Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušení

  • USA Knock Knock (více)
Trailer 2

VOD (1)

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (411)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Rothova sexuálně vzrušující ochutnávka před drsným Green Infernem se celkem povedla .O horor se Knock Knock příliš neopírá, spíše atakuje psychologické složky, které dle mého mohly být vyhroceny mnohem agresivněji, ale slušná zábava s erotickým nádechem Knock Knock nepochybně je. Kráska Ana Armas vyvolává erekci pokaždé, co je v záběru a víc vzrušující threesome jsem v hororu tuším ještě neviděl. Story 6/10, Atmosféra 6/10, Gore 1/10, Vizuál 8/10, Akce 5/10, Zábavnost 7/10.70% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Thriller/Horror? Tohle?? Někomu koukám docela dobře jebe. Nepříliš vtipná komedie? To spíš. Proč nepříliš vtipná? Protože Reeves hraje tak pitomýho osla, a ještě k tomu tak pitomě, že to ani není vtipný. Docela jsem fandil těm dvěma flundrám, když už jsem definitivně pochopil, že scénář je monstrózně retardovaný/psaný s obří porcí nadsázky, vyberte si. Z přehršle debilit mi v palici zůstala asi jen ta, jak ony dvě děvčata se smíchem kopou ca dvoukubíkový hrob a jedna u toho má ještě v hubě žváro, tuhle scénu musel psát někdo fakt hodně odtržený od reality. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatný, celkem solidní thriller. Magor Eli Roth zřejmě dokáže natočit i vcelku normální film, neskutečný. Keenu zaslouží pochvalu za to, jak dlouho si ty andělský mrchy držel od těla. Druhá půlka je tak trochu přitažená za vlasy, ale bez potíží se to dalo dokoukat. 65% ()

lamps 

všechny recenze uživatele

První třetina je svým způsobem zlato. Kdybych měl vybrat, jaký film podle mě točili na drogách, tenhle by byl mezi prvními – ten kýčovitý portrét dokonalé rodiny s teatrálním Reevesem, jenž jako kdyby vůbec netušil, v čem se to ocitl, je k nezaplacení. Pak se zjeví dvě promočené šťabajzny, které příkladného a dočasně opuštěného otce od rodiny něžně umordují rozvibrovaným klitorisem, a je zle. Papánek se nechal ošmajchlovat a dvě sexy buchty se mění v emancipované fúrie, které udělají v dosud perfektně srovnaném životě své oběti značný bordel. Sice je to stále skvělá parodie, ale tak nějak mi docházelo, že Eli Roth to myslí vážně, a postupně už jsem se jen vnitřně dohadoval, od jaké z těch dvou invazivních potvor bych se nechal zlákat radši. Vyhrály nakonec obě, na rozdíl od Reevese, jenž si tohle fakt za rámeček nedá – ale aspoň je to jeho nucené naříkání tak nějak kultovní, Nicolas Cage v Rituálu není od téhle show až tak na hony vzdálený. Podvratný konec byl nevyhnutelný vzhledem k tomu, jak Roth nezvládá žádnou psychologii a chce si jen po vzoru Tarantina zapózovat. Nakonec to ale v tomhle směru udrží v rukou a Nebezpečné pokušení je krásně zhuleně pitomé, nikoli debilní a nekoukatelné. 55 % ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za ty parádní pevné kozy blonďaté hispánky. Ty kozy taky pravděpodobně budou jediným důvodem, proč Reeves přijal roli v tomto dementním shitu, který postrádá vše, co by si člověk představil pod tvorbou Eli Rotha. Pominu-li celkem perverzní roleplay na pokojného tatínka a nezbednou dcerušku, která si razantně říká o tvrdý mrd, není v tom nic, co by šokovalo, a to je na Rotha, jehož filmařský um je naprosto mizerný a jen prasárnami to vynahrazuje, zklamání jak prase. Největší překvapení celého filmu tedy spočívá snad jen v tom, že Reeves je zde s přehledem nejhorší herec, který nedokáže zahrát ani strach ze zastřelení, případně bolest při mučení, takže jsem se po celou tu dobu, co jsem se úspěšně nudil, zaobíral jen myšlenkou jak tento netalentovaný diletant vůbec mohl v mládí udělat kariéru v Hollywoodu. Nechtěná trapnost na plátně i za plátnem od všech zúčastněných, kterou by zachránila jen regulérní porno verze, u které by se člověk mohl alespoň vyhonit, když už nic jiného. 20% ()

Galerie (105)

Zajímavosti (8)

  • Dej filmu je inšpirovaný snímkou Death Game (1977), no nejedná sa o remake. (m.a.t.o.)
  • Prvá úloha pre kubánsku herečku Anu de Armas vo filme natočenom v angličtine. (beso74)

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (více)

Reklama

Reklama