Reklama

Reklama

S Theresinou pomocí se Charlotte snaží odhalit závažné nedostatky Fordových výtvorů. William, Dolores a Lawrence projíždějí zrádným územím. Maeve dá Lutzovi a Sylvesterovi ultimátum. Bernard, který je zatlačen ke zdi, zvažuje další kroky. (HBO Europe)

Recenze (38)

Daniel2003 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že je Hopkins od začátku nevyužitý mi nepřišlo. Přeci jen ta jeho role prostě má sílu, i když jen chodí a vede tajemné monology. To je pro mne obrovská známka herectví. Tenhle díl dal ale postavě Forda šechno. Zúročil Hopkinsův svůj mluvený talent a z konce prostě mrazí, a je to o to větší pecka, když Ford jen stojí, dívá se nepřítomně do skla a mluví. Hopkins je bůh! ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Westworld jasně dokazuje, že síla televizní a filmové tvorby tkví především v příběhu a postavách. Po zhlédnutí prvních pár dílů jsem se zdráhal sledovat dál, ale teď jsem příkladně zaháčkovaný, protože děj je dostatečně napínavý a tajemný a postavy se konečně vykreslily. A já je pomalu, ale jistě začínám mít v oblibě. V téhle epizodě dostaneme skvělý twist. Hned jsem si vzpomněl na Rings of Power, kde tenhle aspekt vůbec nefungoval. To je rozdíl mezi skvělým a nezkušeným scénáristou. ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je-li vám předem prozrazeno, že tahle epizoda obsahuje velký zvrat, poučeni závěrem minulého dílu si možná tipnete, že za tím bude stát Maeve. Jenže to by ten zvrat nebyl tak překvapivý. Jako že překvapivý je. A hodně... Mektajícím nepřátelům westernu bych slovy Lawrence El Laza vzkázal jenom tolik: "Vaya con Dios, motherfuckers!" ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmí díl vyznívá velice dobře a snad i prozatím nejlépe. Jisté události, které ledasco opět dovysvětlují, překvapí a to i novými záhadami. Nejzajímavější postavou se stává hlavně Dolores, která vypadá, že následujícím dějem hodně pohne, ale nutno dodat, že i další postavy neusnuli na vavřínech. Zvýšené napětí podmiňuje pokračující děj, který probouzí zvědavost, jak to všechno bude dál. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No takže máme tu konečne poriadnych motherfucker politicky nekorektných brutálnych indiánov, to to trvalo. Možno mali dostať viac priestoru, respektíve mali sme dostať možnosť ich besnenie vidieť viac explicitne. No a potom ten zvrat, ktorý sa pre fanúšikov seriálu stane asi kultový, pre tých, čo seriál stále nechytil, to ale môže znamenať jasnú stopku a znamenie, že seriál je vlastne iba nechcená paródia. Zatiaľ sa radím k prvej skupine, stále však netuším, ako sa to celé na konci série vyvŕbi. Dúfam, že záver nebude fungovať iba ako oslí mostík k sérii ďalšej. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama