Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Morfující lidožravé příšery opět otřesou malým městečkem v Nevadě. Zaplavují jeho podzemí a hrozí nebezpečí, že smetou z povrchu země i městečko samotné. Jedinou nadějí pro obyvatele je Burt Gummer (Michael Gross), který přežil předešlé útoky podzemních nestvůr. S pomocí dvou místních podnikatelů (Shawn Christian a Susan Chuang ) se Burt připravuje na další setkání s děsivými Graboidy. Chvění 3 přináší hrůzostrašnou a výbušnou zábavu! (Magic Box)

(více)

Recenze (70)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle že je horor? no to snad ne, ze začátku to je ještě dobrý, když jsou tam ty červy, tak je to i docela sranda a někdy docela povedený nechutný scény, třeba rozřezání červa mozorovkou, ale jak to začnou tvůrci překombinovávat a daj tam nejakou debilní zmutovanou potvoru, která je napůl červ a napůl pták a umí, takovým dost zvláštním způsobem lítat, tak je to odsouzený k záhubě a to ani nemluvě o tricích, který jsou na to že to je z roku 2001 fakt příšerný, tvlášť u těch novejch potvor ty červy ještě v rámci možností byly dobrý, ale stejně vypadaly gumově a ani ten humor neni to co to bývalo ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

I když je už třetí díl Chvění o dost slabší než předchozí dva, stále je to moc pěkná podívaná se slušnou dávkou vtipu a červých vnitřností. Škoda, že se nevrátil Fred Ward, ale Michael Gross jako Burt Gummer je dost silná postrava na to, aby utáhl celý film. Nápad s třetím stádiem proměny červů je dost ujetý, ale aspoň přišel snímek opět s něčím novým. Určitě bych nelitoval, že tohle pokračování vzniklo. ()

Reklama

Vitason 

všechny recenze uživatele

Když se k sérii o roztomiloučkých červících Graboidech dostal Brent Maddock, tak udělal to nejlepší co mohl a to, že umíchal film podle osvědčeného ,,rozechvělého" receptu. To znamená, že výborného Michaela Grosse posunul úplně do popředí. Navíc zachoval komediální kvalitu druhého dílu (O komické situace opravdu není nouze). Také vrátil sérii do pouště a osobně musím říct, že zrnka písku sluší červíkům mnohem více než mexická tráva a nakonec přidal vychytávku a to, že poslal Graboidy do vzduchu. Komediálně i trikově je to na stejné úrovni jako předešlý díl, takže si na nic nemohu stěžovat. Filmu, kde létající potvora vzlétá zapalováním vlastních prdů, nemůžu dát horší hodnocení než za 4*. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Tady měli podle mě tvůrci přestat. tohle je asi poslední dobrá možnost, jak použít původní nápad a nebýt trapnej a nudnej. Všechno pozdější jsou už sračky. Ale tady to ještě ujde, přestože osvědčenýmu vývoji děje z prvních dvou dílů se nevyhnuli. Ale jak říkám, tohle mělo být poslední dílo užívající slovo graboid. ()

zlabus 

všechny recenze uživatele

V rámci přiblblých béček pro mě tohle doopravdy představuje značný nadprůměr a přišel jsem na to, že jsem si to i cca. deset let od doby, co jsem to viděl poprvé v jednu ráno v TV velice dobře pamatoval. Tenkrát jsem neznal první dva díly série, dnes už je znám a musím přiznat, že to na zábavnosti ještě přidalo. 70% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama