Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

campix 

všechny recenze uživatele

Veskrze britská a také hodně příjemná romantická komedie, která sice nijak nevybočuje z klišé zažitých v rámci tohoto žánru, ale dokázala dokonale padnout do nálady a hereckou chemií společně s britským feelingem dokázala perfektně bavit až do poslední scény. Mezi Lake Bell a Simonem Peggem to funguje skvěle a jsem rád, že dostal Pegg také nějakou podobnou roli. Perfektní film na zatažené podzimní dny. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Viděno podruhé. Mám rád Simona Pegga, britské komedie, celkem povedené a vtipné dialogy a hlavně když mezi těmi dvěma něco je. Nebo aspoň něco, čemu mužů věřit a toho jsem se tady dočkal. A navíc Lakem Bell k tomu všemu přidala ten svůj úsměv, kterým mě totálně dostala. Takže za čtyři. A vůbec nechápu, proč jsem dal minule míň. Asi jsem měl blbou náladu a nebo moc tvrdě trénoval, kdo ví. Potřetí se už dívat nebudu, slibuju, vůbec nevím, co bych napsal potom... ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková příjemně neamerická romantická komedie, kdy ani jeden z hrdinů není dokonalý a sympatie k nim je třeba hledat. Ale jak to postupuje, tak to začne bavit. Rory Kinnear si střihnul opravdu unikátního úchyla a i pianová verze Where is my Mind to tlačí k lepšímu hodnocení. Místních 70 % krásně odpovídá. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Když jste Brit a do své "romantické" komedie obsadíte Simona Pegga (45) a Lake Bell (36) míříte asi na trochu jiné publikum, než jsme zvyklí od současného typického zástupce žánru (bohužel). A obě dvě ústřední postavy a jejich představitelé jsou vynikající, chemie jim funguje a i tu natroublou povídačku kolem jejich setkání jim rád baštím. Man Up je pohodovou komedií s přiměřenými ambicemi, které dokáže plně dodat oddechuchtivému divákovi. Jsem velmi rád, že Anglie umí dodat žánru i něco co nesmrdí Curtisem a jeho dream teamem na sto honů. 75 % ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Na první pohled film přesně pro mě. Ve skutečnosti mě ale moc nebavil. Hlavní herečka mi do té role moc neseděla. Vlastně oba hlavní herci se k sobě vůbec nehodili. Děj byl provázený trapným humorem. To fakt nemám ráda. Konec byl ještě horší. Čekala jsem něco víc a je to jen další podprůměrná americká romantická komedie. Potenciál si myslím, že to mělo ze začátku dobrej, ale bohužel nebyl využitej. 50%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)

Reklama

Reklama