Reklama

Reklama

Očista: Volební rok

  • Česko Očista 3: Volební rok (více)
Trailer 2

Senátorka Charlene Roanová (Elizabeth Mitchell) má k odporu vůči očistě pádný důvod, před lety jí padla za oběť celá její rodina. Od té doby je snaha o její zrušení hlavním motorem jejího tažení do Bílého domu. Ambiciózní soupeři vědí, že k její porážce vede jediná cesta, „legální" zabití během očisty. Senátorku naštěstí jistí šéf její ochranky (Frank Grillo), hrdina z druhého dílu Očisty, kterému tohle každoroční běsnění už taky pěkně leze krkem. Teď už je ale čas trhnout oponou, krvavé představení začíná. Perfektně zabezpečený dům, početná a skvěle vybavená ochranka, co by se tak mohlo stát, aby senátorka tuhle noc nepřežila? Asi byste se divili, alarmy ohlašující začátek očisty ještě nedozněly a už musí Roanová jen se svým strážcem po boku prchat nočními ulicemi ve snaze najít nějaké bezpečnější útočiště. Příštích dvanáct hodin bude velmi dlouhých. A krvavých. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (388)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tak tady už jsem šokovaná byla (viz gilotinka), přesto musím po zhlédnutí "Volebního roku" zvýšit hodnocení "Anarchii". Proč? Protože trojka je opět těžké klišé. Máme tu klišé hodnou političku, klišé zlé politiky, sympaťáka ze dvojky a pár postaviček, u kterých vám rychle nastíní jejich těžký život, abyste jim mohli fandit. Vizuálně nejzdařilejší, "příběhově" někde mezi, líbí se mi ale to dotahování do absurdit - turisté z Evropy nemají chybu. Opět nepříjemné a znepokojivé, opět bohužel happy-end. Jsem zvědavá, jestli se dočkáme dalšího dílu, já osobně bych byla pro, finální scéna se dá totiž vyložit různě.;-) ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Vážení cestovatelia, čo takto skúsiť (palec hore tomu kto vymyslel ten pojem) vražednú turistiku (only in USA)? __ A keď už sa v tej Amerike blížia voľby, tématicky som sa vrhol na tretiu Očistu, ktorú len ťažko zrovnávať s hororovo poňatou prvou časťou, ale určite ju môžem a chcem zrovnať s dvojkou, ktorá bola taktiež skôr akčnejšia než desivá, ale narozdiel od dvojky tretí diel nepostrádala zmysluplnosť, napätie a originálne scény, pričom jej postavy boli určite výraznejšie než tie, ktoré sme mali možnosť vidieť v časti minulej (dokonca aj Frank Grillo ma neiritoval). Možno keby sa film časovo skrátil na takých 90 minút, dám ešte hviezdu navyše, pretože aj keď nie je The Purge: Election Year žiaden zázrak, celkom slušne som sa bavil. P.S. až ku koncu, keď si Elizabeth Mitchell dala dole okuliare, som si uvedomil, že sa jedná o Dr. Juliet Burke zo Stratených. Už začínam chápať, ako je možné, že Clarkovi Kentovi stačili obyčajné okuliare na skrytie jeho pravej indetity. ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Musela jsem komentář a hodnocení o den odložit, protože hvězdičkovat ve chvíli, kdy tomu váš hororový guru střelil odpad a guru mého hororového guru snížil hodnocení ze tří na dvě hvězdy mi nevyšlo jako nejlepší nápad... Co tak pěkného říct? Že mně to jako velká katastrofa nepřišla? (krom toho, že to není horor, ehm) A že ten akčnější ráz snímku seděl a líbil se mi až do chvíle v kostele, kde už to bylo lehce přes čáru? Takhle- čtvrtý díl už nenatáčejte, nebo by je ještě v jůesej mohlo napadnout, že to vlastně není tak špatný nápad s tím mordováním jednou za rok. Prostě třikrát a dost, to si radši vezměte zase na paškál dvacátý sedmý remake Pátku třináctého ;-). ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Očista se od hororu drží tak daleko jako vegouš od stánku s masem, takže nám zůstává akční film a navíc ukázkově rasistickej ale tentokrát obráceně. Dobrá jsou zde dva bělásci co jsou kladní - senátorka a její ochránce, notoricky známej Grillovací Franký , kterej to kosil ve dvojce - ale zbytek kladných hrdinů jsou všichni do jednoho černý huby a naopak všichni záporáci (až na jednu čubku) jsou vápenky. Senátorce se navíc nedá fandit ani po zpackané lobotomii jelikož větší píču jsem už dlouho neviděla. Černoušci zachrání její bílou prdel a co senátorka zažvatlá? ,,Díky za záchranu, ale chci vám říci, že jsem proti Očistě a neschvaluju co děláte, takže až mě zvolej tohle se bude řešit. Já být ten mr. Bubu tak jí mrdnu kulku do hlavy. Bubu se ale ovládá a to natolik, že když pak senátorka je razantně proti tomu, aby zabili chlapíka, co jí chce zabít, tak to už ani neřeší. Frank vypadá, že začíná usilovně uvažovat o tom, že senátorku oddělá sám, jelikož každé její debilní rozhodnutí stojí hodné bubáky více a více životů a jako bonus Frank má víc a víc podlitin. To vše jen aby ta kráva byla spokojená stále hlásajíc, že i vrah má právo na život. Záporáci jsou extrémně o hovně, jedna negerská čubka s účesem jak Mickey Mouse co v afektu vyřvává, že chce čokoládovou tyčinku, debilní politik co si hraje na drsňáka i když umí úplný hovno, šéf jednotky žoldáků co umí druhý hovno a hraje si na ještě většího drsňáka a "kněž" co zcela určitě čistí komíny každému chlapci v kostelním pěveckém sboru. Akce je krvavá asi tak jako v každém béčkovém akčním filmu takže na gore zapomeňte, na napětí taky a pokud chcete zažít u tohohto filmu mrazení v zádech tak se polejte studenou vodou a vlezte si před větrák. DeMonaco začíná míchat hovno ve vodě a říká tomu omáčka... ()

Pítrs85 odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, kdy řeknete nějakej vtip a všichni se smějou... Pak ho řeknete podruhý, lidi už se moc nesmějou, spíš tak po sobě rozpačitě koukaj, ale ti méně chápaví se nakonec přeci jen zasmějou. Pak ho řeknete ještě potřetí, ale to už se nesměje ani poslední dement támhle v rohu a spíš by vám každej radši jednu fláknul... Tak to je přesně případ téhle série. "Joe by byl rád." ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy dívky, které přijely k obchodu v autech obalených vánočními světýlky, srazí sanitka, je vidět, že jedné z nich spadnou z nohou boty. Když se však změní pohled kamery a ona leží, boty má opět na sobě. (hansel97)
  • Leo Barnes (Frank Grillo) při závěrečné přestřelce odešel předními dveřmi a po střelbě kněze se vrátil zadními. Ty však neměly být přístupné. (TonoM)
  • Laney (Betty Gabriel) měla dříve španělskou přezdívku "la pequeña muerte", což znamená "malá smrt." (hansel97)

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama