Reklama

Reklama

V pasti

  • Francie Oppression (více)
Trailer 1

VOD (1)

Dětská psycholožka Mary Portman (Naomi Watts) přišla při tragické automobilové nehodě o manžela. Její syn Stephen sice nehodu přežil, ale zůstal ve vegetativním stavu upoutaný na lůžko. Pro Mary se život změnil v nepřetržitou péči o paralyzované dítě. V jejím velkém domě uprostřed lesů v ní narůstá pocit samoty a izolace. Vše změní příchod nového pacienta. Malý chlapec Tom se po smrti matky uzavřel do sebe. Mary se rozhodne vzít Toma v rámci léčby k sobě domů. Uprostřed zuřící sněhové bouře však hoch z domu zmizí. Šance, že přežil venku mrazivou noc, je nulová. Mary si je přesto jistá, že poté Toma ve svém domě několikrát zahlédla. Z místností se ozývají zvláštní zvuky, v domě se začínají dít děsivé věci. Někdo nebo něco je ohrožuje. Mary a Stephen už nejsou ve svém domově v bezpečí. S narůstající hrůzou nabývá Mary přesvědčení, že je pronásleduje duch mrtvého chlapce... (Bioscop)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (108)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Bijáky, který se tvářej nadpřirozeně a pak se v nich aspoň většina záhad reálně vysvětlí, mám vcelku v oblibě. KONEC SPOILERU. Tentokrát vyšlo i pár lekaček, finále bylo napínavější než jsem vůbec čekal (pravda, moc jsem nečekal) a atmosféra měla i silnější momenty. Většina diváků, co bude od projekce dle hodnocení očekávat při nejlepšim průměr určitě zklamaná nebude. Za mě neurážející žánrová jednohubka - za solidní řemeslo a sympatickou Naomi Watts třetí hvězda. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po smrti svojho manžela, ktorý prišiel pri autohavárii o život, žije psychologička Mary (Naomi Watts) so svojím nevlastným synom Stephenom (Charlie Heaton), o ktorého sa musí starať, pretože pri zrážke utrpel zranenia, ktorých následkom vyžaduje neustálu starostlivosť. Jej jediným potešením je detský pacient Tom (Jacob Tremblay). Keď sa tento chlapec stratí uprostred tuhej zimy a šance na jeho prežitie sú nulové, začína sa Mary prepadať do stavov šialenstva, pretože sa v jej dome začínajú diať zvláštne veci a zdá sa, že chlapec jej chce dať pred odchodom na večný odpočinok posledné znamenie. - Tento horor som pozeral kvôli hercom, ktorí sa v ňom objavili. Hlavne kvôli Charliemu Heatonovi, u ktorého som chcel vidieť, ako dokáže hrať mimo Stranger Things, a jeho výkon sa mi páčil, aj keď hral len chlapca pripútaného k posteli alebo vozíku. Ďalej kvôli Jacobovi Tremblayovi, ktorý je podla mňa jeden z najlepších detských hororových talentov poslednej doby a práca s ním musí byť úžasná, pretože na svoj vek dokáže hrať až neuveritelne vyspelo. Bol som zvedavý aj na Naomi Watts, ktorú kvôli tomu, ako zanevrela na žáner horor, ktorý jej pomohol vybudovať kariéru, vôbec nemám rád, ale zase musím uznať, že herečka je dobrá. A dopadlo to celkom zaujímavo. Scenár sa dal už v mnohých hororoch vidieť, dokonca aj v roku 2016 vznikol v podstate rovnaký počin len s nižším rozpočtom, ale tu mu pomáhalo to izolované prostredie a celkom dobre vybudované mystérium okolo zmiznutia chlapca. Záverečné minúty boli slušne vystupňované a aj vďaka špičkovému technickému spracovaniu sa na to dobre pozeralo, takže bez váhania za slušné tri. + herečka z The Ring + herec z Extraterrestrial a Before I Wake + herec z Stranger Things + herec z Dawn of the Dead ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Fádními postupy a rutinou paralyzovaný thriller odehrávající se na území jednoho antického komplexu. Díky herectví a nahému pozadí Naomi Watts se dá tohle filmové uspávání kober přežít. I když vlastně, zaujme i Jacob Tremblay jako neslyšící chlapeček Tom, který skvěle plnil režijní pokyny: "Tady si sedni a koukej, lehni a koukej, spadni do vody..ukaž obrázek do kamery a usměj se....Kde je sakra ten kluk? Vytáhl ho někdo z tý vody? Ty vole...." ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Má dětská psycholožka doma za zdmi třiceti kilovou kanadskou krysu s roztomilýma očičkama a nebo přichází čas Waltera Sobchaka a jeho drsných rehabilitačních praktik? Pokus o thriller, který jen unaveně simuluje napětí a překvapivou zápletku. Něco málo mohla zachránit nahota Naomi Watts, ale když při ní hází šavli do záchodu, není to ono.. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Námět není úplně špatný, ale bohužel se od půlky vydá směrem, který tvůrci absolutně nezvládli. Příběh vypráví o psycholožce, která v horské pustině provozuje praxi a stará se o nehybného syna po tragické nehodě. Do toho se přimotá dítě, které vyšetřuje a celou zápletku osolí, byť je nakonec tato postava nezajímavá a díky ní se kupí logických nesmyslů, až běda. Počátek se snaží navodit atmosféru duchařiny, ale jde to velmi z tuha a jen pár laciných lekaček může vyvést nezkušeného diváka z míry. Když dojde na samotnou pointu, zvrat celé zápletky, je to předvidatelné a docela nudné. To co se děje v domě nemá nápad a samotný kámen úrazu je v záporném hrdinovi, který je spíš k smíchu. S přibývajícím časem se chování postav stává iritující a zoufale otravné. V pasti se řadí mezi ty horší thrillery letošní kino distribuce......4/10 ()

Galerie (69)

Zajímavosti (2)

  • Film získal negatívne recenzie, pričom kritici ho nepriaznivo porovnávali s filmom The Shining (1980). (Scraffy)

Reklama

Reklama