Reklama

Reklama

Musím tě svést

všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Ve své komedii rozehrává scenáristka a režisérka Andrea Sedláčková příběh podivného manželského trojúhelníku. Autorka, která střídavě žije v Praze a v Paříži, nalezla inspiraci ve skutečném případu, který se odehrál na francouzské politické scéně. Události kolem pokusu o diskreditaci vrcholné političky přesadila do domácích reálií. Ministryně Martina žije v neuspokojivém vztahu s neúspěšným manželem Karlem, kvůli své politické kariéře však odmítá rozvod. Karel společně s cynickým kamarádem Otou nastrojí léčku, jejímž cílem je Martinu zkompromitovat. Jednotliví aktéři se ale do bezohledné hry o city zapletou více, než původně zamýšleli. Film stojí především na hereckých výkonech ústředního trojúhelníku – Ivany Chýlkové, Jana Krause a Ivana Trojana. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (164)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Kdyby toto měl být, byť jen zčásti, typický český filmový produkt, tak by u nás došlo k nanejvýš politováníhodné události, totiž k setření rozdílu mezi dílem filmovým a televizním. Scénář je tedy neuvěřitelně plytký a nestojí za starou bačkoru pouze díky jisté nedotaženosti, která jako by tady rezonovala pár příjemnějších nejednoznačností. ()

Jack.Pott 

všechny recenze uživatele

Perfektní námět pro duši drásající thriller. Věrohodné herecké výkony tria Ivana Chýlková - Jan Kraus - Ivan Trojan. (Je podivuhodné, že v krátké upoutávce na mě Kraus coby bezkonkurenční svůdce s cigárem v posteli působil amatérsky, škrobeně, křečovitě. Ale v kontextu celého filmu, když jej pozoruju hodinu a půl, je opravdu okouzlujícím drzým bonviánem.) Musím tě svést je ale suma sumárum jenom takový zábavný, odpočinkový televizní film. Čím to? Možná ta atmoféra, ačkoli má velký potenciál, je banální jako písňové texty Anny K. ()

Reklama

gutshoter 

všechny recenze uživatele

Krause mam hodně rád, ale před zhlédnutím jsem mu moc nevěřil, nicméně mě vyvedl z omylu. Ono hrát vedle Ivanky a Ivana neni moc sranda... Průběhem jsem byl přesvědčený dát tři hvězdy, ale závěr mě v to neutvrdil. Nakonec to na mě udělalo dojem, že se natočilo prostě hovno. Hovno, který uplně nesmrdí :D ()

TOMASINI 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl před 10 lety a asi jsem opomněl ho hodnotit. Teď byl znovu v TV a ani po 10-ti letech neztratil. Film byl překvapivý, protože představa námětu s Chýlkovou jako ministryní, a dvojicí Kraus-Trojan jako killeři - očekával jsem to špatné. A nakonec to nebylo tak špatné. I když to mohlo být lepší. 2 a 1/2. ()

AdaMM 

všechny recenze uživatele

no... spíš dva a půl hvězdičky. tři bych dal za to, kdyby vypadaly naše političky jako chýlková a ne jako součková a kdybych znal osobně krause, kterého sice nemám rád, ale tohle se mu docela zadařilo. dvě hvězdičky za pokažený námět a pitomý konec... možná že vás ten film zaujme a budete se napjatě dívat ... ale pak si řeknete: proč jsem tím proplýtval drahocenných 88 minut svého života? sám nevím... lákávý námět, ale jinak... nic moc. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Jan Kraus, hrající roli programového svůdce Oty, je ve skutečnosti životním partnerem Ivany Chýlkové, která si s chutí zahrála citově frustrovanou političku. (Taninaca)
  • Film se měl původně jmenovat „Utajené známosti“ nebo „Musím tě mít“. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno