Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež 2

  • Kanada The Nut Job 2: Nutty by Nature (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Po událostech prvního filmu musí veverčák Bručoun se svými přáteli zabránit starostovi Oakton City zbourat jejich domov kvůli plánované výstavbě pochybného zábavního parku. (Vertical Entertainment)

Videa (5)

Trailer 9

Recenze (40)

Master19 

všechny recenze uživatele

Po slabé jedničce rozhodně krok správným směrem. Opět jde prakticky o neustálou akci v téměř nadzvukové rychlosti. Ale tentokrát má příběh smysl a Bručounovi má divák důvod fandit. Ale hlavně! Je tu záporák a to ne jen tak ledajaký. Výborný! A navíc má jako pomocníka svou libovou dcerušku. Jednoznačná killer feature tohoto filmu. A vzhledem ke scénce po titulcích je téměř jasné, že se můžeme těšit i na trojku. A ta už bude možná za 4 hvězdy... PS: Překvapilo, že část hudby má na svědomí Česká a Slovenská filharmonie. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Prvý diel tohto animáku bol pre mňa skvelý a som rád, že sa tieto postavičky vrátili a opäť som sa celkom pobavil. Nemalo to síce už ten drive jedničky a vtipkov bolo o niečo menej, ale aj tak tie zvieratká na plátne jednoducho musia potešiť a človek sa potom cíti taký uvoľnený. Bojím sa ale, že už ďalšie pokračovanie by skutočne len varilo z vody. Bolo by dobré to už takto nechať. 60 % ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Veverčák Surly (hlas Will Arnett) a banda zvířátek z parku zažívá bezstarostné časy, protože v suterénu uzavřeného obchodu s ořechy mají nekonečné zásoby jídla. Jednoho dne však kvůli Krtkově (břichomluvec Jeff Dunham) chybě dojde k explozi a musí se vrátit domů. Vše nebude tak jednoduché, protože chamtivý starosta chce nahradit zelené stromy zábavním parkem Liberty Land.. Za poslech určitě stojí písnička Born to Be Wild od kapely Steppenwolf. Jackie Chan namluvil modrookého vůdce kung fu myší, který se jmenuje Mr. Feng. Povedla se narážka na nepovedené záběry a one-inch punch, který popularizoval Bruce Lee. Jackie se na chvíli objeví v závěrečných titulcích při nahrávání zvukové stopy ve studiu. Příběh není extra originální, ale občas slušně pobaví. V úplném závěru je potitulková scéna. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

První díl je na jedno zhlédnutí a ani ten druhý není překvapivě špatný, dokonce má i docela dobře napsaný příběh (na to, čím ten film je, samozřejmě) a párkrát jsem se i zasmál. Ale jinak to byla docela nuda, která nepřináší s ničím objevným a ani s ničím výrazněji zapamatovatelným. Takže proč ne, jsou i horší animáky, ale tenhle stejně pro mě skončil někde v průměru. Slabé 3* ()

silentname 

všechny recenze uživatele

S rokom 2017 asi prišiel najzbytočnejší sequel k filmu, ktorý nikto asi nechcel a nepotreboval vidieť. Ale zo zvedavosti som si ho nakoniec pozrel. A viete čo? Nebolo to až také zlé. Okey, príbeh je plný klišé, postavy sú maximálne zrecyklované a náš hlavný zloduch je absolútne mizerný, ale má to celkom dobré animácie, akcia nie je zlá a deti si to užijú. A nepôsobí to tak odporne a nesympaticky ako v prvom filme. Dospelí tam možno nájdu pár dobrých momentiek a pár fórov, čo fungujú ako napríklad môj najobľúbenejší: "It´s time to eat my vegetables. And by that I mean ketchup." Je to dobrý film? Nie. Ale nemyslím si, že je to absolútny odpad. A aspoň animácie sú celkom na úrovni. Hodnotenie: C ()

Galerie (47)

Zajímavosti (2)

  • Závěrečné filmové titulky se vyplatí dodívat do úplného závěru, protože tam je schovaná vtipná animovaná scéna s nepovedenými záběry, Jackie Chan v nahrávacím studiu a krátká potitulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama