Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Skvělá britská RomCom se sympatickou Lake Bell a skvělým Simonem Peggem. Poměrně originálně zpracované rande naslepo, které opravdu baví diváka sledovat kam to nakonec vyústí. O vtipnou složku se stará Rory Kinnear jako vášnivý uchylný ctitel a scéna na Bowlingu je vyloženě komediální highlight. Na konci dojemné, že i slza ukápla. Bravo, tohle se povedlo. 80% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I já měl zpočátku dost problém s Lake Bell,a viděl sem v ní dost nesympatickou ženskou,ale po nástupu skvělýho Simona Pegga se film hodně posunul v kvalitě,z tý ženský se postupem času stala celkem sympaťačka,a nebejt tý debility na konci,jak ty mlaďasové vod rozpitejch drinků letěj se čtyřicátníkem ulicí ,aby mu pomohli najít Nancy,dal bych možná i čtyři hvězdy.60%. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pár minút mi stačilo, aby som zistil, že som zas skĺzol do trápnej komédie. No nakoniec sa mi stalo niečo, čo sa mi dlho nestalo. Lake Bell bol ten typ praštenej postavy, ktorú by ste najradšej sami praštili, ale potom prišiel na scénu Simon Pegg, ktorý rozohral skvelú šou a zrazu ma dialogy a postavy neskutočne bavili. Tak to sa mi už fakt dlho nestalo. 85% - 4* ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Na Man Up jsem se těšila už pár měsíců a vůbec jsem nebyla zklamaná. Jak už to tak u romantických komedií chodí, uhádnete už od první minuty celý děj, ale zážitek z filmu to vůbec nezkazí, především díky originální zápletce a milému zpracování. Simon Pegg a Lake Bell jsou bezva dvojka - a kdo by sakra nechtěl zažít takový super první rande?! // "It's always better to be the one that's dumped. You never regret anything. She made the decision and she's gotta live with that for the rest of her life." ()

evanka 

všechny recenze uživatele

Oddechová romantika, která je sympatická v tom, že obě hlavní postavy jsou vlastně looseři, kteří nevědí co se sebou a se svým životem. Simon Pegg je zárukou kvality a humoru a dobře vybraná Lake Bell mu statečně sekunduje. Nechybí sladký předvídatelný happy end, který v téhle bláznivé komedii nevadí a ani neurazí. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno