieto odľahčené snímky, ktoré na mňa pôsobia skôr stupídne ako by mali dosiahnuť nejakého rešpektu - 45%. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Brak je to pořádnej, ale záměrně. Vzhledem k ujetosti námětu mu rozhodně chybí takový ten špinavý vzhled grindhousu, ale jinak by opravdu skvěle zapadl do sedmdesátých let. Wolfcop by ani nemusel být tolik přeplácaný zbytečnostmi (jako ten kult kapucářů a už vůbec bych tam nesral Měnivce, trochu to pak připomíná Grimma), i bez nich by to pořád byla sranda. Stačí něco málo přes hodinu koukat na chlastajícího policajta, který, když dosáhne svojí úplné transformace (nechybí ani přeměna penisu) na lykantropa v policejním oděvu, vylepší si káru, ulice začne čistit od zločinu a, jen tak mimochodem, vyklátí i Červenou Karkulku. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„LOU, TY JSI VLK!“… „POLDA!“…" /// V díře zvaný Woodhawen, chlastá (tedy žije) špatnej a lenošnej polda Lou… Komediální horory mě baví – teda když jsou vtipný. A to Wolfcop je. Má přesně to, co chybí novézélanďanskejm upírům. Rychlý tempo, rychlej střih, vyváženou dávku gore a humoru. Nikdo si nedělá těžkou hlavu s CGI. Prostě Ivanovi (z Mrazíka) dodělali tělo (s důrazem na péro) a vod začátku řvou, že nechtěj strašit, ani se brát vážně. Vsadili na 80tkový retro a 80ti minutovou stopáž, hezky to pocákali krví a stvořili originálního zástupce sboru, kterej pomáhá a chrání. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) S Ivanem bych píchala, jen kdyby zůstal hlupákem. Vlastně medvědem. 2.) Ten měšťák je nějakej divnej (hlavně při úplňku). 3.) Thx za titule ,,Kasparov88“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„WolfCop“ se pro mě stal velmi příjemným překvapením, což se prostě musí ocenit. Když vás film baví, tak je jedno, jakého je žánru. A tenhle film mě bavil. Ty masky jsou prostě paráda. Na konci filmu bylo, že nás v roce 2015 čeká pokračování. Jak to tak vypadá, to už se nestihne, ale pracuje se na něm. A já jsem na druhý díl docela zvědavý. Podobné béčko si prostě nenechám ujít. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén Wolfcop (Leo Fafard) utrhne u hlídkového vozu dveře na straně řidiče . V několika následujících scénách je ale možné si všimnout, že dveře chybějí na straně spolujezdce. (Corpsegrinder)
  • Jedná o první film produkován společností CineCoup Film Accelerator. (The Viper)
  • Meno hlavného hrdinu, Lou Garou, znamená vo francúzštine vlkolak.
    (Marceloo)

Reklama

Reklama