Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Édouard a Félix pracují v realitní kanceláři, příliš se jim ale nedaří a vyhazovu se mohou vyhnout jen prodejem starého venkovského sídla. Jejich práci narušuje nález mrtvoly v domě a každá prohlídka s potencionálním klientem se mění v bláznivou eskapádu neustálého přemisťování a ukrývání mrtvého těla. Situace dostává vážnější rozměr, když se mrtvola ztratí a Édouard s Félixem se pouštějí do pátrání na vlastní pěst.
Komedie Kutilové (Les bricoleurs) byla třetím společným filmem režiséra Jeana Giraulta a oblíbené komické dvojice Darry Cowl a Francis Blanche, v rolích byla opět zachována i jejich stejná křestní jména Édouard a Félix, Giraultovi se opět podařilo angažovat i řadu dalších známých tváří francouzského filmu, zahraniční zastoupení reprezentovala německá hvězda Elke Sommer. Film měl premiéru 1. února 1963 a ve francouzských kinech jej vidělo přes půldruhého miliónu diváků. (argenson)

(více)

Recenze (1)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ludova francuzska komedia, reziser Girault prerazil az roku 1964 Zandarem ze SaintTropez. Toto je pravom zabudnuta zalezitost, ani filmuznalych divakov to nema po tolkych rokoch cim oslovit  50 % ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama