Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Morfující lidožravé příšery opět otřesou malým městečkem v Nevadě. Zaplavují jeho podzemí a hrozí nebezpečí, že smetou z povrchu země i městečko samotné. Jedinou nadějí pro obyvatele je Burt Gummer (Michael Gross), který přežil předešlé útoky podzemních nestvůr. S pomocí dvou místních podnikatelů (Shawn Christian a Susan Chuang ) se Burt připravuje na další setkání s děsivými Graboidy. Chvění 3 přináší hrůzostrašnou a výbušnou zábavu! (Magic Box)

(více)

Recenze (70)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vlastně se mi i 2. pokračování docela líbilo, ovšem objektivně (ehm) na 3 hvězdičky nedosahuje. Tvůrci mají jasno, s čím pracují (postavy zase vědí, proti čemu žravému stojí) a lacinou brakovost snad i vyžadují, jenže postupně z příjemně povědomého, při zemi se držícího návratu domů dělají sice záměrnou, ale již (doslova) ulítlou volovinu, jejíž kulhající tempo a hrůzné triky nezachrání ani vehementní zlehčování. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle že je horor? no to snad ne, ze začátku to je ještě dobrý, když jsou tam ty červy, tak je to i docela sranda a někdy docela povedený nechutný scény, třeba rozřezání červa mozorovkou, ale jak to začnou tvůrci překombinovávat a daj tam nejakou debilní zmutovanou potvoru, která je napůl červ a napůl pták a umí, takovým dost zvláštním způsobem lítat, tak je to odsouzený k záhubě a to ani nemluvě o tricích, který jsou na to že to je z roku 2001 fakt příšerný, tvlášť u těch novejch potvor ty červy ještě v rámci možností byly dobrý, ale stejně vypadaly gumově a ani ten humor neni to co to bývalo ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie komediálneho horroru "Chvenie" je celé pod taktovkou neurotického militantného fanatika Burta Gummera. Vracia sa z Agentíny, kde posôbil ako lovec graboidov, späť do malého mestečka Perfection v Nevade. Prichádza na miesto, kde to všetko pred jedenástimi rokmi začalo. Musí tam opäť zviesť neľútostný boj s nevypočítateľnými prehistorickými netvormi. Tento krát to bude zasa o niečo náročnejšie. Burta Gummera však len tak niečo nezaskočí. Táto svojrázna postavička, s knírom a šiltovkou Atlanta Hawks, mi bola vždy sympatická, preto ma potešilo, keď sa stal ťahúňom filmu. Povýšil na hlavného hrdinu. *** ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Od dvojky otravný Burt Gummer se svými trapnými hláškami je zpět. Tedy ne že by tu byl za jedinou otravnou a trapně hláškující postavu, ale rozhodně mezi nimi hraje prim. Sice to v jednu chvíli nakrátko vypadá, že už od něj budeme mít pokoj, ale bohužel Burt je nezničitelný. U triků opět nepříjemně často úřadovaly počítače a k povrchovým graboidům přibyli ještě létající. Čiré zoufalství. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Když se k sérii o roztomiloučkých červících Graboidech dostal Brent Maddock, tak udělal to nejlepší co mohl a to, že umíchal film podle osvědčeného ,,rozechvělého" receptu. To znamená, že výborného Michaela Grosse posunul úplně do popředí. Navíc zachoval komediální kvalitu druhého dílu (O komické situace opravdu není nouze). Také vrátil sérii do pouště a osobně musím říct, že zrnka písku sluší červíkům mnohem více než mexická tráva a nakonec přidal vychytávku a to, že poslal Graboidy do vzduchu. Komediálně i trikově je to na stejné úrovni jako předešlý díl, takže si na nic nemohu stěžovat. Filmu, kde létající potvora vzlétá zapalováním vlastních prdů, nemůžu dát horší hodnocení než za 4*. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama