Reklama

Reklama

Ford představí svou vizi nového odvážného příběhu. Dolores se díky Bernardovi a Muži v černém konečně vyrovná s tím, kým skutečně je. Maeve dává do pohybu svůj plán na osvobození, zatímco Westworld čelí velkému převratu. (HBO Europe)

Recenze (38)

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aby ten děj fungoval, tak to tak být musí, ale to mi fakt chcete říct, že na celém podlaží, kde řezníci "opravují" výtvory opravdu nemají bezpečnostní kamery a základní ochranku? Ok, možná si Ford nemyslel, že to bude někdy potřeba, ale ... "really"? V takovém institutu? Děj fajn, ale tolik plotholes v tom celém story arch, ach jo.. Uvěřitelný vývoj Williama je taky ten tam, jedině že by fakt zešílel. Překombinované. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY! Jo, tenhle díl by byl dobrej, kdyby býval přišel o pět dílů dřív. Největší mínus Westworldu totiž je, že se odehrává tak strašně pomalu a se spoustou zbytečných, rádoby inteligentních řečí (viz. skloňování slova "vědomí" a "sen" ve všech pádech, hloupé vyústění té domnělé strhující záhady s Labyrintem atd.). Už vidím, jak se celou další sérii budou ti lidé z oslavy snažit přežít tu "robotí střelnici" a v posledním dílu se roboti konečně dostanou ven z parku. A zdejší uživatelé tomu nasolí 100%, o tom nemám pochyb. KONEC SPOILERU! PS: Často tady čtu o "geniální epizodě" apod., pokud chcete vidět skutečně geniální epizodu, podívejte se, prosím, na předposlední díl poslední série Hry o trůny - Battle of Bastards. Takhle má vypadat strhující, úžasná epizoda seriálu (a to ani nebyla závěrečná), ne tenhle slabý, kecací odvar. ()

Reklama

Mitin 

všechny recenze uživatele

Poslední díly nám už začaly pomalu odkrývat jednotlivé nesrovnalosti, které nás trápily od prvního dílu. Desátý díl byl ale naprosto jiný level. Nejenom, že nám odkryl např. Williama, Wyatta. Dozvěděli jsme se, že Ford, ačkoliv se pomalu začínalo zdát, že se mu vše začíná rozpadat, je stále sto kroků přede všemi. Ale i přesto, že spoustu záhad bylo odkrytých, desátý díl nám připravil další kopec otázek a teprve nám otevřel dveře do dalších parků(?). Potenciál, kam až lze seriál rozvést, je obrovský. Do 2018, další série, je to bohužel ještě štreka. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakonec vše vysvětlili. Půlka seriálu je tedy jen mišmaš 30 let starejch vzpomínek a vše co se děje se už dříve x krát stalo. Každopádně vzpoura strojů pokračuje a misky vah s obětmi na straně lidí a výtvorů se začínají přehoupávat na druhou stranu. Osobně mám obavy o pokračování, neboť jak jsem zmínil v úvodu, vše již bylo vysvětleno a tento seriál těží hlavně z neznáma a jeho odhalování. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to máme konečně za sebou. Asi by se čekalo, že zvolám "Voala!! To teda bylo překvapení a ten hluboký podtext."A já si řílám je, proč jsem proboha musela čekat 10 zmatených dílů a prokokousávat se tak dlouho omáčkou s knedlíkem, když omáčku ani knedle nemám ráda a pustila bych si nejradši hned do masa. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • V závěru epizody během Fordova (Anthony Hopkins) projevu hraje úprava písně „Exit Music (For a Film)“ od Radiohead. Tato píseň byla původně napsána pro film Romeo a Julie (1996). (Rejfa)
  • Po titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (powda)

Reklama

Reklama