foto

Julie Benz

  • nar. 1.5.1972 (45 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Julie pochádza z rodiny plnej doktorov. Jej mama sa venovala krasokorčuľovaniu. Keď mala Julie tri roky, začla sa tiež venovať tomuto športu. V roku 1988 skončila na U.S. Championship v juniorskom krasokorčuľovaní na 13. mieste. No v 14-tich rokoch sa vážne zranila a tak musela krasokorčuľovanie nechať.

Julie sa vtedy rozhodla uchádzať o účasť v miestnom divadle a vyhrala. Jej prvá malá rola bola v epizóde hororového seriálu "Due occhi diabolici" (1990). Asi po roku dostala úlohu v televíznom seriáli "Hi Honey, I m Home" (1991). Začala študovať na newyorskej univerzite herectvo. Po skončení štúdia sa presťahovala do L.A. aby dala šancu svojej kariére. Mohli sme ju vidieť v seriáli "Ženatý so závazkami" a v úvodnom filme k seriálu "Cross Town Traffic".

V roku 1997 prišla veľká príležitosť. Uchádzla sa síce o hlavnú rolu v seriáli "Buffy the Vampire Slayer", no prehrala v prospech Sarah Michelle Gellar. No získala úlohu Darly - upírky. V tomto seriáli síce až tak veľký priestor nedostala, no následne v spin-offe "Angel" sa jej charakter rozvinul do podrobnejšia.

Natočila ešte mnoho filmov, medzi inými napríklad komédiu "Satan s School for Girls" alebo paródiu "George of the Jungle 2". Julie žije v Los Angeles. Je veľmi dobrá kuchárka, rada nakupuje a hrá golf.

Peter "Algren" Remeň

Herecká filmografie

Filmy

2016 Havenhurst
2015 Circle
Charming Christmas (TV film)
Life on the Line
2014 Sole Custody (TV film)
Supremacy
2013 Taken: The Search for Sophie Parker (TV film)
2011 Answers to Nothing
Soudcova žena (TV film)
2010 V ložnicích
2009 Čisté víno (TV film)
Held Hostage (TV film)
Kidnapping Caitlynn
Pokrevní bratři 2
2008 Kat: Válečná zóna
Rambo: Do pekla a zpět
Saw 5
2006 Kill Your Darlings
Okruh přátel (TV film)
2005 Bad Girls from Valley High
Kobylky nesou smrt (TV film)
Lackawanna blues (TV film)
8MM 2
2004 Jezdkyně (TV film)
2003 Král džungle 2
Midget Stays in the Picture, The
2001 Bratři
2000 Satanova vyšší dívčí (TV film)
Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.
1999 Ďábelská hra
Dirt Merchant
1997 Darkdrive
Lepší už to nebude
Rande
Walton Easter, A (TV film)
1996 Srdce na vlnách (TV film)
1995 Barefoot Executive, The (TV film)
Crosstown Traffic (TV film)
Empire (TV film)
1990 Dvě ďábelské oči

TV seriály

2017 Training Day (TV seriál)
Blurred Lines (E08)
Quid Pro Quo (E07)
Tehrangeles (E02)
další epizody (4)
2016 Dark/Web (TV seriál)
2015 Defiance (TV seriál)
Upon the March We Fittest Die (S03E13)
The Awakening (S03E12)
Of a Demon in My View (S03E11)
další epizody (13)
2014 Defiance (TV seriál)
I Almost Prayed (S02E13)
All Things Must Pass (S02E12)
Doll Parts (S02E11)
další epizody (13)
2013 Defiance (TV seriál)
Everything Is Broken (S01E12)
Past Is Prologue (S01E11)
The Bride Wore Black (S01E10)
další epizody (12)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Pardon (S05E01)
2009 Dexter (TV seriál)
Už je po všem (S04E12)
Dobrý den, Dextere Morgane (S04E11)
Ztracení chlapci (S04E10)
další epizody (12)
2008 Dexter (TV seriál)
Chcete si vzít Dextera Morgana? (S03E12)
Rozlučka (S03E11)
Jít svou vlastní cestou (S03E10)
další epizody (12)
2007 Dexter (TV seriál)
Britská invaze (S02E12)
Na nejbližší odbočce zahněte vlevo (S02E11)
Tajemství domu Morganů (S02E10)
další epizody (12)
2006 Dexter (TV seriál)
Volání krve (S01E12)
S pravdou ven (S01E11)
Vidět rudě (S01E10)
další epizody (12)
Lovci duchů (TV seriál)
Faith (S01E12)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Detektív (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svádění (TV seriál)
2002 Glory Days (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Šíleně zamilován (S05E07)
1999 Angel (TV seriál)
Payne (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
1998 Ask Harriet (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Proměna 1/2 (S02E21)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Angel (S01E07)
Žně (S01E02)
Vítejte v bráně pekelné (S01E01)
Fame L.A. (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Hi Honey, I'm Home (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)

Dokumentární

2012 Syfy 20th Anniversary Special (TV film)
2009 Tattoos: A Scarred History
2008 Film o filmu: Rambo: Do pekla a zpět
2006 Making of 'Kill Your Darlings', The (TV film)
2004 'Angel': Season 3 Overview
Darla: Deliver Us from Evil
2003 'Angel': Season 2 Overview
2002 'Buffy': Season 2 Overview
Inside Taken

TV pořady

2014 Dinner at Tiffani's (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2010 (TV pořad)
2010 American Music Awards (TV pořad)
2009 Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace