Reklama

Reklama

Čtyři mladíci se pustí do riskantní investice, kvůli níž budou mít potíže s mafií. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (58)

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Tak tahle věc na mě působila jaksi amatérsky a nedomrle. Zřejmě to bude tím, že pan Rorschach je jako režisér měkká cmunda ryšavá a herce dostatečně neplácal přes prsty. S tím jde ruku v ruce skutečnost, že dialogy šustí papírem a hérectvo přehrává a přeříkává jakoby klapka nemohla odklapnout druhý zasraný pokus. Závěrečný twist pak veškerou tu amatérštinu a nedomrlost nahonil v masivní smradlavou erekci a pozorný divák si pak mohl zvědavě šťouchnout do naběhnutých sračkových žilek, kterými je poseta. Nějaký potenciál to mělo. Dobrých herců je tu habaděj a vizuálně je to poměrně pohledné. Když se však k lehce podprůměrnému scénáři přidá nevycmrndaný vošoust na režisérské židličce, tak z hovna slaninu prostě nevysedí. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Od samého začiatku je jasný, že film „Criminal Activities“ nemá veľké ambície. Scenár jednoduchý a predvídateľný, herecké výkony na bežnej úrovni (s J. Travoltom dohromady). Kvôli záveru (odhalenie celého pozadia) slabšia trojka. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sympatická blbina o čtyřech pitomcích, kteří si neuváženě půjčí prachy a ty pak musí vrátit protislužbou, se kterou nemají absolutně žádné zkušenosti. Nejedná se sice o nic objevného, ale má to celkem tempo, lehký nádech černého humoru a nakonec i sympatické obsazení s Travoltou coby elegantním mafiánem a Haleym, který sám sebe obsadil do role rozvážného hitmana. Závěrečný zvrat byl sice překombinovaný a přitažený za vlasy, ale nějaký smysl to dávalo, takže se daly přivřít oči. Ideální oddychovka. 70% ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

ak Pulp Fiction pretiahne na zemi pohodený ústrižok z novín tak sa z toho nestane scenár ktorý by bavil....nuda ..snaha o niečo extra.... spomienka na " ucho " bol presne ten prípad kedy sa Lowell pozrel do zrkadla a sám seba sa opýtal : Robo..počúvaj ma ...keby tu sedel Quentin ako by napísal cool..blood..vibe tripe scenár z ktorého bude na nete poprask .....a o tom to je...Quentin nikde...dokonca ani taký Made in China.... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tesil som sa na lacnu ale snad zabavnu napodobneninu starych dobrych Tarantinoviek a Ritchieoviek. Dostal som film v ktorom musite vytrpiet 80 minut totalnej nudy so stvoricou nezaujimavych postav v jednom byte, aby vas na konci mohla akoze sokovat totalne z prstu vycucana 10 minutova vysvetlovacka o tom, ze vsetko bolo uplne inak. V konecnom dôsledku je uplne jedno aku to malo pointu, kedze scenar je nezazivny a rezia sterilna. Ani Travolta to nezachrani. Radsej si po miliontykrat znova pozriem, ked nie rovno Pulp Fiction, tak aspon Get Shorty a zabavim sa stokrat lepsie. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen v Clevelandu ve státě Ohio. (BloodMax)
  • Herec Jackie Earle Haley (vo filme Gerry) si týmto filmom odbil režijný debut. Medzi hercami sa objavil aj jeho syn Chris, ktorý stvárnil Matthewa. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama