Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 4

Recenze (266)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Byť ze začátku se to tváří jako další Bournův Down, tak to tak neni, jo ze začátku je to samá sledovačka, krycí jména typu Holďan nosil Holandské polobotky a jestli mají v obchodě hnědou tašku, no a neměli ji !! Ale po nějakých dvaceti minutách se to změní a nastupuje Costner, byť mně Reynolds potěšil, tak Costnerovi tahle role sedla a přesně takhle měl hrát ve filmu Tři dny na zabití. A jakou že roli tady Costner hraje ? Takže asi takhle, poté co se na něho vrhli čtyři agenti a spoutali ho, tak jedno z nich poslal k zemi, takže totální, ultimátní drsňák na třetí. A pokuď očekáváte akci od začátku až do konce, tak se jí nedočkáte, akce je zde docela i dost, ale je rychlá takže než se nadějete tak je po ní. Je to zvláštní, ale tenhle rychlý a dost drsný akční styl, mi kupodivu sedl. Jediný co je škoda, že Adkins (akční bůh) je zde v podstatě nevyužit a je zde navíc. Jo a Tommy Lee Jones, má zde konečně pořádnou roli, ona totiž role záporáka, mu prostě nesedne, nemůže sednout člověkovi který má tak vřelý obličej. Soundtrack je kupodivu velice, velice slušný, tak jako zbytek filmu. No mohlo to být trochu delší a chybí nějaká ta bitka, ale i tak ty čtyři padnou. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Kdyby nápad "vzpomínky mrtvoly vsazené do mozku sociopata" zpracoval někdo skromněji, bez přiblbého globálního záporáka a CIA, čistě styl řádícího Costnera používajícího něčí vzpomínky s rozpočtem nedovolujícím zbytečně nudnou drahou akci, věřím, že by byl výsledek lepší. Takhle jen žasnete při pohledu na casting k tak nenápaditému nudnému filmu. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Agent CIA Bill Pope (Ryan Reynolds) je při cestě za hackerem "Dutchman(em)" chycen a umučen k smrti. O tom, kde se hacker skrývá, neví ani Popeův nadřízený Quaker Wells (Gary Oldman). Proto je pozván doktor Franks (Tommy Lee Jones), který se snaží přenést vzpomínky mrtvého agenta do vhodného kandidáta, ale tím je trestanec Jericho Stewart (Kevin Costner). Bohužel vše nejde podle plánu... Criminal má hodně dobrý casting, který nezaujme kvůli špatnému scénáři. Největším hereckým zklamánín je Scott Adkins, protože hraje doslova agenta "v pozadí" a v akci nedostane vůbec žádný prostor. Adkinsova role je prostě malá, dialog má pouze v jedné scéně a člověk se ve filmu nedozví ani jeho jméno. V závěrečných titulcích filmu je uvedno, že vznikl v roce 2015. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Když už jsou agenti CIA v koncích, protože jim zlí pánové smrkli nejlepšího člověka, jenž - obrazně řečeno - držel klíč od arzenálu celého světa ve svých prackách, přichází na řadu doktor Mengele. Ten kuchne ještě teplý mozek onoho čupr špiona a šoupne ho do psychopata a masového vraha Jericha. No celý plán je více či méně směšný a film nám nabídne vcelku průměrnou zábavu, ale musím uznat, že Kevča chytá druhou mízu a v tomhle kousku hraje přímo skvěle. Může se zdát, že nesmysly skáčou na diváka ze všech stran, ale pokud se tento oprostí od fyzikálních zákonů a logiky, může si to i užít. Ač jsem byl zprvu naplněn značnou dávkou skepse, nakonec sám uznávám, že to zas tak zlé nebylo. Ba co víc, řekl bych, že dokonce nadprůměrné. 70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se z toho vysekala ta strašná kravina o tom, jak se přenesou vzpomínky z jednoho člověka na druhého a tomu se mění osobnost, bylo by to minimálně průměrné, ale spíše ještě lepší. Drsný thriller se skvělým Kevin Costnerem ve výborné ambivalentní roli. Jenž takhle se z toho už od začátku udělala konina, která ani zdaleka nemá takový švih, jako třeba "Tváří v tvář", kde je podobně ujeté východisko. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama