Reklama

Reklama

V pasti

  • Francie Oppression (více)
Trailer 1

VOD (1)

Dětská psycholožka Mary Portman (Naomi Watts) přišla při tragické automobilové nehodě o manžela. Její syn Stephen sice nehodu přežil, ale zůstal ve vegetativním stavu upoutaný na lůžko. Pro Mary se život změnil v nepřetržitou péči o paralyzované dítě. V jejím velkém domě uprostřed lesů v ní narůstá pocit samoty a izolace. Vše změní příchod nového pacienta. Malý chlapec Tom se po smrti matky uzavřel do sebe. Mary se rozhodne vzít Toma v rámci léčby k sobě domů. Uprostřed zuřící sněhové bouře však hoch z domu zmizí. Šance, že přežil venku mrazivou noc, je nulová. Mary si je přesto jistá, že poté Toma ve svém domě několikrát zahlédla. Z místností se ozývají zvláštní zvuky, v domě se začínají dít děsivé věci. Někdo nebo něco je ohrožuje. Mary a Stephen už nejsou ve svém domově v bezpečí. S narůstající hrůzou nabývá Mary přesvědčení, že je pronásleduje duch mrtvého chlapce... (Bioscop)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (108)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Může obsahovat stopy měkkýšů, korýšů, ořechů a spoilery. Tentokrát nebudu za děda vševěda páč pointa mi došla až v okamžiku, kdy hlavní hrdinka dostane zjebáno přes skype od svého doktora potom co jí oznámí výsledky testů, jinak jsem celou stopáž věřil v úplně něco jiného, jelikož se režisérovi neskutečně daří atmosféra i lekačy a to, co se děje prvních 50 minut bylo prostě skvělý režisérský řemeslo. Bohužel posledních 35 minut to jde celý ke dnu jak pointou, tak záporákem který byl spíš k smíchu a to, jak nechala toho doktora jít na smrt...za to by se nemusela stydět ani ta největší podrazácká sketa jako byl Rimmer. Mělo to našlápnuto skvěle, nakonec si to udrželo 3* s vodřenou prdelí.55%. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo, a až na pár infarktových lekaček - které obecně nesnáším - a nelogických věcí (resp. věcí, které mi moc nedávaly smysl), tomu nemám moc co vytknout. Naomi Watts jsem zatím neviděl ve vyloženě špatném filmu a ani zde tomu nebylo jinak - byť jsem si při sledování nerad uvědomil, jak moc už zestárla a jak je na ní blížící se padesátka znát. Na filmu mě rovněž potěšil herecký výskyt současné největší dětské herecké hvězdy Hollywoodu, Jacobe Tremblaye - zatím jsem s tím maličkým viděl 3 filmy a ve všech byl vážně skvělý. Celkově jsem si tohle kino hodně užil, líbila se mi napínavá atmosféra, vydatně podpořená skvělou hudbou, a potěšilo mě i závěrečné rozuzlení - skončilo to přesně tak, jak jsem si přál. ()

Reklama

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý tohtoročný odpad musí pripadnúť filmu "Shut In." Vôbec som nečakal, že to nakoniec dopadne až tak zle, no musím priznať, že takto zle spracovaný scenár som nevidel už dávno. Jeden z najhorších hororových scenárov od čias The Remains. A to je vskutku niečo. Nebudem spoilovať, čo sa stane, no jednoznačne môžem za seba potvrdiť, že všetko čo sa tu udeje je tak neskutočná hovadina, že človeku sa skutočne otvára nožík vo vrecku. Toľko klišé, toľko nezmyslov a prekvapenie v tretej tretine filmu, ktoré dokopy nedáva žiadny zmysel a spôsobí, že herecký výkon Rhysa Wakefielda v The Purge si zasluhuje nomináciu na oskara. Je mi ľúto Farrena Blackburna, ktorý sa snaží dať do svojej réžie aspoň niečo a je mi ľúto Naomi Watts, ktorá tu bojuje so scenárom ako sa dá, ale nemá to čím zachrániť. Je to proste učinená katastrofa, čo sa sem dokázalo vtrepať. Film je absolútna strata času a osobne si myslím, že sa vám nič nestane, ak ho budete ignorovať Hodnotenie: F ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Námět není úplně špatný, ale bohužel se od půlky vydá směrem, který tvůrci absolutně nezvládli. Příběh vypráví o psycholožce, která v horské pustině provozuje praxi a stará se o nehybného syna po tragické nehodě. Do toho se přimotá dítě, které vyšetřuje a celou zápletku osolí, byť je nakonec tato postava nezajímavá a díky ní se kupí logických nesmyslů, až běda. Počátek se snaží navodit atmosféru duchařiny, ale jde to velmi z tuha a jen pár laciných lekaček může vyvést nezkušeného diváka z míry. Když dojde na samotnou pointu, zvrat celé zápletky, je to předvidatelné a docela nudné. To co se děje v domě nemá nápad a samotný kámen úrazu je v záporném hrdinovi, který je spíš k smíchu. S přibývajícím časem se chování postav stává iritující a zoufale otravné. V pasti se řadí mezi ty horší thrillery letošní kino distribuce......4/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia prišli so zásadnou myšlienkou, že deti sa prechodom do puberty stávajú novými ľuďmi a pre svojich rodičov sú zrazu akoby cudzincami. No, okolo toho by sa dala vystavať slušná artová dráma, lenže v Europa Corp, ako sa dalo čakať, sa rozhodli pre totálne béčkový horor so zvratmi, ktoré by tak - tak prešli možno v deväťdesiatych rokoch. Celé to samozrejme stojí a padá na Naomi, ktorá je samozrejme najväčším kladom filmu a celkom potešilo aj napätie počas finále. Jeho logika už vôbec. Oliver Platt nestarne do šedín, ale do objemu, stále je to ale sympaťák. Ešte by sa dalo pochváliť scenár za to, že so zásadným odhalením neprichádza až na konci, kedy by "to" bolo jasné aj tým, ktorí celý film prespali, ale náš predpoklad, ako sa veci majú, potvrdzuje oveľa skôr. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (2)

  • Film získal negatívne recenzie, pričom kritici ho nepriaznivo porovnávali s filmom The Shining (1980). (Scraffy)

Reklama

Reklama