Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank (Eric Bana) a Finch (Ricky Gervais) pracují v rádiu jako redaktor a technik. Jejich šéf jim zadá úkol, aby odcestovali do jedné země Jižní Ameriky, kde právě probíhá puč, a posluchačům zprostředkovali autentické zpravodajství. Shodou okolností však přijdou o letenky a musejí vymyslet záložní plán. Tím se stává nápad s ukrytím v New Yorku, přímo naproti budově rádia, a nafingováním vlastního únosu. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Fr 

všechny recenze uživatele

„NĚCO SE DĚJE V EKVÁDORU. VYPADÁ TO TAM NA POČÁTEK POVSTÁNÍ. NEDOKÁŽOU ŘÍCT, KDY SE TO PŘESNĚ ROZPOUTÁ, ALE STANE SE TO. MÁŠ ZÁJEM?...“ /// Arogantní, sebestřednej, okouzlující (aspoň pro ženský) parchant Frank a nudnej chudák (nosící smůlu) Finch tvoří pár... pracovní pár... jedný rozhlasový stanice. Duo, který k sobě nikdy nemůže pasovat je vystaveno dobrodružství, který všichni (?) známe pod přízviskem Vrtěti psem. Je to kurva prdel! Teda aspoň já se bavil, páč Finch je sice kokot, ale se zvukem to fakt umí. No a Frank... prostě není namachrovanej nadarmo. Fajn role pro Banu, standardní Gervais... Farmiga je ftipná... ne, že by to bylo nezapomenutelný, ale až se někde budou bavit o mystifikaci – vzpomenu si! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neviděl jsem. 2.) Můžu si vybrat mezi rukojmím nebo mrtvolou. 3.) Zjistím, že Ace of Spades bylo napsaná pro Gervaise. 4.) Thx za titule ,,rammmannCZ“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal, tak mě to ze začátku taky moc nechytlo, ale ono se to rozjede. A je to prostě Ricky.. Tam kde ostatní se koukají jen na obyčejnou scénu, já přímo vidím ten Rickyho typický škleb, a ten smysl pro humor jemu typický, a chápu co tou scénou říká, a musím se smát. Už jen ty postavy co tady vystupují, sebestředná manželka, total hloupí španělé, a sám Ricky... Ještě že se to tak pěkně vyhrotí na konci. Jak si Ricky šnupne koksu, tak jsem se smál aj nahlas. Taky bych od něho čekal trochu více, a celkem to překvapí že tak suprový komik nenatočí absolutní bombu. Nemůžu si pomoct já se prostě opravdu bavil. Pokud vám jméno Ricky Gervais nic neříká, asi se tak bavit nebudete. Já mu na jeho hru skočím vždy. Je to kapacita. ()

Reklama

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mě překvapilo, nakolik se Ricky Gervais dokáže umírnit, místy hrát až charakterně a působit i sympaticky. Moje druhá zkušenost s touto britskou legendou dopadla určitě výrazně lépe, než nedávno viděný David Brent na turné a jako herec mě zde Gervais docela bavil, bohužel pro mě zůstal asi jediným skutečně výrazným. A jako režisér mi nepředložil víc, než jen velmi mírně nadprůměrnou komedii, která si místy v mých očích žádala svižnější spád nebo více nápadů, a která ve mě během vztahových linií vyvolávala až tuctový dojem. K hodně zdařilým a vtipným bych určitě řadil scény nápaditého řešení mystifikace přes telefon ze zvukařské půdy a osobně mě nejvíc potěšilo vyústění, když jsme se nakonec s hlavní dvojicí přeci dočkali dobrodružné návštěvy exotické země. Pár vtipných hlášek, včetně zlatého filmového hřebu na závěr, určitě pobavilo, oceňuji absenci vyloženě trapného humoru a na příjemný dojem ze sledování oddechové komedie, ve dvojici s kamarádem pozdě večer, zmíněné klady určitě postačily. Na 4. hvězdičku z mé strany úplně ne, ale v rámci očekávání jsem byl spokojen. Tak snad tohle nebyl i přímo vrchol Gervaisových tvůrčích sil... [70%] ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Francouzský originál neznám, takže jsem se na tuhle verzi mohl dívat jako na něco neotřelého a to je po hříchu jedno z mála pozitiv, co se o filmu dá říct. Nápad, jakkoliv dobrý, se bohužel nedařilo vůbec vytěžit. První půlka byla vyloženě utrpením s nudnými dialogy a místy jsem si musel pomáhat rychloposuvem. Když se pak celá kamufláž vymkla z ruky, tak se bylo konečně na co dívat a trochu větší prostor dostali i jinak výborní herci, byť Gervais zůstával stále poněkud nevýrazný. Ale ani to a ani pár relativně povedených scének mi celkový dojem nijak zvlášť nevylepšilo. 35% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

V poslední době jsem viděl opravdu hodně filmů a seriálů s Ricky Gervaisem. Rozhodně i víc, než jsem sám čekal že uvidím, ale ono je to taky tím, že Gervais je další britský svéráz, který se na rozdíl od jiných britských komiků dostal i úspěšně do zahraničí skrze Kancl, takže se mu povedlo do svých filmů sehnat i spoustu známých jmen či natáčet na různých místech světa. S každým dalším viděným filmem mi je ale tenhle herce stále více sympatičtější a potvrdil jsem si to i u jeho zatím posledního filmu, který mě chytl podobně, jako minulý týden Umění lhát. Vlastně se mi ty filmy i líbily stejně, akorát mínusy a plusy jsou u každého jiné, byť by se v součtu dost vyrovnávali. Tady jsem měl pocit, že Gervais vzal geniální námět a propracoval ho sice dost (SPOILER a potěšilo mě, že nakonec i do toho Ekvádoru letěli! KONEC SPOILERU), ale ne tak moc jak by si zasloužil. O vtipné scény tu naštěstí není nouze, jako trapnou jsem tu shledal jen jednu a tak jsem se po celou dobu příjemně bavil a se zájem sledoval, kam celý děj bude gradovat. Dokonce ani moc romantické to nebylo a celou dobu to byl hlavně příjemný film, který si v sobě ponechal trochu svéráznosti, ale zas ne tak moc, aby se na to nemohl podívat i jakýkoli jiný divák (byť bych asi byl radši, kdyby to Gervais pojal ještě víc po svém). Za mě ale určitě spíš spokojenost. Slabé 4* ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Ontário a v americkom meste New York. (MikaelSVK)
  • Keď je Frank (Eric Bana) v Ianovom (Ricky Gervais) byte, pozerá sa na vitrínu plnú zberateľských postavičiek z komiksov od Marvelu. Je medzi nimi i figúrka Hulka, ktorého si Bana zahral vo filme Hulk (2003). (tomashrabek)

Reklama

Reklama