Reklama

Reklama

VOD (1)

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (243)

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....výborný thriller - akčný - pný zvratov s hercami M.D.,J.M.,O.B......ale hlavne s Naomi Rapace....asi najlepšia herečka súčasnosti dľa mňa....taká nenápadná v Sherlockovi Holmesovi,kde som ju videl prvý krát a moc ani nezaregistroval.....je vážne veľmi dobrá...... tá filmografia je skoro celá dobre pozerateľná..... ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Odkedy berie Michael Douglas polhodinové šteky? Na začiatku ho totiž odpravia. Fíha, páni. To som fakt nečakal. Päsť do oka č.2 je postava Orlanda Blooma. Tak to bolo až do smiechu. Po úvodnej hotelovej scéne to ide s filmom a hlavne s logikou nie že dolu kopcom, ale dole Everestom. Prekvapujúco vo filme nie je žiadna automobilová naháňačka. Na tú už peniaze nezostali. Celý budget totiž určite zhltlo záverečných 5 minút z pražskej panorámy. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ze vraj oldschool film, lebo to nie je prehltene CGi, ma to R-kovy rating a pribeh tvori detektivne patranie bez vsadepritomnych hlasok, namiesto striedania CGI akcnych scen. No tak dobre, z tohto pohladu to je oldschool. V akcii nie je nudza o krv a drzi sa v mantineloch uveritelnosti, ale aj ked nie je neprehladna, tak sa v nej na môj v kus zbytocne zbesilo striha. Zapletka ma skvely rozbeh. Asi tak hodinu to pôsobi dostatocne napinavo a bavili ma aj pribudajuce zvraty, ale posledna polhodina uz je totalne prehnana a finale je doslova odflaknute. Jak po akcnej stranke, tak odhalenie motivacie zaporaka. Pritom jeho identitu som odhadol v momente ked ho zabili. :). Takze ziadne prekvapko sa u mna nekonalo. Malym plusom je, ze mi tentokrat pripadal znesitelna a skoro az sympaticka Noomi Rapace, ktoru som po What Happened to Monday skoro nadobro odpisal ako skaredu neherecku. Tentokrat sa nevyzlieka, takze sa to dalo prezit. Viacero dalsich znamych mien tu ma len epizodne vystupy a su len figurkami do poctu. Vysledkom je mierne nadpriemerny akcny thriller, ktoremu po skvelom rozbehu vo finale dôjdu napady a tak sa znizi k trapnemu rozuzleniu. Ale je to vraj oldschool, takze pokial vam uz nie je násť, tak si uzijete retro film. :)) P.S: zase to schytal jeden hafan. To nemam rad aj ked z rotvajlerov mam strach aj ja. 6/10. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Díky dokonale babochlapoidní paní Řepíkové s neuvěřitelně vychlazeným xichtem, panu Malkovičovi, který opět předvádí svou unikátní schopnost usmát se tak, až jendomu náhlým ochlazením zalezou kulky do dutiny břišní, Orálandovu orálnímu znásilnění mstivým potomkem nějakého vrrka, jemuž pan Teplórien odsnajproval páníčka, morálnímu ponaučení, že po návratu z dovolené v Tunisu jet dvaadvacítkou výlučně v kevlarovém spodním prádle a zejména odsýpající a nenudící akci lze přehlédnout i sem tam se vyskytující logický výtluk. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Noomi je hustokrutopřísná micina která se s nikým a s ničím nesere. Jelikož jsem podobně drsná jako ona (alespoň na internetu) tak mě bavilo sledovat jak si dává jednoho namástrovanýho šulína za druhým a jasně ukazuje všem feministkám, že jak má holka místo kundy štípačky, posere se z ní i Legolas ba i Základní instinkty jsou vám proti ní k hovnu. Postav je tu vůbec řada - Krom pokérovanýho Legolase a vyžehlenýho Douglase tu máme třeba blonďatýho killera co se celej film tváří, že má venušiny kuličky v prdeli a moc hrůzy tak v člověku nevzbudí. Dále tam lehce seKUNDUJOU islámisti s pletenejma dečkama na palicích a émerická verze Kačky Kornový. Děj filmu pochopí i průměrný dement (čti uživatel) zdejší databáze, není to moc dlouhý (stejně jako vaše péra) a celkově to potěší každýho krom otravných hnidopichů, co musí na každým filmu nějaký to hovno najít, aby si kompenzovali svou denní porci mindráků ze své ubohé existence. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Orlando Bloom (Jack) nosí výrazné tetování na krku a hrudi. Na jeho levé hrudi je jasně viditelné číslo 77. Bloom se narodil 13. ledna 1977. (veronikajel)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. dubna 2017 na Bari IFF ve městě Bari v Itálii. (Varan)
  • Scénář k filmu byl v roce 2008 součástí seznamu nejlepších nerealizovaných scénářů roku. (oje)

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama