Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdo by kdy řekl, že Jean Claude Van Damme bude hrát v příběhu takřka totožném od původního Kickboxera a bude v něm hrát postavu duševního mentora. On, který před dvaceti lety byl ucho největší a právě díky tomu jsem ho měl tak rád. Jenže teď? Mluví jak kdyby to nebyl on. Do toho celý film má na sobě sluneční brejle, které nesundá ani v tom nejtemnějším koutu Asie. Není mu to trapný? Přitom Dave Bautista byl obstojný protivník a Alain Moussi taky docela ušel. Během Van Dammova tréninku se totiž opakovala celá řada situací z původního filmu, během kterých jsem si na toho mlaďáka z Gabonu docela zvykl. Ale tvůrci naštěstí přidali i něco nového, čímž film alespoň trošku zoriginálněli. Dokonce ani akce nebyla úplně zfušovaná. Takže mi z toho vychází fakt, že nejhorší na tomto filmu bylo koukat na Jean Clauda v jeho černých Raybanech. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem čekal, že mě už tohle téma neosloví, přesto trénink mě bavil víc než ty fighty co tam byly.. a proč doprdele PROČ to je "Remake" když to mohlo být v klidu pokračování.. puvodní herce tam dostali TAK PROČ ZNOVA PŘÍBĚH SLOANOVIC BRATRŮ..proč znova TONG POE?? Líný skurvený scénaristi vymyslet novej příběh, okopčim ten starej. Filmová problematika dnešní doby.. nikdo už nemá napady. Jdete do hajzlu. Trénink a JCVD (i když mi je ho líto) jediný věci co chválim. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Zase taková srágora jak tu někteří tvrdí to není. On už původní K. není kdo ví co, ale bylo to na VHS byl tam JCVD, takže jsme to žrali a někteří z nás ne jednou zkusili kopnout do stromu co to s náma udělá. Tenhle remake s Jeanem v pozici kouče a mentora si na nic nehraje. Ví, že je béčko, které se časovou smyčkou dostalo do roku 2016 a víc nechce. Kdo si to neuvědomuje nemá se na podobný kousky dívat. Stěžovat si budu pouze na hlavního hrdinu, který mi přišel nesympaticky, neslaný nemastný, ale rvát se uměl. 60 procent za Žána ve fajn roli kde dal vzpomenout na léta, kdy byl neporazitelný. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Souboje nebyly špatný,ale ten příběh byl opravdu hloupej.Neříkám,že původní Kickboxer bylo něco extra,ale rozhodně měl lepší choreografii soubojů a nebyl ten děj tak neskutečně přeplácanej.Prostě nový Kickboxer je krok zpět a nezachránili to ani van Damme s Bautistou. A závěrečný souboj?To byla tragédie největší. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Pre mňa v pohode bojovka. Kopec akcie. Viac menej sa postavy buď bijú alebo trénujú. Kopec techník. Trochu málo kontaktné, ale nemôžeme mať všetko. Točené oldschoolovým štýlom. JCVD si rolu očividne užíva a ukazuje,že je stále namakaný aj pohyblivý. Škoda že Gina je tam úplne zbytočná. Chudák Shahlavi sa už nedožil premiéry. Ja som relatívne spokojný. To, že to bude hlúpe a plné klišé bolo jasné. O tom je bohužial žáner. Videl som kopec horších béčok s lepším hodnotením. 3* ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama