Reklama

Reklama

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

filmsim 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která se v mnohém odlišuje, ale přesto v ní figurují obvyklé klišé, které výsledný dojem i přes své nevšední pojetí mírně kazí. Celý film si pro sebe krade výborná hlavní hrdinka v podání Lake Bell, která je naprosto skvělá a působí velmi realisticky. Po většinu času jí výborně nahrává Simon Pegg, který sice není tak přesvědčivý, ale i tak svou roli ustál se ctí. Vedlejší postavy jsou už na tom hůře. Buď jsou naprosto zbytečné, nesympatické a nebo mi zkrátka nepřišly příliš věrohodné a různé podzápletky tak vyplynou do ztracena. Film díky své úmírněné stopáži a povedenému písničkovému soundtracku rychle odsýpá. Jako oddychovka na pochmurné odpoledne tento romantický film bez problému obstojí a to hlavně kvůli výrazným havním hrdinům se kterými se snadno sžijete. 7/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pár minút mi stačilo, aby som zistil, že som zas skĺzol do trápnej komédie. No nakoniec sa mi stalo niečo, čo sa mi dlho nestalo. Lake Bell bol ten typ praštenej postavy, ktorú by ste najradšej sami praštili, ale potom prišiel na scénu Simon Pegg, ktorý rozohral skvelú šou a zrazu ma dialogy a postavy neskutočne bavili. Tak to sa mi už fakt dlho nestalo. 85% - 4* ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu a hodnotení to vyzeralo sľubne, no toto bol ten prípad, kedy sa očakávania bohužiaľ nenaplnili. Tešil som sa na svojský britský humor, ktorý dokáže aj priemerný film zväčša pozdvihnúť o úroveň vyššie, avšak toto bolo celé akési ťažkopádne, a na moje prekvapenie až príliš plné klišé. Až na pár dobrých dialógov a dejových zvratov to však nedosahovalo ani bežnej priemernosti. Napokon najzábavnejšou postavou celého filmu bol ten perverzák Sean, ten ma fakt asi ako jediný dokázal pobaviť. Btw. v prvých chvíľach som si myslel, že Nancy je transvestita. Lake Bell má síce peknú postavu, ale do tváre vyzerá občas ako transvestita. Neviem či už som videl ženu s tak obrovskými ústami... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Je klíčem ke zdravému a upřímnému vztahu otevřít se plně tomu druhému a nemít před ním vůbec žádné tajnosti? Zeptejte se Simona Pegga a Lake Bell... Jack a Nancy se sice znají teprve pár hodin, nejen díky "životem napsanému" pokecu na záchodcích si ale během jednoho osudového večera tak (ne)padnou do oka, až se mi na konci filmu skoro chtělo rozkousat televizní ovladač. Umně vygradovaná dramatická romance mě tak nakonec chytla za srdíčko i přes to, že jsem v hlavní hrdince téměř v každým druhým záběru viděl chlapa. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Když jsem naposledy absolvoval něco podobného jako Jack, požadoval jsem, že budu mít u sebe malí kartonový transparent se jménem, což nebylo druhou stranou úplně schváleno, snad i proto, že jsme tak něják malinko tušily, jak ten druhý vypadá. A že by si mě nějaká single dáma ukradla pro sebe. To zřejmě nehrozí. Nuže... první fejstufejs moment je tu a jsou jen dvě možnosti. Mlčet jako vůl, nebo žvanit jako šílenec, přičemž šance, že budete citovat její oblíbený film, přitom nepřeberném množství žánrů a zemí, na který se večer předtím dívala, je... nechci příliš odradit, jelikož jsem už též člověk s lehkou depresí, téměř nulová. To je totiž jeden z oněch momentů, kdy to do sebe všechno hezky zapáda a neprobíhá jak druhá schůzka z tohoto filmu, která je mi malinko povědomější bohužel. Výborný, velice zábavný, pravda s trochou perverzního humoru, lehce romantický film, který jsem nemusel jedinkrát přerušovat, ani u něj sníst jedinou kostečku čokolády, což je něco neuvěřitelného. Lake a Simon-úžasní a došlo i na Whitesnake. BRAVO. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)

Reklama

Reklama