Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Skvělá britská RomCom se sympatickou Lake Bell a skvělým Simonem Peggem. Poměrně originálně zpracované rande naslepo, které opravdu baví diváka sledovat kam to nakonec vyústí. O vtipnou složku se stará Rory Kinnear jako vášnivý uchylný ctitel a scéna na Bowlingu je vyloženě komediální highlight. Na konci dojemné, že i slza ukápla. Bravo, tohle se povedlo. 80% ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Hodně pěkný příběh, který se sice předvídatelně, ale zajímavě vyvíjí... zpracovaný v mých očích šíleným způsobem. Nepřišlo mi to vůbec vtipné a ani jsem si žádné chemie mezi hlavní dvojicí nevšiml. Přiznám se, že hlavně hlavní hrdinka mi přišla dost otravná a vůbec ne roztomilá a vtipná, jak bylo zamýšleno (A budu hnusný, ale v první scéně jsem si bez nadsázky myslel, že je to chlap s parukou). Celkově dialogy a jednotlivé postavy jsou buď nezajímavé nebo nevyužité. . Film ideální pro remake - námět je totiž velmi fajn, zbytek je dost otřesný. (4/10) ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ze začátku přiblblé a Lake Bell vypadá zblízka skoro jako chlap s parukou..Pak se objeví Simon Pegg a hned je všecko jinak. Nikdy jsem ho nežral nijak moc, ale tady ukázal, že je neskutečnej pohodář a že dokáže sám utáhnout celej film a držet jej v míře zábavnosti. Konec byl stejně přiblblej jako začátek, ale celkově se jedná o dobrej feel good film po anglicku a odlehčenou romanťárnu pro milovníky žánru, takže ode mě thumb up...70% ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která se v mnohém odlišuje, ale přesto v ní figurují obvyklé klišé, které výsledný dojem i přes své nevšední pojetí mírně kazí. Celý film si pro sebe krade výborná hlavní hrdinka v podání Lake Bell, která je naprosto skvělá a působí velmi realisticky. Po většinu času jí výborně nahrává Simon Pegg, který sice není tak přesvědčivý, ale i tak svou roli ustál se ctí. Vedlejší postavy jsou už na tom hůře. Buď jsou naprosto zbytečné, nesympatické a nebo mi zkrátka nepřišly příliš věrohodné a různé podzápletky tak vyplynou do ztracena. Film díky své úmírněné stopáži a povedenému písničkovému soundtracku rychle odsýpá. Jako oddychovka na pochmurné odpoledne tento romantický film bez problému obstojí a to hlavně kvůli výrazným havním hrdinům se kterými se snadno sžijete. 7/10 ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Tradiční solidní britská práce. Pegg i Bell fungují úderně nejen takto, když napíšete jejich příjmení za sebe, ale i na pomyslném plátně. Ať už se rolí zhostili s opravdovým nadšením, které ze snímku vyzařovalo, nebo ho jen hráli, je úplně jedno. Protože výsledek je na pozitivní straně hodnotícího spektra a Man Up umí divákovi zvednout náladu a příjemně ukrátit čas. 70 % Oblíbená část- Ruce-zadek ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)

Reklama

Reklama