Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (Cinemart)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (302)

campix 

všechny recenze uživatele

Přímá ukázka toho, jak se povedly nebo spíše nepovedly letošní animované filmy, když je Mimi šéf nominovaný na Oscara v této kategorii, jelikož se jedná o velice průměrný až podprůměrný animák. Prim hraje pravděpodobně námět, který místy působí hodně zajímavě, ale celkově jsem prakticky jenom kroutil hlavou, jak někdo dokáže něco takového vymyslet. Miminka ani štěňátka film sami neprodají, protože se vlastně nejedná o nic originálního a nedokáže to zvednout ani hvězdný voiceover. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Perfektní animák, doporučuju shlédnout v originále. Nakřáplý hlas mimi bosse, který jakoby za sebou měl 50 let života a několik flašek whisky tomu dodává správný šmrnc a celkové špičkování mezi ústřední dvojicí bratrů sedí, jak ta mimi prdel do plenky. Celkový přesah pohádky, který se tu do jisté míry vyskytuje taky pohýbe žlučí. Doporučuju, perfektní pohádka, jak pro dospělé, tak pro ty menší, co vládnou světu. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Boss Baby je zajímavá oddychovka, která nabídne hned několik vtipných a propracovaných nápadů. Je tu spoustu opravdu dobrých scén a děj rychle odsýpá. Nebýt těch fantasy okamžiků, hodil bych minimálně čtyřku. Bohužel jsem z výsledku nebyl tak moc odvařený, jak jsem si díky zajímavému traileru očekával. ()

golfoxovox1 

všechny recenze uživatele

Za mě tedy skvělá oddychovka, kde lze vyzdvihnout především některé vtipné hlášky mimi šéfa a situace, které pak nakonec vyznívají úsměvne i v reálném životě :D Dále nápaditost, sviznost a výběr hudebních podkresu... Příběh je sám o sobě jednodušší a pointa čitelná, ale to u pohádek stejně všichni očekávají :-) Opět navrat k otazce absurdity dospělosti :-) Doporučuji :-) ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Začnu negativem. Absolutně nemůžu překousnout právě "narozený" mimino v obleku, mluvící, plnící KPI. Vše ostatní, hlavně kvalita vtipů, je parádní. Úvod mě nenadchnul (viz výše zmíněné), ale jakmile čarodějný budík zacitoval Gandalfa, začal jsem tušit, že tohle asi nebude úplně tuctovej počin. Vtipů je přehršel, navíc jsou nápadité, až mi přišlo, že film museli režírovat Lord s Millerem. Pro mě velké překvapení, klidně si tuhle šaškárnu někdy zopakuju. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • Scéna, ve které na Tima a Mimi šéfa spadne klec, je přímo inspirovaná starou deskovou hrou „Mouse Trap“, která vyšla již v roce 1963. (T-enter)
  • Tvorcovia filmu pracovali v kalifornských animačných štúdiách Universal City a Glendale. (MikaelSVK)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama