Reklama

Reklama

Po predčasnom prepustení z nápravného zariadenia musí Jackie (Julie Benz) striktne dodržiavať určité pravidlá. Životný reštart dospelej ženy je spojený s novou prácou barmanky, ale i spoločnými sedeniami s bývalými trestancami. Avšak nič z toho neovplyvní jej budúcnosť tak, ako nasťahovanie sa do apartmánu v staršom gotickom hoteli. Ten vo svojich útrobách totiž skrýva veľké temné tajomstvo. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (47)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neskutečně neinovativní, předvídatelné a plné toho nejprofláklejšího hororo/thrillerového klišé, které snad jen může existovat. I přes všechna tyhle negativa byl ale Havenhurst docela zábavný, námět by ušel a Julie Benz je epesní milfka. Škoda jen, že při docela solidní akci začne hrát naprosto tragická hudba, která se tam vůbec nehodí a celá atmosféra jde rázem do prdele. I přesto, že jsem si příběh zase odvyprávěl po 20 minutách až do konce, se to na jedno podívání při promrzlý neděli dalo, ale když to vynecháte, hovno se stane. 50%. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že se tvůrci hodně inspirovali podobným a úspěšnějším hororem See no Evil(Neviditelné zlo), které bylo oproti snímku mnohem brutálnější a radikálnější. To nic nemění na tom, že se na Havehurst kouká dobře.Nějaká brutalitka se taky objeví a překvapivý konec taky potěší. Zklamání může navodit akorát nerespekt hlavního vraha, který nemá šanci se jakkoliv předvést a udělat na diváka dojem. Příjemná jednohubka, která nabízí vše co od takového snímku čekáme. Zamrzí větš absence brutality a ne moc kvalitní záporák. Každpádně se jedná ostravitelný kousek na nedělní odpoledne ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Havenhurst je obrovský hotel, ktorý poskytuje bydlisko mnohým zvláštnym osobám. Kvôli ťažkej životnej situácii sem prichádza aj Jackie (Julie Benz). Ďalším dôvodom, prečo prišla, je zvláštne zmiznutie jej kamarátky Danielle (Danielle Harris), ktorá v Havenhurste bývala. Zmizla úplne bez stopy, a preto chce Jackie zistiť, či je s hotelom všetko v poriadku. Už po prvých dňoch v novom bydlisku Jackie zisťuje, že Havenhurst má svoje striktné pravidlá. A každý, kto ich poruší, bude musieť obetovať to najcennejšie, čo má. Svoju vlastnú krv. - Na Havenhurst sa teším už cez rok a pol, pretože to je jeden z posledných projektov mojej milovanej Scream Queen, ktoré stihla pred tehotenstvom, ktoré vyvrcholí v najbližších dňoch. Každý, kto nevie prečo nazývam Danielle Harris najlepšou modernou Scream Queen, by mal vidieť úvodné minúty tohto hororu, v ktorých predvedie taký Scream, že to takmer trhá uši. A preto ju skrátka milujem. Toto však nie je jediné, čo sa mi tu páčilo. Tento štýl netradičnej Home Invasion mi vždy sedí a inak tomu nie je ani tu. Havenhurst je obrovský, plný rôznych miestností, ktoré pozná len nepríjemný vrah. Vďaka krátkemu trvaniu to má slušne nabitý priebeh, Julie Benz koná celkom racionálne a hlavná úloha jej očividne sedí. Brutality je tu pomenej, ale aj keď sa objaví menej často, gore má pôsobivé spracovanie a niektoré scény si zapamätám na dlhšie. Pre mňa sa jedná o parádnu záležitosť, pretože nejde o vyvražďovačku plnú tínedžerov a preto všetko pôsobí viac uveritelne. + Danielle Harris + herečka z Saw 5 a Circle + herečka z Trash Fire + herec z The Invitation a Martyrs + herec z The Pod + herec z Annabelle + herec z Cabin Fever: Patient Zero + herečka z Holidays + herec z Reversal a Bastard + herec z The Den ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hororů, v nichž se hrdinové a záporáci nahánějí v mezizdním (je to vůbec slovo?) prostoru v posledních letech přibývá ... a pomalu to přestává být zajímavé. Vybělenej svalnatej vrahoun taky není zrovna věcí neviděnou, takže výron originality v Havenhurstu nečekejte. To u slasherů ale asi ani nejde, že. Režie Andrewa C. Erina (má za sebou evidentně samé nezajímavé a televizní filmy) ničím extra nezaujme, na druhou stranu se mu daří držet relativně obstojnou atmosféru temných hotelových chodeb a nebezpečí skrývajícího se za zdmi. Mezi dvojkou a trojkou. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle je nakonec docela fajn slasher, co připomene minimálně dva starší příbuzné. Krvavá minulost rozlehlého hotelu a spletitý labyrint jeho tajných chodeb totiž silně evokuje Hooperův Toolbox Murders, albínský vraždící valibuk zase první See No Evil. Havenhurst sice neoplývá brutalitou obou zmíněných bratříčků a příběh je to největší klišé, které sesmolíte během tří minut na záchodě, ale zase si hezky buduje onu stísněnou atmosféru hotelu, v němž váš další a neopatrný krok znamená jistou smrt. Na můj vkus tu těch skrytých chodeb a jiných vymožeností bylo už trochu přehršel, na druhou stranu krátké vystoupení upištěné Danielle Harris, bodycount s číslem 7 a jedna pěkná gore scéna taky není zrovna málo, co řikáte? ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Příjmení pronajímatelky „Mudgett“ je skutečné příjmení sériového vraha Hermana Webster Mudgetta, známého spíše jako Dr. Henry Howard Holmes, krerý byl prvním zdokumentovaným americkým sériovým vrahem. (Kudly4)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. května 2016 na filmovém festivalu v Cannes. (BMW12)
  • Natáčelo se od 28. dubna do 31. května 2014 v Los Angeles (Kalifornie, USA) a New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama