foto

Jan Vlas

  • nar. 22.4.1975 (41 let)
    Český Brod, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Fotograf
Vraždy v kruhu (TV seriál)
2014 Clona (TV seriál)
Neviditelní (TV seriál)
Vinaři (TV seriál)
2013 Blonďatá bestie v blázinci (divadelní záznam)
České století (TV seriál)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
2008 Comeback (TV seriál)

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace