Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank (Eric Bana) a Finch (Ricky Gervais) pracují v rádiu jako redaktor a technik. Jejich šéf jim zadá úkol, aby odcestovali do jedné země Jižní Ameriky, kde právě probíhá puč, a posluchačům zprostředkovali autentické zpravodajství. Shodou okolností však přijdou o letenky a musejí vymyslet záložní plán. Tím se stává nápad s ukrytím v New Yorku, přímo naproti budově rádia, a nafingováním vlastního únosu. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Herci výborný. Príbeh skvelý v prvej polovici. Finále je značne odlfáknuté a naplno sa tu prejavujú známky nizkorozpočtového filmu. Dovtedy do bola celkom príjemná jazda. Nie je to žiadna šialená komédia, ale je to veľmi príjemné. A tým myslím vo všeobecnosti. Má to takú old schoolovú buddy atmosféru. Najväčší problém je len akási chladnosť medzi ústredným duom. Každí z nich je vlastnou individualitou a tak aj funguje. Je nositeľom určitých hodnotových emócií a tiež charakteristických čŕt, ale nebudete sa o postavy báť ani im držať palce. V zásade sa to začne od polovice rozpadať čo je veľká škoda, lebo sa na to naozaj dobre pozerá hoci sa tam zdanlivo nič nedeje. Film do pohody aj nepohody. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Richard Lučina se umí sám sobě zasmát jako málokdo, a na to konto si šije pitoreskní role na míru (byť tuto šlohnul stylem nevídaným). I proto mu je drtivou většinou diváctva přán happyend, ve kterém se svou oddanou klisničkou kráčí ruku v kopyto ke stárbaksu, zapadajícímu frapičínu vstříc. Pozor, spoiler tam byl. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Ricky Gervais potvrzuje trend své sólové režisérské kariéry a zajímavý námět adaptuje polopatě a pokouší se kombinovat komedii s vážností, což mu nejde. Special Correspondents totiž nejsou dostatečně vtipní, ani vážní, takže pořádně nefungují ani v jedné rovině. Příběh vybízí buď k ujetému, komediálnímu pojetí, nebo serióznímu zpracování, ale Gervais si nevybral ani jednu cestu a dostává se nám tak nepříliš výrazného polotovaru, který občas pobaví, ale po většinu stopáže jde o nevýrazný kousek, který do vod průměru táhne schopná ústřední herecká dvojice. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Vyloupený žabožroutský ratachuj s trochou Žervé, kdy oba nepokrytě Vrtí psem. Je to však opět vrtění veskrze důstojné, příjemné až milé, a v té záplavě Rogenovsko Feigovských fekálních trapáren pro solviny to působí jako kultivované pohlazení po žaludu, po němž vám mezi prsty neulpí nazelenalý ráfkový tvaroh smradlavého bezďáka, pročež propadnete v hýkavý blahoslavený smích. Zcela odpustitelná vykrádačka! ()

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele

Nápaditý, svižný, vtipný. Takový je film Rickey Gervaise s Ricky Gervaisem a skvělým Ericem Banou v hlavní roli. Herecky moc dobře zvládnuté, vtipů bylo sice pomálu, ale zato nám NETFLIX jako vždy poskytl skvělou kameru a střih. Poté, co se musí dva rádioví žurnalisté vydat do Ekvádoru, jeden z nich omylem vyhodí pasy do pojezdného kontejneru. Vyřeší to tak, že se ukryjí v domě naproti jejich kanceláři, a budou vysílat zprávy z Ekvádoru odtamtud. To se skvěle daří, zvrtne se to ale ve chvíli, kdy po nich začne pátrat doslova celý Ekvádor. Vymysleli si totiž, že ví, kdo rozpoutal tamější válku. Do toho všeho se ještě zaplétá jedna žena - milenka jednoho a manželka druhého. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Keď je Frank (Eric Bana) v Ianovom (Ricky Gervais) byte, pozerá sa na vitrínu plnú zberateľských postavičiek z komiksov od Marvelu. Je medzi nimi i figúrka Hulka, ktorého si Bana zahral vo filme Hulk (2003). (tomashrabek)
  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Ontário a v americkom meste New York. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama