Reklama

Reklama

Oslava v Ledovém království

  • USA Frozen Fever (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu Oslava v Ledovém království (Frozen Fever) se chystá oslava Anniných narozenin a Elsa s Kristoffem jsou rozhodnuti zajistit, aby se jednalo o tu nejlepší oslavu vůbec. Když se ale Elsa nachladí, mohou její schopnosti ohrozit víc než jen samotnou oslavu. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (66)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné kolik vtipu a "frozenovské" atmosfér se tvůrcům do těch 7 minut podařilo nacpat. Těším se díky tomu na Frozen 2 ještě asi tak o 10000000% víc, tohle mě přesvědčilo o tom, že jako jeden z mála filmů má Frozen důvod pokračovat, ale nevím, jakou zápletko do velkého filmu vymyslí. Snad to nezničí. Byla by to škoda. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Sněhové radovánky s názvem frozen fever pokračují aneb Anna slaví další narozky. Víte, co se stane, když sněhová královna Elsa, které z rukou šlehají paprsky zmražení a taky umí postavit paláce z ledu a udělat si šaty, dostane rýmu? Kašle pidisněhuláky :D A právě pidisněhuláci jsou těmi malými rošťáky, co málem zničí narozeniny, stejně jako kůň a chameleon málem zničili svatbu v Tangled Ever After. Pidisněhuláci byli všude, Kristoff je shazoval Olafovou hlavou jako kuželky a nejlepší byl konec, kdy zabušil Kristoff na dveře Ledového zámku, otevřel super velký zlý sněhulák-strážce a on mu jen řekl, Don't ask a dovnitř vcházeli ti pidižvíci, přičemž je Olaf všechny pojmenovával :D Nejkrásnější úsek písně? Refrén narozeninového songu jen za tleskotu (4:12) A ano uhodli jste, skoro celý snímek je vlastně jen ta píseň - si to spočítejte - song má 5 minut a snímek i s titulky 7. ()

Reklama

Rufete 

všechny recenze uživatele

"Olaf, what do you doing?" - "I'm not eating cake." Je to sice hodně krátké, ale fanoušek prvního filmu v tom najde spoustu zábavy. Tvůrci sáhli na jistotu a zopakovali opět dokonale charaktery jednotlivých postav, ani na jednu nezapomněli. A do party přibyli malí rozkošní sněhuláčci. Při tvorbě vtipů se tvůrci drželi vyjetých kolejí a zopakovali houpačku, převáženou loďku i skákání na gauči. Elsa s Annou vypadaly opět krásně, moje nejmilejší princezny. Ač nejsem dítě, tak jsem z téhle kraťoučké pohádky měl velkou radost. A závěrečná scéna s Hansem byla boží. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Narozeninová párty, když už se koná, má být veselá, hravá, barevná, plná sobů a s taaaakhle velkým dortem. Nenávidím sněhuláky. K Olafovi přibyl Mrazík, Zmrzlík, Sněženka, Křehulka, Pankrác, Servác, Bonifác, Mrazilka, Chlaďulka, Křupinka, Ledovka, Kra, Severka, Polárka, Studilka, Zmrazil, Námraza a to nemluvím o těch, jimž nemůžu přijít na jméno. Jako reklama na Coldrex to je zábavné. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když máte dobré postavy, tak se s nim celkem snadno pracuje. Ale i tenhle kraťas má něco do sebe, má nápad a hlavně krásnou píseň, která prostě dobře zní. Idina Menzel má nádherný hlas. I v těch sedmi minutách je dost zábavy a já jsem se do tohoto světa do cela rád vrátil. Olaf je náš favorit, i když ti malí tady mě nadchli. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama