Reklama

Reklama

Po predčasnom prepustení z nápravného zariadenia musí Jackie (Julie Benz) striktne dodržiavať určité pravidlá. Životný reštart dospelej ženy je spojený s novou prácou barmanky, ale i spoločnými sedeniami s bývalými trestancami. Avšak nič z toho neovplyvní jej budúcnosť tak, ako nasťahovanie sa do apartmánu v staršom gotickom hoteli. Ten vo svojich útrobách totiž skrýva veľké temné tajomstvo. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (47)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V charitativním rodinném hotelu Havenhurst můžete spokojeně žít až do své smrti, pokud neporušíte tamní pravidla. A pokud je porušíte... tak v něm vlastně budete žít taky až do své smrti, jen ta smrt přijde o hodně rychleji. Asi takhle - pokud je film vizuálně pohledný, má povedenou výpravu, hezké interiéry či exteriéry (v tomhle případě to první), precizní NESKÁKAVOU kameru, příjemnou hudbu apod., má automaticky moje sympatie, i když to třeba není žádná hlubokomyslná a existenciálně závažná záležitost. A když v něm ještě umře protivná Danielle Harris, navíc hned na začátku, dostává ode mne ihned body navíc. Moc rád se dívám, když ve filmu umírá protivná Danielle Harris. A nejlépe hned na začátku. No a když se pak ještě dočtu, že Julie Benz z hlavní role se narodila v úplně přesně stejný den jako já, tak už vůbec není co řešit. Prostě pohodový thriller po večeři, nenáročný ale hezky udělaný, dobře zrejžovaný, s pěknou prdelatou prvomájovou Julií... Ovšem Havenhurstu nepochybně kraluje Madam Eleanor, dáma s tváří staré irské coury, v jádru zvrácená moralistka (a nezapomenutelná pošahaná bigotka z Trash Fire). Vidím to aspoň na 80%. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Z nápravného zařízení rovnou do krásného hotelu, ale nesmíš tu porušit pravidla, jinak dopadneš hódně špatně. Už jenom z té parádní úvodní scény, jsem měl pocit, že tohle bude dobrý Horor. Vynikající atmosféra hotelu, nechybělo napětí, vraždy slušný i dost krvavý, dojde na jednu solidní Gore scénu (chlápek bez půlky těla) a jako třešnička na dortu, překrásná MILFKA Julie Benz, které jsem hraní opravdu věřil, no ještě aby ne, když má na kontě tolik skvělých filmů (Saw 5, Rambo IV ...), záporné postavy též povedené. Já si nemám na co stěžovat, natočeno je to velice kvalitně a kdyby tu bylo více vražd a Gore, pálil bych plný počet. Spokojenost, vynikající Horor a určitě zhlédnu v budoucnu ještě jednou. (331. hodnocení, FULL HD) ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neskutečně neinovativní, předvídatelné a plné toho nejprofláklejšího hororo/thrillerového klišé, které snad jen může existovat. I přes všechna tyhle negativa byl ale Havenhurst docela zábavný, námět by ušel a Julie Benz je epesní milfka. Škoda jen, že při docela solidní akci začne hrát naprosto tragická hudba, která se tam vůbec nehodí a celá atmosféra jde rázem do prdele. I přesto, že jsem si příběh zase odvyprávěl po 20 minutách až do konce, se to na jedno podívání při promrzlý neděli dalo, ale když to vynecháte, hovno se stane. 50%. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Obstojný slasher, ktorého najväčšou prednosťou je hororovo atraktívne prostredie obrovského starého hotela, plného kdejakých tajných miestností, chodieb, skrýší či prepadlísk, v ktorom sa dej odohráva. Vraždy boli tak akurát, hoci by neuškodilo, keby tvorcovia intenzívnejšie pritlačili na pílu, čo sa brutality a krviprelievania týka, záporák mi trochu pripomínal Klarencea z francúzskeho Aux yeux des vivants, aj keď ten naháňal podstatne väčšiu hrôzu než mdlý odľud z Havenhurstu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemná naháněčka v tajuplném domě, jakémsi hotelu pro lidi na okraji. Tedy ty, co se chtějí polepšit - alkoholici, narkomani, pedofilové.... Pravidla jsou jednoduchá - pokud se vrátíš ke své neřesti, budeš vystěhován! Chudáci nájemníci ovšem netuší, co se pod vystěhováním ve skutečnosti skrývá. Tematicky nic zcela nového - domů s tajnými chodbami a dvojitými stěnami, kde na každém rohu hlídá kamera, není tak málo. A očista společnosti bývá hojným námětem ve filmu už pěkně dlouho. Místy fajnově atmosferické, gore umírněné - což tolik nevadí. Bohužel, jakmile si Jackie koupí láhev, začne se chovat jako kráva. A mít za kamaráda troubu detektiva není rovněž žádná výhra. Samostatnou hvězdičku dávám za konec, jelikož krávy si jiný nezaslouží.... ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 28. dubna do 31. května 2014 v Los Angeles (Kalifornie, USA) a New York City (New York, USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. května 2016 na filmovém festivalu v Cannes. (BMW12)
  • Příjmení pronajímatelky „Mudgett“ je skutečné příjmení sériového vraha Hermana Webster Mudgetta, známého spíše jako Dr. Henry Howard Holmes, krerý byl prvním zdokumentovaným americkým sériovým vrahem. (Kudly4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno