Reklama

Reklama

Karate tiger 2: Zuřící blesk

  • Hongkong No Retreat, No Surrender II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Scott Wilde si užívá dovolené ve slunečném Thajsku. Čeká, že se tu setká se starým kamarádem Mac Jarvisem a jeho přítelkyní Sulin. Setkání je však velmi krátké, protože děvče chce pokračovat v cestě do Kambodže. Tam mají namířeno i Scott s Jarvisem, i když vědí, že zem ovládají zlověstní a nebezpeční Rudí Khmerové. Oba kamarádi narazí na své cestě na despotického ruského důstojníka Juriho, který ve svém gulagu drží mnoho zajatců, mezi nimi i nešťastnou Sulin. Cíl obou mužů je jasný: při osvobozování děvčete nemá v ruském táboře zůstat kámen na kameni. To je už předem víc než jisté... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Luk80 

všechny recenze uživatele

Pořád skvělá akce plná velkých výbuchu a soubojů. Loren, Cynthia a Matthias. Antonín Navrátil daboval Lorena hodně v pohodě. I v prvním díle nadaboval hlavního hrdinu. Lorena potom ještě ve čtvrtém a posledním skvělém díle. Miluji ten přední obal. Cynthia ve výskoku a za ní borci ve zbrani. A celé to náramně doplňují žraví krokodýli. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nenavazuje to na jedničku vůbec. Je to úplně o ničem jiným, ale to jsem neřešil. Začátek mě celkem bavil.. únos, bitky v tom hotelu, ale jak potom jeli do tý jungle, tak to už mě mírně nebavilo. Od jedničky která byla ve stylu Kickoboxer si to hraje na Ramba. Střílení, honičky v jungli, pasti, záchrana atd.. libil se mi Matthias Hues opět (jak jinak) v roli záporáka. Na konci ten fight byl taky dobrej. Čistý průměr. ()

Reklama

Lefty86 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože!!! Možná kdybych to viděl v 8 letech dal bych jednu hvězdu ale tohle mi dalo teda zabrat a lituju že jsem se rozhodl dát sérii Karate Tiger , jedničku mám rád odmala, dvojku jsem nikdy neviděl až teď!! Měl jsem co dělat abych to dokoukal ale čekal jsem dobrej konec, ale závěrečnej fight Avedon vs. Hues mi připomínal Laurela a Hardyho na porodním sále, ty zrychlený scény té grotesce dodaly ty správný grády. Nechce se mi věřit že to mělo jen 87 minut bylo to nekonečný, začátek ještě jakž takž a vypadalo to na film, ale na konci už jsem se nemohl přestat smát, jsem zvyklý u filmů z 80tek přimhouřit oči ale tohle fakt nejde. OTŘES!!!! ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se kope a mlátí, tak to ještě přežiju, ale jak skupinka (asi 150) vojáků naběhne do domu, kam hrdina hodí granát, aby ten dům vybouchl jako po atomovce, to prostě neberu. Komandu to prošlo, protože Arnold, ale tady je trouba Avedon. Scénář tady prakticky není, jednotlivé scény se střídají jen kvůli další akci a já se po 45 minutách modlil, aby už byl konec. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Nejlepší záporák ze všech dílů karate tiger je ruský důstojník Matthias Hues na toho nejde zapomenout a Cynthia Rothrock sem celkem taky zapadla. Jestli má někdo v plánu tohle vidět, tak předem musí vypnout mozek a jenom koukat, protože nelogických věcí tady je až moc. A docela mě překvapuju, že u filmu není žánr akční. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama