Reklama

Reklama

Wolf Warriors

  • Čína Wolf Warrior (více)
Trailer

Obsahy(1)

Leng Feng (Jacky Wu) během zátahu na drogový gang i proti zákazu nadřízeného riskantně zastřelí jednoho zločince a díky tomu je přiřazen k elitnímu vojenskému oddílu Wolf Warriors. Tento oddíl se záhy vydává na vojenské cvičení, během kterého je ovšem napaden cizí reálně ozbrojenou jednotkou, která si sem přišla vyrovnat účty za předchozí protidrogový zátah a zároveň i vyzkoušet tajnou zbraň. (Tamten)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Asi si za pár týdnů stěží vzpomenu, že jsem Wolf Warriors viděl, avšak pár slušných momentů by se našlo. Wu Jing je super sympaťák, tím jsem si jistý, jakože tohle je anakonda. Scéna s likvidací snipera mi utkvěla víc než závěrečný duel na nože. Tam sice sviští břitvy a podrážky bot trefují spánkové kosti, ale působí to na mě jako krátké oťukávání, jinak by musela první rána nožem rozpárala tomu druhému břicho. Popis děje by se vešel na poštovní známku typu A, občas to má spád, občas pozornosti pád, digitální vlci zhnusení budí a zpomalovačky jednoduše nudí. Malinké navnazení před Close Range. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé, rozhodně bych netvrdil, že se jedná o válečný film. Ano, točí se to okolo vojenské speciální jednotky čínské lidové armády, ale dle děje se jedná spíš o plnohodnotný akční film. Pojednává o situaci, kdy se armádní cvičení změní v hru na život a na smrt, kde se najatí žoldáci snaží zneškodnit "nepřijatelného" jedince. První půle byla dost nezáživná, jakmile ale hlavní hrdina zjistí, že mu jde o kejhák, neotrhl jsem od toho oči. Sice je to předvídavé jako facka, ale pro pobavení si myslím, že neuděláte chybu. Co se týče čínského vlastenectví s epic music na pozadí, nějak mi to nevadilo. Když mohou podobné patriotmovies produkovat Amíci, proč by nemohli Číňané. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak ste si mysleli, že vo vojnových akčňákoch majú najviac patosu diela z Hollywoodu alebo Matky Rusi, skúste sa pozrieť na modernú čínsku produkciu. Napr. WOLF WARRIOR. Nejde o žiadne akčné monštrum, len o priemerný žánrový snímok s ešte priemernejšou akciou a zopár nechtiac smiešnymi sekvenciami ( napr. boj s vlkmi ). Ako jednohubka to ale u mňa boduje a som rád za skvelú, 90 minútovú stopáž. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Poselství filmu je zřejmé: „Neserte Čínu, indoevropští zmrdi!“. Taky totiž máme své žluté barety, rýžová komanda, Džunky Seals a Lee Aj Yoe! Mají sice jen metr padesát, čtyřicet kilo v plné polní a vede je krutohustá, léty krvavých plastických operací zsilokonovaná dvacítka, zato jsou však mrštní natolik, že nemají problém uhýbat kulkám v křížové palbě z metru, dvakrát rychlejší než pěchotní mina, pružnější než bambusová rákoska, živě se proskáčou i kobercovým náletem a hlavně je jich miliarda, takže útočí v hejnech, a když na to přijde, otráví den i vyteplenému baleťákovi Skotu Asskinsovi, jemuž už by měl konečně někdo napsat na tělo roli vyhazovače v gejbaru, a jeho žoldáckému oddílu vepřových hlav. Ano, nekompromisní agitka Rudožluté armády a šikmá holá prdel, vystrčená směrem na západ, ale to je v opačném gardu všechno Rambem počínaje, přes Chlapce a chlapy, až po naprosto nazabitelné marinády z Na život a na zmrd. Je to však i poměrně pompézně natočeno, začurákovat si s makaky přiběhli ze Středozemí i Vrci a ústřední opičák má natolik mongoloidní kukuč, až mě to rozesmutnělo a vyrýžovalo si to u mě překrásné dvě rudé hvězdy. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Je to jako pustit si kvalitní akční béčko z osmdesátek (tedy "kvalitní"), kdy přes televizi hodíte rudou vlajku, pokaždé když zazní hrdý chvalozpěv na Čínu vyskočíte do pozoru, a protože budete z toho skákání už strašně unavení, tak na konci na půlhodinu usnete. Stejně se tam jen běhá po lese a nic z toho. 5/10 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (2)

  • Akčního režiséra na filmu dělal Nicky Li, v titulcích uvedený jako Li Zhongzhi. (Rominator)
  • Wu Jing (Jacky Wu) ve filmu používá L85A2, jedná se o čínský prototyp útočné pušky. Tento typ zbraně používá pouze a jenom Čínská lidová osvobozenecká armáda. (Yoshitsune)

Reklama

Reklama