Reklama

Reklama

Přeludy

  • USA Visions
Trailer 1

Poté, co se těhotná Eveleigh přestěhuje se svým manželem na vinici, aby začali nový život, začíná mít halucinace a v jejím životě se objevují přeludy. (Indigo Film)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (74)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Toto nebolo až také dobré, že by som to dával niekedy do kín, ale nevadí. Vlastne je to väčšinu stopáže taký typický haunted house hororík, v ktorom jedna tehotná ženská vidí kraviny a nikto jej tradične neverí. 3/4 filmu sú skôr podpriemerné, pretože aj keď je to slušne nakrútené aj zahrané (dokonca s celkom sympatickými postavami), ľakať ani nejako desiť sa asi nebude nikto. V záverečných minútach dôjde k twistu a vcelku uspokojivému vypointovaniu toho celého, čo síce hodnotím pozitívne, ale suma sumárum som tam nenašiel nič také svetoborné, prečo by som mal ísť s hodnotením vyššie. Scenár OK, ale hororová stránka ma nepresvedčila. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Bubufilm o neklidném domě se v závěru změní v boj o život. Tři čtvrtiny jsou velmi průměrnou béčkovou duchařinou, kde nefunguje ani atmosféra, ani napětí, ani efekty - lekačky typu třísk, bum, prásk nemusím (tohle bych v kině vidět nechtěl - vyhozené peníze). Celou dobu jsem se rozhodoval mezi odpadem a jednou hvězdou, jelikož pošahané blbky, kterým nikdo nevěří, mi pijou krev. Speciální efekty k smíchu, to by zvládl i největší amatér. Herecké výkony mizerné, postavy nesympatické. Hudba (krom třískání) dobrá, kamera obstojná, leč jen konec mě přinutil přihodit hvězdu navrch. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zkušený fanda hororů sice tuší, že film šije na diváka pěknou boudu a všechno bude nakonec jinak, než se zprvu jeví. Přesto pointa dokáže překvapit a z mojí strany převládá spokojenost. Vyděšená těhulka Isla Fisher je fajn, hudba je lahůdková a atmosféra vinic velice dobrá. Jedině snad škoda těch průhledných (hudba, ticho, baf) a dost zbytečných scare jumpů v první polovině. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Mladý pár začíná nový život, v novém domě..... klasická duchařina, žena trpí stavy, vidinami a její přeludy ji nikdo nevěří. Celé je to velmi povedeně natočené, jen mi vadilo trošičku málo nápadů a větší vyhrání si s psycho stavy. Lekačky také ujdou, ale pořád jsem měl pocit, že tomu něco chybí. Závěr jsem však nečekal a stojí rozhodně za to, celé to zapadá do detailu. Docela příkladný horor, kdy je škoda, že se nedostal do kin.....6/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film „Přeludy“ – což je jednou název české distribuce, který se docela povedl – není nijak originální dílo, ale snaží se alespoň o to, aby s tím, co mu bylo autory dáno do vínku, pracoval docela na úrovni. Nejsou zde momenty, které vás dovedou vyloženě odrovnat, ale jsou to momenty, které nejsou vyloženě zlé. Snímek „Přeludy“ není skvělým hororem, ale je alespoň průměrný. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama