foto

Julie Benz

  • nar. 1.5.1972 (46 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Julie pochádza z rodiny plnej doktorov. Jej mama sa venovala krasokorčuľovaniu. Keď mala Julie tri roky, začla sa tiež venovať tomuto športu. V roku 1988 skončila na U.S. Championship v juniorskom krasokorčuľovaní na 13. mieste. No v 14-tich rokoch sa vážne zranila a tak musela krasokorčuľovanie nechať.

Julie sa vtedy rozhodla uchádzať o účasť v miestnom divadle a vyhrala. Jej prvá malá rola bola v epizóde hororového seriálu "Due occhi diabolici" (1990). Asi po roku dostala úlohu v televíznom seriáli "Hi Honey, I m Home" (1991). Začala študovať na newyorskej univerzite herectvo. Po skončení štúdia sa presťahovala do L.A. aby dala šancu svojej kariére. Mohli sme ju vidieť v seriáli "Ženatý so závazkami" a v úvodnom filme k seriálu "Cross Town Traffic".

V roku 1997 prišla veľká príležitosť. Uchádzla sa síce o hlavnú rolu v seriáli "Buffy the Vampire Slayer", no prehrala v prospech Sarah Michelle Gellar. No získala úlohu Darly - upírky. V tomto seriáli síce až tak veľký priestor nedostala, no následne v spin-offe "Angel" sa jej charakter rozvinul do podrobnejšia.

Natočila ešte mnoho filmov, medzi inými napríklad komédiu "Satan s School for Girls" alebo paródiu "George of the Jungle 2". Julie žije v Los Angeles. Je veľmi dobrá kuchárka, rada nakupuje a hrá golf.

Peter "Algren" Remeň

Herecká filmografie

Filmy

2017 Christmas Homecoming (TV film)
2016 Havenhurst
2015 Charming Christmas (TV film)
Circle
Life on the Line
2014 Pachuť zrady (TV film)
Supremacy
2013 Taken: The Search for Sophie Parker (TV film)
2011 Answers to Nothing
Soudcova žena (TV film)
2010 V ložnicích
2009 Held Hostage (TV film)
Kidnapping Caitlynn
Pokrevní bratři 2
Čisté víno (TV film)
2008 Kat: Válečná zóna
Rambo: Do pekla a zpět
Saw 5
2006 Kill Your Darlings
Okruh přátel (TV film)
2005 8MM 2
Bad Girls from Valley High
Kobylky nesou smrt (TV film)
Lackawanna blues (TV film)
2004 Jezdkyně (TV film)
2003 Král džungle 2
Midget Stays in the Picture, The
2001 Bratři
2000 Satanova vyšší dívčí (TV film)
Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.
1999 Dirt Merchant
Ďábelská hra
1997 Darkdrive
Lepší už to nebude
Rande
Walton Easter, A (TV film)
1996 Srdce na vlnách (TV film)
1995 Barefoot Executive, The (TV film)
Crosstown Traffic (TV film)
Empire (TV film)
1990 Dvě ďábelské oči

TV seriály

2018 Dark/Web (TV seriál)
2017 Training Day (TV seriál)
Elegie, část 2. (E13)
Padouch nebo policajt (E08)
Něco za něco (E07)
další epizody (5)
Havaj 5-0 (TV seriál)
V zemi nadále vládne spravedlnost (S07E25)
2016 Havaj 5-0 (TV seriál)
Hra začíná (S07E01)
Pavučina lží (S06E24)
Pokrevní pouto (S06E23)
další epizody (8)
2015 Defiance (TV seriál)
Upon the March We Fittest Die (S03E13)
The Awakening (S03E12)
Of a Demon in My View (S03E11)
další epizody (13)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Drsný sport (S06E10)
Šaráda (S06E09)
Podfukář (S06E08)
2014 Defiance (TV seriál)
I Almost Prayed (S02E13)
All Things Must Pass (S02E12)
Doll Parts (S02E11)
další epizody (13)
2013 Defiance (TV seriál)
Everything Is Broken (S01E12)
Past Is Prologue (S01E11)
The Bride Wore Black (S01E10)
další epizody (12)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Beginning (E20)
No Ordinary Future (E19)
No Ordinary Animal (E18)
další epizody (10)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Sidekick (E10)
No Ordinary Anniversary (E09)
No Ordinary Accident (E08)
další epizody (10)
Dexter (TV seriál)
Pardon (S05E01)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vyhrát může jenom jeden (S06E18)
Návrat ztracených synů (S06E17)
Umění svádět (S06E16)
další epizody (5)
2009 Dexter (TV seriál)
Už je po všem (S04E12)
Dobrý den, Dextere Morgane (S04E11)
Ztracení chlapci (S04E10)
další epizody (12)
2008 Dexter (TV seriál)
Chcete si vzít Dextera Morgana? (S03E12)
Rozlučka (S03E11)
Jít svou vlastní cestou (S03E10)
další epizody (12)
2007 Dexter (TV seriál)
Britská invaze (S02E12)
Na nejbližší odbočce zahněte vlevo (S02E11)
Tajemství domu Morganů (S02E10)
další epizody (12)
2006 Dexter (TV seriál)
Volání krve (S01E12)
S pravdou ven (S01E11)
Vidět rudě (S01E10)
další epizody (12)
Lovci duchů (TV seriál)
Faith (S01E12)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Varovný plakát (S04E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Noc splněných přání (S06E22)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Slabý článek (S01E22)
2003 Detektív (TV seriál)
Svádění (TV seriál)
2002 Glory Days (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Šíleně zamilován (S05E07)
1999 Angel (TV seriál)
Payne (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Train Wreck (S01E20)
1998 Ask Harriet (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Proměna 1/2 (S02E21)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Angel (S01E07)
Žně (S01E02)
Vítejte v bráně pekelné (S01E01)
Fame L.A. (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1994 Ženatý se závazky (TV seriál)
Alovo hřiště (S08E19)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Hi Honey, I'm Home (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)
Syfy 20th Anniversary Special (TV film)
2009 Tattoos: A Scarred History
2008 Film o filmu: Rambo: Do pekla a zpět
2006 Making of 'Kill Your Darlings', The (TV film)
2004 'Angel': Season 3 Overview
Darla: Deliver Us from Evil
2003 'Angel': Season 2 Overview
2002 'Buffy': Season 2 Overview
Inside Taken

TV pořady

2014 Dinner at Tiffani's (TV pořad)
2010 2010 American Music Awards (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2010 (TV pořad)
2009 Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace