Reklama

Reklama

Nikdy nejsme sami

  • angličtina We Are Never Alone (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Do obce roztažené podél státní silnice se nastěhuje paranoidní pracovník vězeňské správy a jeho rodina. Spřátelí se se svým novým sousedem, nezaměstnaným hypochondrem, kterého živí jeho žena pracující v místní prodejně. Unavená životem a starostí o dva syny, všimne si vyhazovače z nočního klubu. Ten ale miluje striptérku. Ta však čeká na otce svého dítěte, který sedí v nedaleké base, kde pracuje náš bachař. Drama o současné době a lidech, kteří jsou obětmi i strůjci jejích běsů. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tak tady to šlo nějak mimo mě. Film mi přišel o ničem a zbytečně natahovaný prázdnem. Přepínání z barev do černobíla sem nepochopil. Postavy nebyly špatné, ale chtělo by to víc tlačit na pilu a využít je. Závěr s chlapci docela silný, škoda že to nebylo víc rozvinuto. Náznak potenciálu tam byl, bohužel zůstal nevyužit. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

"Prosim tě, vzpamatuj se. Lidi, kteří se bojí umřít se bojí i žit!" V jednom týdnu jsem viděla Rodena v Masarykovi a tady, celkem zážitek. Hypochondr Roden, s divnými slunečními brýlemi, ženou Vlasákovou, bachař Hanuš jako typický Čech?, pasák a Dudová jako šlápota. Ale za týden si na film nejspíš už ani nevzpomenu. ()

Reklama

bari68 

všechny recenze uživatele

Artovka, ktorá je stráviteľná len pre užšie publikum a ktorá sa diváka pýta, ktorý rozmýšľa, či vlastne moralizuje, nemoralizuje? Vydáva nejaké posolstvo, či nie? Rozpráva len príbeh a divák si z palety farieb utvára vlastný obraz? Priznám sa, že sám neviem. Ale každopádne vďaka za tento film, nemožno byť každý ,,normálny,, a šablónovitý. Ako film , tak aj človek. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Nikdy nejsme sami je vzácný typ filmu, který působí jako cynická méně-vnímavé-diváky-trollující komedie, která umí zamrazit v těch správných momentech. Tvůrcům se podařilo vytvořit skvostně depresivní vesmír, kde každá z postav je zapamatovatelná a skvěle zahraná. Roden opět vystřihl úplně jinou postavu, kde se vrátil ke stylu vypjatého herectví, kterým se bavíme třeba v jeho záporáckých rolích z 90. let, ale nezastiňuje ostatní herce, kteří svoje postavy hrajou taky výborně, ať už Vlasáková, Hanuš svého paranoidního bachaře nebo sympatický pasák. Vůbec mě nenapadá jediná slabina, dostalo mě to. Nemůžu uvěřit, že v roce vzniku filmu ocenil Český lev hromadou cen bezduchého úmorného Masaryka místo jakékoliv ceny pro tenhle skvost. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Odvaha. Rozporuplnost. Roden exceluje tak silně, že si až budete říkat, proč tak přehrává. Vlasáková je přesná a ačkoliv mi pro její motivy nestačí "vysvětlení", že cokoliv je lepší než to co má doma, dá se její příběh zkousnout. Když už si říkáte, že postavičky včetně bachaře jsou poměrně čitelné, buch, řacha, režisér přitlačí na pilu. Starej se kácí, mladej se věší, panímáma hulí cikánský péro a Roden se z toho začne chovat normálně. Než jeho novej kámoš vytáhne z kastlíku legálně nedrženej kvér. Budto to budete považovat za totální ztrátu času, anebo se vám to bude líbit. Já byl v šoku. Viděno navíckrát, protože jsem usínal, schválně si to představte. Střih, Roden jde po cestě s Hanušem. Střih. Vlasáková roztahuje tlustýmu cikánovi. Střih, teď ji pidluje Hanuš (nezdálo se mi to?). Střih. Vyjde rána a mladej letí do lesa. Jo a Zdeněk Godla není dobrej herec. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Senicích. (SONY_)

Související novinky

Road-movie Martina Jelínka v Kině Pilotů

Road-movie Martina Jelínka v Kině Pilotů

27.05.2016

Road-Movie, film vypovídající o současné generaci mladých lidí, jejich dezorientaci, absenci vlastního názoru a nespokojenosti s vlastním životem, se bude promítat exkluzivně v Kině Pilotů od 26… (více)

23. Dny evropského filmu

23. Dny evropského filmu

02.04.2016

Dny evropského filmu jsou jediným festivalem v České republice zaměřeným výhradně na evropské filmy. Hlavní přehlídka proběhne v Praze ve dnech 7. - 14. 4. (kina Lucerna, Světozor a Royal) a v Brně… (více)

Reklama

Reklama