Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kalifornie. Normální všední den. Obyčejný student jménem Leland Fitzgerlad (Ryan Gosling) spáchá zdánlivě nesmyslnou a nevysvětlitelnou vraždu a všechno se najednou změní. Pro Lelanda, jeho rodinu, přátele i učitele. Ve vězení pro mladistvé se Leland setkává s vězeňským učitelem Pearlem Madisonem (Don Cheadle), který se snaží najít odpověď na spoustu sžíravých otázek. Proč se syn slavného spisovatele Alberta Fitzgeralda (Kevin Spacey), mladík se slibnými vyhlídkami, dopustil něčeho takového? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

milujem filmy, na konci ktorých ostanem zamyslená...a tento taký bol..
Ryan Gosling -môj nový obľúbenec, veľmi talentovaný mladý muž.

T.r.i.s.h.

T.r.i.s.h. (hodnocení, recenze)

Film mě hrozně dojal a často si na něj vzpomenu, takže dvojí shlédnutí určitě nebylo poslední. A ten soundtrack!! ♡

Příspěvek byl smazán administrátorem.

sonoluca

sonoluca (hodnocení, recenze)

Rex Mundi: film není IMO vůbec o problémech americké mládeže, ale o "problémech" (či jak jinak to nazvat) celé společnosti a to nejen té americké

atjovv

atjovv (hodnocení, recenze)

Tento film mě opravdu nadchl a pohltil. Obsazení podle mého názoru perfektně akorát sedlo, výkony byli dostačujícíl. Hodně mě dostali názory a měšlenky tohoto filmu. Mé hodnocení ovšem srazilo to, že si film nabral na vozík asi přílic mnoho nákladu a musel něco ochudit, vypustit, vysipat, aby už dojel do cíle, i tak jsem nadmmíru psokojený.

Dejna

Dejna (hodnocení, recenze)

Tenhle film nemá chybu (stejně jako Goslingův výkon),je to jeden z mála, který si můžu pouštět pořád dokola a nikdy neomrzí, je tam tolik zajímavých myšlenek, že za jedno shlédnutí to ani člověk nemůže všechno pochytit.. zkrátka Svět podle Lelanda Vás zcela jistě nenechá v klidu .)

PLWIII

PLWIII (hodnocení, recenze)

Svět podle lelanda je jeden z těch filmů, u kterých člověk musí dost zapřemýšlet. Řešení otázek jako je lidská existence, touhy, naděje a přání. Mladý kluk zabije svého retardovaného kamaráda a my se v průběhu filmu snažím pochopit proč to vlastbě udělal, velmi citlivý příjemný film s harmonickou atkosférou.

Reklama

Reklama