Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Počas bojovej operácie kdesi v Moldavsku zahynie elitný vojak Delta Force. No záznam z kamery, zobrazujúci jeho posledné chvíle, všetkým vyrazí dych. Čo sa stalo? Generál Orland (Bruce Greenwood) vidí akúsi spektrálnu anomáliu. Agentka Madisonová (Emily Mortimer) podozrieva nepriateľa z vývoja novej maskovacej technológie, ktorú chce získať za každú cenu. Jediný, kto môže do záhady vniesť trochu svetla, je vynálezca kamery - Dr. Clyne (James Badge Dale). Je to chyba kamery, alebo nová technológia? A ak ide o zbraň, ako sa pred ňou chrániť? (koba)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Reign of Fire, Edge of Tomorrow, Battle Los Angeles a Behind Enemy Lines (a všechno se stejnym scenáristickym vzorcem) zamícháno do obrovský oddechovky, která si na nic nehraje a přesto sází na diváka poměrně štědrý esa v podobě slušných efektů, vůbec ne špatný akce, několika parádních záběrů a zajímavých nepřátel. Že to třeba z vědeckýho hlediska postrádá logiku (byť zajímavý to je), že podobnej příběh tu byl nesčetněkrát, to lze aplikovat i na výše zmíněný Edge of Tomorrov, kterej jsem si osobně sice užil v kině, ale doma mě dost sral. Nuže Béčko jako řemen, ale baví! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

US Army vs. moldavští bubáci a i když to tak nezní, tak je to celkem neotřelý námět. Jinak se jedná o béčko se vším všudy, takže i přes dobrý nápad je tu samozřejmě pár úsměvných záseků a všechno vrcholí macgyverovskou vložkou, která celkový dojem trochu sráží. Ale i tak jsem se bavil výborně, protože film je celkem našlápnutý, akce je dostatek, vizualizace strašidel (?) je také na úrovni a navrch vyšel casting se sympatickým hlavním hrdinou a spolehlivou Emily Mortimer. A překvapivě nevadí ani zdánlivě přetažená stopáž. Milé překvapení. 75% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ALE TA VĚC ZACHYCENÁ KAMEROU, JE NĚCO ÚPLNĚ NOVÝHO…“ /// V Moldavsku kromě povstalců a americký armády řádí neznámá entita. Servírujou mně (jakoby) autentický záběry z terénu i akce, a zpracováním to místy připomíná sekvence počítačovejch her. Akční (válečná) duchařina, toť zajímavej nápad. Sice žádný veledílo, většina prachů (zřejmě) padla na efekty, ale rozumnej scénář (přiměřeně dávkující vatu a děj), snaživej rejža (držící opratě u vykecávajících scén) a solidní obsazení, dělaj z tohodle bezemočního béčka koukatelnou záležitost /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám vedlejší válečný produkty. 2.) Po vesnici nám běhá kondenzát. 3.) Thx za titule „titulkomat“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Netflix ma sklame iba málokedy, opäť raz tu máme jedno milé prekvapenie. V prvom rade musím uznať, že sa tu podarilo navodiť slušnú mysterióznu atmosféru na báze zaujímavej scifi záhady, ktorá pomerne dlho živila moju zvedavosť. Na druhú stranu ale záver mi po obsahovej stránke i so svojimi vysvetleniami prišiel trocha lacný, možno to chcelo v scenári vymyslieť niečo zaujímavejšie, keď už sa s tým tak dobre začalo. No našťastie tu bolo plno výborne zvládnutej akcie a pekných vizuálnych efektov, vidno, že sa tu v tomto smere nijako nešetrilo. Celkovo mám zo snímku dobrý dojem. Nadpriemer. 75/100 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Škoda len, že sa spoločnosť Universal tohto diela vzdala a nechala ho uviesť Netflixom, čím sa snímku zamedzila cesta na veľké plátna po celom svete, kde by vynikla jeho veľkoleposť. No čo už, TV sa stáva priveľkým konkurentom, získavajúc si veľkých tvorcov a hercov viac, ako kedykoľvek predtým a strieborné plátno suší. Celková remeselná úroveň filmu je pridobrá pre malú obrazovku a akcia tu tak zaniká. Síce len priemer, ale slušný. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Film byl vyroben studiem Universal a původně měl jít do kin. Studio si s ním ale nevědělo příliš rady, a dokonce ho stáhlo z kinodistribuce. Nakonec byl snímek koupen a uveden internetovou televizí Netflix. (joker.george)
  • Časť scén sa natáčala aj na Slovensku, konkrétne v Komárňanskej pevnosti. (ambron)
  • Americké jednotky jezdí ve filmu v českých Tatrách vyrobených pro slovenskou armádu tzv. Tatrapan, ve filmu označených jako Mrap. (SsgtJira)

Reklama

Reklama