Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí díl povídkové série V/H/S sleduje skupinu teenagerů, kteří se nevědomě stali další senzací internetu. Jako u předchozích dílů je film rozdělen na několik částí. Mezi ně patří například příběh nepříčetného iluzionisty, který získá magický předmět velké síly. Nebo domácí stroj, který otevírá dveře do paralelního světa. Příběh dospívajícího bruslaře, který se nechtěně stal terčem mexické organizace, která sleduje sériového vraha. Části jsou pojmenovány "Dante the Great", "Bonestorm", "Vicious Circles", "Parallel Monsters" a "Gorgeous Vortex". Za každou částí stojí jiný režisér a každý si svůj příběh pojal po svém. (Nivenx)

(více)

Diskuze

KnightErik

KnightErik (hodnocení, recenze)

Třetí díl je absolutní nuda,vše je moc střeštěné + nekvalitní triky a scény.

Tohleto je ''horor'' u kterého jsem se nebál a strašně jsem se nudil.

Jednička byla dobrá,dvojka suprová, ale trojka je snad skoro na ''odpad!''

Já dal 1* .

Uživatel KnightErik smazal svůj příspěvek.

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Bonaci

Já vím, ale nevšiml jsem si, že jsem měl repráky skoro naplno. Což samozřejmě není Tvoje chyba, ale moje, ale prostě jsem musel zanadávat do dizkuze, protože doma to nikdo neslyšel.

na příspěvěk reagoval Bonaci

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

to to fakt není ani z poloviny tak dobré jako předchozí dva díly, které mi připadali vynikající?

na příspěvěk reagoval Bonaci

SICK_BREED

SICK_BREED (hodnocení, recenze)

Bonaci

The segment that was cut is "Gorgeous Vortex" directed by Todd Lincoln and the synopsis for that is "a sinister, shadowy organization that is tracking a serial killer". nobody knows exactly why the short was cut, except for the producers. From what I can tell, there are 3 reasons that people have been giving for why this segment was cut from Frightfest and Todd Lincoln not given a credit at the end:
1) Todd Lincoln's short was not finished in time for Frightfest
2) Todd Lincoln's short was terrible and needed to be fixed for the VOD release
3) Todd Lincoln is being replaced entirely by somebody yet to be announced for a last minute replacement segment.

na příspěvěk reagoval Bonaci, Marceloo

Bonaci

Bonaci (hodnocení, recenze)

Ahoj, nemáte někdo informace o chybějícím segmentu jménem "Gorgeous Vortex" ?

Nic jsem nenašel ale ve filmu být původně měl.

na příspěvěk reagoval SICK_BREED

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Pilda17

Souhlas ;) As Above, So Below je min. nadprůměrný počin, ale já osobně to mám v měřítku hodnot mnohem výše. V kině o čtyřech lidech to byl max. strhující a atmosférický zážitek.. :)

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

SICK_BREED , Bonaci

As Above, So Below mohu doporučit, byl jsem v kině a minimálně hudbou a atmosférou je to daleko víc než průměr. Každý si stejně musí udělat obrázek podle sebe, ale tenhle rok jeden z těch lepších FF hororů.

Trochu odbočím od hororového žánru, ale příjemné překvapení je FF thriller Into the Storm, který jsem viděl zrovna nedávno. Pokud berete FF celkově a ne jen hororově, tak to zkuste. 

na příspěvěk reagoval Jakkob

Bonaci

Bonaci (hodnocení, recenze)

SICK_BREED

ale je dost pravděpodobné, že se mi líbit bude. Jakožto teda většina FFek. - Je rozdíl mezi naláváním a hodnocením

bla bla BWP s výdělkem přes 200 miliónů dolarů celosvětově? - Ano, ostatní "rejžové" viděli kolik to vydělalo a tak se toho chytli, to proto.

No a sečteno, úpadek žánru odůvodňuješ zklamáním z filmů, které si očekával. - Ty filmy schytali podprůměrná hodnocení všude a to nepočítám trapárny typu záhada hory mrtvích a Grave Ecounters 2 (jednička byla skvělá).

že letos vyjde nějaký pěkný FF aby ten žánr zase pozved - Každý týden prohledvám weby a takové filmy hledám, bohužel to vypadá pro tenhle rok docela bledě :(

Jinak As above so below sem zatím neviděl, nebudu koukat na CAM něčeho, co se odehrává v podzemí - ale je dost pravděpodobné, že se mi líbit bude. Jakožto teda většina FFek. - Já na to čekám taky, bohužel co jsem pogoogli je to jenom lehký nadprůměr :(

na příspěvěk reagoval Pilda17

SICK_BREED

SICK_BREED (hodnocení, recenze)

Bonaci

Takže to shrnu. Mám pravdu že PA nebylo první a amatérskou srajdou zřejmě myslíš BWP s výdělkem přes 200 miliónů dolarů celosvětově? Dále, pravděpodobnost úspěchu= žádanost, nežádané filmy nemají pravděpodobnost úspěchu, ať jsou jejich náklady sebe nižší. Dále mám pravdu, že nemáš žádný přehled o tom, jaký měl který film rozpočet, nevíš kolik vydělal a neznáš žádnou statistiku potvrzující trend, který si vymyslel, protože si nepřemýšlel když si psal. No a sečteno, úpadek žánru odůvodňuješ zklamáním z filmů, které si očekával. Nemám slov a to vážně, protože není na co reagovat. Musim jenom doufat, že letos vyjde nějaký pěkný FF aby ten žánr zase pozvedl .-)

 

Jinak As above so below sem zatím neviděl, nebudu koukat na CAM něčeho, co se odehrává v podzemí - ale je dost pravděpodobné, že se mi líbit bude. Jakožto teda většina FFek. 

na příspěvěk reagoval Bonaci, Pilda17

Bonaci

Bonaci (hodnocení, recenze)

Tak v prvé řadě, Paranormal Activity nic nezačalo - Pravda, to se sice úplně říci nedá, ale začala takové ty nízkorozpočtové amatérské srajdy.

bla bla bla kvanta filmů točené FF formou, což svědčí o žádanosti žánru bla - Neřekl bych, nebyla to žádanost žánru,ale nízké produkční náklady a pravděpodobnos úspěchu jako u PA

předpokládám, že ses ve sledování nedostal dále než k filmům s českými  titulky - Samozřejmně, proto jsem tento film ohodnotil při prvním "leaku" na TPB (pokud bys nepochopil, sleduji i filmy v původním znění)

bla bla kolik který film stál a jaký byl jeho komerční úspěch a už vůbec k tomu nemáš žádnou statistiku, která by tenhle žblept o vzrůstajících rozpočtech a zmenšujících se výdělcích potvrzovala? To radši vynecháme ne? - Nízké náklady si odůvodním strašnými efekty, do očí bijící amatérností, a herci neherci a celkově nískou kvalitou filmu.

Úpadek žánru si odůvodňuji tím,že (podle mě) dva nejočekávanější FF filmy byli docela zklamání, nebo tobě se snad tenhle paskvil, či snímek podzemí líbil ?

na příspěvěk reagoval SICK_BREED

SICK_BREED

SICK_BREED (hodnocení, recenze)

Bonaci

Takže znova, si komik. To usuzuji z tvého stanoviska. A věř že je to ta varianta, která tě uráží méně.  Posuzuješ úpadek žánru na filmu jenž je třetím dílem v sérii a na základě mylných domněnek které si vyjádřil v druhém příspěvku.

 

Tak v prvé řadě, Paranormal Activity nic nezačalo, dříve tu byl Blair Witch Project, který měl taktéž obří komerční úspěch a pokud se bavíme o žánru jako takovém, byly tu další filmy i před Blair witchem. Kvalita je u většiny FF snímků stejná, existuje samozřejmě pár výjimek mířených na obě strany škály hodnocení, no převládá nízkorozpočtová tvorba a aktuálně vznikají kvanta filmů točené FF formou, což svědčí o žádanosti žánru - předpokládám, že ses ve sledování nedostal dále než k filmům s českými titulky, což je ale chyba, protože pak se ochuzuješ o možnost jakkoli tenhle žánr objektivně hodnotit. Protože FF filmů jsou stovky, ne desítky. Rozpočty...no mám se vůbec zmiňovat o tom, že nemáš sebemenší představu toho, kolik který film stál a jaký byl jeho komerční úspěch a už vůbec k tomu nemáš žádnou statistiku, která by tenhle žblept o vzrůstajících rozpočtech a zmenšujících se výdělcích potvrzovala? To radši vynecháme ne? 

Bonaci

Bonaci (hodnocení, recenze)

Vy asi nepřemýšlíte, co ?

Na začátku byli paranormal activity které za směšný rozpočet vydělaly pěkný balík.

Pak přišli různé napodobeniny.

Pak, s odstupem času se začal rozpočet zvyšovat, výdělky zmenšovat a originalita a kvalita rapidně klesala.

A teď tu máme tohle.

na příspěvěk reagoval SICK_BREED

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

rollman1

atmosféra je hodně hustá, divák a ani ti hrdinové, nevědí, co se stalo, co se to děje a co bude dál ? hrdinové i divák, sou zmatený a ztracený, a to je hlavní síla filmu 

na příspěvěk reagoval rollman1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

rollman1

na ten film pozor, těžko stravitelný, hodně pomalý a hodně zvláštní, ale když ti prvních dvacet minut sedne, tak potom je to v cajku 

na příspěvěk reagoval rollman1

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Přesně vím co myslíš. Taky takové filmy žeru. Třeba poslední povídka ve VHS2 byla neskutečnej masakr. Začátek nic a pak inferno :O

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Související novinky

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

22.01.2020

Největší český festival sci-fi filmů a kultury Future Gate divákům přinese řadu nových oceňovaných snímků (Malý Joe, Vivárium, H0use), které budou soutěžit o hlavní cenu festivalu, ale i nesmrtelné… (více)

Reklama

Reklama