Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (Cinemart)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (302)

Fr 

všechny recenze uživatele

„JDE O TO, ŽE ŠTĚŇATA KRADOU VŠECHNU LÁSKU…“ /// Animáky se prostě už dávno netočí pro děti. Ještě že (tipuju tak na 99%!) mám tohle za sebou. Mám na mysli období, kdy si to k nám nakráčel uřvanej parchant a rázem ovládl domácnost. Nemusel mít ani oblek ani kufřík, ale každýmu bylo okamžitě jasný, kdo je tady šéf… Samozřejmě… je to vo rodinným Δ, kterej se změní v ♥. Na světě je prostě dost lásky pro všechny… ale to už asi není téma jen pro animák. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Parchanta nám přivezl taxík (miminko vole…). 2.) Rozhodujeme se mezi dítětem a štěnětem. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Začnu negativem. Absolutně nemůžu překousnout právě "narozený" mimino v obleku, mluvící, plnící KPI. Vše ostatní, hlavně kvalita vtipů, je parádní. Úvod mě nenadchnul (viz výše zmíněné), ale jakmile čarodějný budík zacitoval Gandalfa, začal jsem tušit, že tohle asi nebude úplně tuctovej počin. Vtipů je přehršel, navíc jsou nápadité, až mi přišlo, že film museli režírovat Lord s Millerem. Pro mě velké překvapení, klidně si tuhle šaškárnu někdy zopakuju. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja se bavil. Super pribeh (na animak), kde se sice dari propasovat nejaky to pouceni o lasce a rodinnejch hodnotach, ale prevazne tu jde o zabavu a je to skutecne zabavna jizda od zacatku do konce. Porad se neco deje, jeden for stiha druhej, nektery jsou infantilnejsi, nektery spis pro dospelejsi publikum, ale pobavit se da rozhodne u vetsiny. Postavy jsou sympataci, animace lepsi prumer a hudba fajn. Vlastne jeden z mala animaku z posledni doby, ke kterymu nemam zadnou zasadnejsi vytku. Lepsi 4*. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Napřed se mi líbila myšlenka filmu o miminu-manažerovi. Pak jsem viděla trailery a byla jsem trochu zklamaná z toho, jak to tvůrci pojali. A pak jsem viděla film a musím říct, že to vlastně předčilo mé očekávání. The Boss Baby skvěle využil motiv příchodu nového sourozence do rodiny, který rozpracoval neotřelým stylem. Alec Baldwin je výborný a film obsahuje několik podařených vtípků (když se kluci začnou "kamarádit"). Asi stárnu, ale Baby Boss mi sedl. ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený a nadprůměrný animák ale na konci jsem měl takový pocit, že se z toho námětu Mimi Šéfa dalo vydolovat malinko víc. Rozhodně jsem se ale v kině bavil a některé gagy byly fakt povedené. Hvězdičku navíc musím dát za ten moc příjemný a povedený soundtrack Hanse Zimmera. Příjemná podívaná! Sorry jako ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • Baby šéf je piaty film od DreamWorks Animation, ktorého predlohou bola detská kniha, zároveň piaty film s potitulkovou scénkou. (LuiCJ)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama