Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lynch rozjel těžkou grindhouse jízdu, ale místy to vypadalo, jako by si s ní nevěděl rady. Parádní momenty, které mohly patřit k žánrovým vrcholům vzápětí devalvovaly ty slabší, což platí zejména pro tupé dialogy, kterých tu bylo neúměrně moc a zbytečnou rodinnou linku. Ale pokud film zůstával v akční rovině, tak bylo vše v pořádku, notabene když je Salma pořád takový kus. Na konci jsem byl relativně spokojený, ale ten pocit, že pokud by se námětu chopil někdo zkušenější, byla by z toho bomba, zůstal i tak. 60% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle je hodně příjemně drsná a nadupaná jízda, kterou Salma Hayek zvládá s naprostým přehledem. To gore je místy někdy až moc, ale ono to k tomu jde, jen kdyby těch digitálních triků nebylo tolik. Tenhle film má ale drive a nepřemožitelná ženská s tímhle tělem je prostě velký bod k dobru. Pěkně se na to kouká. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Parádní akční béčko který si na nic nehraje, a přitom se v něm slušně hraje. Úžasně vypadající Salmita v kvartýru plným bouchaček odráží vlny zabijáků jako nic a ještě u toho je sexy. Je tam samozřejmě plno nesmyslů a nelogičností ale pořád to jede a je tam i plno černohumorných bizarností. Jako jednohubka krása. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

To je taková paráda tohle!!! :)) Sice už takových filmů vzniklo víc, ale ten nápad je supr a když si daj tvůrci záležet na postavách a hereckých výkonech, tak je to vždycky velká zábava. Salma Hayek ve velkým bytě čelí přívalu najatých zabijáků, všelijakých individuí, swatu a samotné mafii... A všechny odrovná !! :-DD Po bytě se postupně válejí mrtvoly, krví doslova vymalováno (to mě někdo vysvětlete, proč třeba Expendables 3 bylo "odkrveno" a takovejhle "malej flick" obsahuje GORE scény jak běžnej horor !!??). Navíc Salma je pořád kus a mužský divák nesleduje film pouze dvěma smysly, ale třemi (oči, uši a penis --> proto se nedivím, že film J*A*S*M*A nijak nezaujal, bylo by to proti zákonu přírody ...). Scéna, kdy japonskýmu sadistovi tečou vnitřnosti z huby a břicha na podlahu je k nezaplacení. Stejně tak Salma dostává zabrat jako v mírnějším exploitation flicku. Prostě parááááda!!! Akce, brutalita, krev, skvělej vizual a strašná sranda ... i když notně teda černej humor ... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Je to sice dost akční a i celkem dost krvavý a brutální, ALE Salma Hayek není zrovna můj typ, takže péro z ní mi zrovna 2x nestálo, občas mi některé scény přišly dost komický a nereálný ( u jiných akčních filmů by mi to nevadilo - nevím proč zrovna tady jo ). Každopádně pokud si vzpomenu, tak si tohle pustím na ŠTĚDRÝ DEN :o) ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)
  • Na začátku filmu je Everly (Salma Hayek) postřelena a má průstřel ma levé straně boku. Poté, co začne uklízet spoušť, si dá sprchu a chystá se převléknout. Předtím si začne ošetřovat a ovazovat ránu na boku. Rána je najednou na pravé straně. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama