Reklama

Reklama

Chutně a levně s Láďou Hruškou

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 135 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

Láďa Hruška patří mezi oblíbené televizní reportéry, ve zpravodajství TV Nova pracuje od roku 2012. Diváci ho ocenili v roli potravinového inspektora, kdy kontroloval kvalitu potravin v obchodních řetězcích a restauracích. Nedlouho nato byla jeho role „ochránce potravin" rozšířena na toho, kdo přináší domácí speciality bez chemických přísad, které si navíc zvládne připravit opravdu každý. Ochutnejte i Vy pokrmy, které pro Vás připravil. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (59)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Ač jsem ze sebe doslova potil důvody, proč tomu dát odpad, žádný nebyl natolik přesvědčivý jako důvod, proč tomu dát plný počet. Jen se nad tím zamyslete; MacGyver české gastronomie, který vaří sračky typu dušený chleba na pivě, ovocná bábovka z kečupu, smažené olivy s citrónem etc., dostal vlastní televizní pořad a dokonce už i vydal kuchařku, jejíž čtyři sta výtisků jsem si netrpělivě předobjednal už čtyři roky před naším letopočtem. Láďa je, kurva, prostě takovej malej polobůh, něco mezi Ghándím a Rytmusem. A zdegenerovaná česká lúza se slinama na obtloustlých povislých štrůdlech dál sveřepě krájí cibuli do misky gumových medvídků, na plotně smaží řízky z ARO točeňáku, zajídá to sušim z toustovýho chleba a to všechno v krásné symbióze s bydlenkama z Mimibazaru, co jedou podobný bomby a staví si křesla z knedlíků, zatímco si příťa šmakuje na óbrmňamce z ajdamu a prošlý tatarky. To je prostě geniální. Chcete-li se i vy stát Láďou Hruškou, prostě vezměte půl kila gothaje, kapustu, slaný tyčinky, podlijte to nedopitým krabičákem, naflusejte do toho a říkejte tomu třeba losos po Švýcarsku. S tím prorazí nejeden mentál. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní onanista a populizátor kulinářského amatérismu Ladislav Hruška je vlastně tak trochu obětí, jelikož viníkem je především jeho zaměstnavatel. Těžko totiž popírat, že si sami občas neukuchtíme doma něco, co druhým nepřiznáme a nedali bychom to před nimi ani psům. Proč ne, ve vlastní kuchyni každý generál. Pořád ale nerozumím myšlenkovým pochodům někoho, kdo z podobného tématu udělá televizní šou a snaží se masově šířit nutriční degeneraci - a to prosím v době, kdy situace volá po osvětě, jež by lidi naučila chápat, co žerou, co by žrát měli a že každá hláška z bedny není nutně pravdivá. Tvrzení "s Hruškou je všechno zdravější a levnější" je jen alibismus pro plebs. Že nám díky jeho "kulinářství" přistane na talíři "levnější a zdravější" průjem než obvykle, pořád nemění nic na faktu, že je to průjem. O lacinosti a zdraví bychom navíc mohli vydatně polemizovat... ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Předem svého komentu, bych se chtěl ze všech svých orgánů omluvit Mistru Babicovi. Ano Mistře, omlouvám se. Netušil jsem, že elaboráty kuchyňského teroristy LH (je mi poněkud žinantní vyslovovat jméno imbecila, který z kůžiček udělá dort ba i křupku) se stanou jedním z nejprodávanějších titulů na netu. Svět se v prdel obrací. Chci u toho asistovat? ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno to odstartovaly kuřecí kůžičky! Ladislav Švestka, co to melu, Ladislav Mrkvička, ne, to je herec. Tak znovu. Ládík Hruška se stal díky tomuhle receptu oblíbeným u televizního národa a nevědomky tak vyhlásil boj proti Babišovým blivajzům, ne proboha, proti Babicovým blivajzům tím, že bude připravovat za pár prstů ještě větší blivajzy. A pak to šlo ráz naráz. S nejrůznějšími levnými recepty, které zvládne i ten nejméně zručný kuchař, se doslova roztrhl odpadkový pytel a všichni po nich začali hromadně zvracet. Ne, tak počkat. Chyba. Začali se k nim hromadně vracet. Koblížky z trusu, obalovaný bez natrhaný u silnice, želvy z pohozené slaniny na víku popelnice a celá řada dalších (diváckých) receptů zavalila redakci Novy. A milý Hruška si vypěstoval po drze vlezlém potravinovém inspektorovi také image kuchaře, který připravuje jídla, která si dovolí každý. Zkrátka, ne každý je Babiš, aby kázal vodu a p(l)il víno. Na pochoutkách z Ládíkovy kuchyně si smlsne každý. Jeho dlouhou kulinářskou pouť završila kniha, v níž se to nízko nákladovými recepty jen hemží. Kdo minimálně jeden z nich nevyzkoušel, jako by nežral. Ne, jako by neb(y)lil! S Novou a jeho reportérem Hruškem na věčné časy. Levným pokrmům zdar a mějte sílu je konzumovat. 0% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Znám lidi, co podle něho vaří. Pro ně je pořad primárně určen a plní tak svou roli. Ale jinak jsou to gastronomické blafy a food porno. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Občas ukáže svou prdel na internetu, občas si udělá prdel s lidí, kteří na něj čumí v TV, nebo čtou ty jeho kuchařky – ovšem slušně mu to vynáší, tak proč by v tom nepokračoval že…Co na tom, že už jen při představě jak by ty jeho „pokrmy“ mohli chutnat, se většině lidí zvedne kufr, najdou se i tací, kteří si je nemůžou vynachválit. Tedy ON to Láďa alespoň před kamerami tvrdí, no já bych mu moc nevěřil… ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

A tak se nakonec moje největší noční můra stala skutečností, když ďábelský vlastizrádce a nepřítel gastronomie Vláďa Hruška dostal od TV Nova svůj vlastní pořad, jako by nestačilo těch pár smrtelných minut v rámci nováckých zpráv !! Zvyšuje-li si komerční stanice svoji sledovanost podobným zvěrstvem, rozhodně to dost silně něco vypovídá o českém národě, jemuž už zřejmě skutečně není pomoci.. Co se týká samotné otázky kulinářské, kterou Hruška opakovaně s blahosklonným výrazem brutálně znásilňuje, přičemž se ještě tváří jako spasitel "chudičkého" českého diváka a strávníka, tu netřeba komentovat, protože by jeden jistě vymyslel bohulibější činnost než sysifovsky házet perly sviním, co jsem však doposud nedokázal rozšifrovat ani pochopit, je spíš skutečnost, že se Hruška zprvu chvályhodně věnoval kontrolám českých supermarketů coby inspektor kvality, či spíš čerstvosti, potravin, aby později většinu těchto motivací velmi okázale zašlapal do bláta !! ()

Céčko 

všechny recenze uživatele

Každou chvíli někde uslyšíte omílanou frázi, že je uspěchaná doba a lidi nemají moc peněz. Tak jak se pak můžete divit, že se prodává kuchařka, která nabízí rychlé a levné recepty. Chápu, že je in nadávat na TV Nova, která se tak nějak posouvá do role TV pro burany, tím pádem se hejtuje i to, co na této TV boduje nejvíc. Moc ale nechápu nadávání na Láďu. Lidi mu zasílají recepty, on je v TV zveřejní a uvaří, nepřijde mi to jako něco hrozného. A že není kuchař a vaří. To právě symbolizuje to, že si ten recept doma může uklohnit kdejaký jouda. Navíc to ani původně nebyl nějaký Láďův nápad a tak nějak to na něj vyšlo. Já TV nesleduju, ale Láďovi fandím, je to celkem sympaťák. Kdo nevěří, může si s ním třeba pustit rozhovor: https://www.youtube.com/watch?v=5uyYM4uXEvg ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli Hruška, tři přísady a ukradené recepty z internetu vydané v knížce jako levné HRUŠKOVI recepty. Ale má to své pozitivní stránky, třeba se můžete nechat inspirovat k vlastní tvorbě v kuchyni. .... HODNOCENÍ: 40% (2*) ()

mike007 odpad!

všechny recenze uživatele

A pak se má úroveň restaurací a stravování celkově zlepšit, když každý večer v televizi "vaří" tohle individuum ... ()

Reklama

Reklama