foto

Jan Vlas

  • nar. 22.4.1975 (42 let)
    Český Brod, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jak se zbavit nevěsty
Teorie tygra
2015 Fotograf
2013 Blonďatá bestie v blázinci (divadelní záznam)

TV seriály

2016 Přístav (TV seriál)
Vezmeš si mě? (S02E19)
Dotočná (S02E15)
Náš báječný rozvod (S02E12)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Vražda s odpuštěním (E08)
2014 Clona (TV seriál)
První oheň (E02)
Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 2 (E02)
U6 - Úžasný svět techniky (TV pořad)
Vinaři (TV seriál)
Klip (S01E04)
2013 České století (TV seriál)
Den po Mnichovu (1938) (E02)
2010 Comeback (TV seriál)
Komu zvoní hrany (S02E03)
Dokonalý svět (TV seriál)

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace