Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Stále sexy Salma Hayek alias Everly a její akční gore řežba, která se většinu stopáže odehrává v jednom pokoji a je okořeněná černým humorem. Příběh filmu je naprosto triviální a v podstatě není ani důležitý.Tady šlo prostě o krvavou vybíjenou. Ke snímku Everly musí divák přistupoat s velkým nadhledem a pak je tu šance,že si tuhle oddychovku možná užijete. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Už dvě hvězdy je moc. Je Everly klasický akční výplach?? Určitě. Je to nelogické, nereálné i nudné, je to velmi bezduchá a tupá zábava, což ještě neznamená že pro někoho to není zábava. O scénáři nemluvme, je to jeden velký nesmysl. Salma je bezesporu hezká ženská, nicméně proč vzala v této bezduché blbosti roli, to mi uniká. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Fanouškům klasických akčních filmů bych to asi nedoporučoval. Je to dost krvavé, dost brutální, chvílemi to nemá daleko do některých hororových subžánrů. Navíc je to hodně bláznivé, ujeté až skoro úchylné. Ale zase má to neskutečně sexy Salmu Hayekovou, která ve svých letech zesměšní i kdejakou dvacítku. Navíc ani neví, jak se nabíjí samopal, přesto tam na prostoru 7x7 metru vystřílí celý gang. Takže ano, bavil jsem se a respektuju záměř režiséra, který chtěl jen masakrovat hlava nehlava a to se mu povedlo natočit celkem obstojně. Potenciál tam však byl mnohem vyšší...55% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle je hodně příjemně drsná a nadupaná jízda, kterou Salma Hayek zvládá s naprostým přehledem. To gore je místy někdy až moc, ale ono to k tomu jde, jen kdyby těch digitálních triků nebylo tolik. Tenhle film má ale drive a nepřemožitelná ženská s tímhle tělem je prostě velký bod k dobru. Pěkně se na to kouká. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Dokud Joe Lynch vymejšlí píčoviny, tak je to paráda (kdykoli se vytáhne granát, je zaděláno na nejlepší scénu filmu) v tom nejnižším slova smyslu. Těžce to padá, když se snaží dělat Tarantina nebo Salma vyrábí hereckej výkon (kde jsou moje kozy?!). Bohužel těchto scén neni málo a jsou tak úmorné, že člověk začne přemýšlet o elementární logice všeho a tady je to už úplně vyřízený. Každopádně takový výbuchy explicitního násilí jsem ani trochu nečekal, takže ke třem hvězdám tumáš ještě malé plus. Je sice na hovno, ale za ty prachy... ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)
  • Na začátku filmu je Everly (Salma Hayek) postřelena a má průstřel ma levé straně boku. Poté, co začne uklízet spoušť, si dá sprchu a chystá se převléknout. Předtím si začne ošetřovat a ovazovat ránu na boku. Rána je najednou na pravé straně. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno