Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

Ravi

Ravi (hodnocení, recenze)

Z poslední doby taková lepší česká klasická komedie. Není to žádný top, který by se nesmazatelně zapsal do historie, ale rozhodně stojí za to se na Hodinového manžela podívat. Řekl bych, že je to dobrý start pro podobné české filmy. Lze si na tom najít něco milého, něco vtipného a překvapivě nic vyloženě pitomého. Co se týče podobných filmů poslední doby, tak by se v mém případě dalo hovořit o střízlivém nadšení. 65% = 3/5

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Přiznam se rovnou, ze jsem od teto komedie nic nečekal, ovšem docela překvapila. Příjemná oddechovka, par slušných hlášek, slabší trojecka. Dal bych víc, ovšem ten umatlany Slovák a Babcakova me roky irituji, takže ne.

offlineman

offlineman (hodnocení, recenze)

On je fakt nějaký zákon, že Čoboláci musí otravovat teď v každým našem filmu nebo seriálu? Co tam dělal ten Latinák nebo jak se menuje? O tom odporným strašidlu ani nemluvím! Ať natáčí sračky jako Comeback a neotravuje slušné lidi!

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Nejhorší česká komedie od doby Dědictví aneb Kurva se neříká. Po té reklamní masáži, která tuším, že přilákala do kin hodně lidí je to pro mě obrovské zklamání. Mnoho zbytečných scén a dialogů. Pan režisér by měl pouvažovat zase o jiném zaměstnání. Ten přítomný s*x, partnerský podvod, kdy otec od rodiny dělá prostituta a až na něj je nám to všem jasné mělo znamenat co? Čekal jsem rodinnou komedii, kdy už při samotném názvu vysypu z rukávu deset vtipných scén a dialogů. Zde nebyl ani jeden. Tváří se to monumentálně a je to jen obyčejný kýč! Nic víc, nic míň.

na příspěvěk reagoval lukisek179

gegina31

gegina31 (hodnocení, recenze)

Čvančarová byla v době natáčení těhotná nebo po porodu? Protože jako takovou kejdu ji vůbec neznám. 

na příspěvěk reagoval lukisek179

kristian13

kristian13 (hodnocení, recenze)

Škoda že ta stará paní nefandila Slávii, řekl bych, že to tak i původně mělo být. Strašně rád bych viděl Davida Novotnýho se slávistickou šálou na krku.

Jaro_slav

Jaro_slav (hodnocení, recenze)

Lidi, taky vás někoho tak sraly ty protivný mdlý písničky v kontrastu ke skvělými filmu?

Dzuff

Dzuff (hodnocení, recenze)

Svěží komedie co rychle ubíhá a fakt pobaví. :) Do pohodové vánoční atmosféry je tento film jako stvořený. Setkáme se starými známými herci, ale i se spoustou nových tváří. (Viděno 11.12.14. Ostrava)

pepe_r

pepe_r (hodnocení, recenze)

konečně komedie opravdu jsem se bavil, vydržte nebo jděte na ladies night :)

De Large

De Large (hodnocení, recenze)

No priatelia, výborný film, naozaj veľmi dlho som sa tak schuti a dlho nesmial v kine :)))

psekera

psekera (hodnocení, recenze)

Trailer 2 rozhodně dobrý, plakát je za mě také pěkný. Vlastně se docela těším, tak doufám, že nebudu zklamaný.

fila_B

fila_B (hodnocení, recenze)

Deloix

No to mi tedy nepřijde. Pokud se dívám na trailer tak rozhodně ne. Obrazově mi to laciné nepřijde.

Uživatel Deloix smazal svůj příspěvek.

Uživatel Deloix smazal svůj příspěvek.

makuk1

makuk1 (hodnocení, recenze)

Obsazeni, je opravdu silné. Těším se na trailer nechci být přílišným optimistou ale zatím  se to ukazuje jako velmi zajímavý projekt.

Ravi

Ravi (hodnocení, recenze)

Ještě nezapomeňte dát do filmu popisek ke scéně s plyšovým penisem, že je to vtip, kdyby to někomu náhodou nedošlo, aby si to uvědomil a mohl se zasmát. Jo a nezapomeňte dát do traileru všechny vtipné scény a taky rozuzlení příběhu. ;-)

Flexaret

Flexaret (hodnocení, recenze)

rawu

Pokud máš na mysli kameru, na kterou se to točí, tak se jedná o Arri Alexu, která je v současnosti nejlepší digitální filmovou kamerou (v podstatě se jedná o rovnocenou alternativu ke klasickému 35mm filmu). 

na příspěvěk reagoval Deloix, Deloix

Reklama

Reklama