Reklama

Reklama

Tajemství dračí pečeti

  • Česko VIY: Tajemství dračí pečeti (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti. (Filmbox)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (75)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Tajemství dračí pečeti je hrozná konina. Připomínalo mi to spíše vysokorozpočtové porno bez sexu (jako by se jednalo o pokračování pirátů). Jedno pozitivum tento film však má, a tím je souboj Arnieho a Jackieho. Sice spolu hrají už ve druhém filmu, ale až teď jsme se ho dočkali. Už jen z tohoto důvodu nemůžu dát odpad!. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jackie a Arnie, si zrejme odskočili z dovolenky, natočiť pár užitočných scén, do tohoto predigitalizovaného spektáklu. Dostali určite pochvalu a nejaký ten dolárik ( rubeľ, jüan ? ). Už len kvôli nim ( čo je aj tak dosť málo ), sa to dá zvládnuť. Aj keď to vyzerá, ako keby točili scény pre celkom iný film, v akom nakoniec skončili. Čo už. Je to svojim spôsobom zvláštne, akási rarita v tejto oblasti. Proste je to naozaj tak zlé, až je to v podstate pozerateľné. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Jistě, jde o přímé pokračování Zakázané říše, takže zahrnuje stejné úhlavní postavy, byť nový příběh. Výprava opět kvalitní, to samé efekty, ale nemohl jsem se zbavit dojmu, že to bylo prostě takové nijaké. Pořád se něco dělo a na větší nudu nebyl prostor, ale příběh už zdaleka nebyl tak sofistikovaný, ani postavy zábavné. Celkem mě překvapilo, že se tomu upsaly hvězdy jako Arnold Schwarzenegger, nebo Jackie Chan, kteří své role zvládli znamenitě a paradoxně byli z celého osazenstva zřejmě ti největší sympaťáci. Ale jinak? Nemastné, neslané dobrodružství v docela nudné inkarnaci Číny. Stále obdivuju Rusy, s jakou vervou se pustili do této filmové série, ale na víc než průměrnou podívanou to nestačilo. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Víte, jaké to je, když se vám skupinka mimořádně přitrouble kýčovitých mongoloidů snaží provést kolonoskopii oslintanými pastelkami? Já to do včerejška taky nevěděl. A musím říct, že dost to bolelo! Po zhovadilém, ale se zatnutým svěračem jakž takž snesitelném Vijovi, se Oleg Sračkomastič Stěpčenko rozhodl demonstrovat blahodárné účinky lobotomie, povýšil se i na scénáristu, z propagandisticko – finančních důvodů zainteresoval jako vždy nesmírně vytříbené čínské soudruhy a v rámci nové vlny euroasijské pandebility společně vykultivovali nyní už opravdu nebezpečný mentální COVID, způsobující ve sto procentech případů rakovinu vkusu a okamžitou mozkovou smrt. Navíc tento čínsko - ruský úplavičný rektální výtěr, přiblblá kokotistická nuda a retardovaná kungchuj omalovánka v jednom definitivně pohřbil poslední zbytky Árnyho soudnosti a důstojnosti. Ten se patrně pro macatou hrst jüanů na sklonku kariéry zaprodal k zaštěkáni si v jednom z nejdebilnějších a nejdegenerativnějších svinstev, jaké kdy zprznily celuloid (potažmo SD kartu), po kterém ihned po dotočení svých trapkoscén studem zemřel Rutger Hauer. Avšak pro blahoslavené diváky s nadbytečným chromozomem, kompulzivní touhou ožužlávat si deformovaný palec, rozmazávat si po xichtě jogurt či s nutkavou potřebou neustále freneticky masturbovat pokřivenou končetinou samozřejmě povinnost a „musíšvidět!“. ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Scény s Jackiem a Arnoldem jsou asi jedinej klad tohohle "díla". Jen škoda, že jejich společný scény do filmu v podstatě ani nepatří. Tihle dva a Charles Dance (kterej by tam taky vůbec nemusel bejt) jsou pouze lákadlo na tupce, jako jsem byl já. Zbytek nestojí ani za plejtvání baterky v klávesnici, tak jen stručně - je to mizerně předigitalizovaná srágora. Ale jako fakt, to CGI je horší než u 20 let starejch filmů. Scénář je tak tupej, že byl asi psanej po třetí lahvi vodky. Ne, ne a ne. Nevadí mi ruský filmy, možná mi nevadí ani ty čínský, ale tahle kombinace byla fakt příšerná. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (5)

  • Akční režii na filmu dělal He Jun. (Rominator)

Reklama

Reklama