Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC Czech)

(více)

Recenze uživatele Alagaesie k tomuto seriálu (8)

Noční recepční (2016) 

Najednou to sice nebylo ale serie je excelentní! A Laurie s Hiddelstonem jsou v tom opravdu špičkoví. Debicki je tu výborná a lehce paranoidní. Olivia Colman skvěle chladná. ()

Série 1 (2016) (S01) 

Výbornej seriál. Něco takovýho jsem snad ještě neviděl. ()

Epizoda 1 (2016) (S01E01) 

Úvodní sekvence velmi zajímavá. 1. díl: 2011, Hm to začalo Arabský jaro ne? Johnatan je týpek. Hiddelston je prostě zas skvělej. Egyptskej hotýlek Nefertiti. Johnatan by i možná zdrhnul, kdyby to bylo možný. Tak takhle vypadá soupiska Arsenalu? Se nedivim, že se jim říká Gunners… Nicméně k potlačení puče by to stačilo. “Are you afraid about your safety?֨” “No but I see you are.” Laurieho Roper je výbornej. Alecanová, ty se nezdáš. Ach ti Arabové… Jsem si říkal už od začátku, že Alecanová bude nějak „nasazená“… Vždycky je lepší podporovat ty, u kterejch člověk ví na čem je, než nějaký unnamed náboženský magory schopný bez skrupulí postřílet kostel. Ahá, tak on Hamid investoval v UK – jak nečekané…A Roper nabral kurz Švýcary. “Corky, are you proposing that lady?” Laurieho: “Unlikely” znělo celkem cynicky. “I´ve been to New York to buy a picture and I´ve returned with her.” “You´ve said you were buying a horse.” “It was a horse pic.” Zmínka o jamce stála taky za to. Já se bavil. ()

Epizoda 2 (2016) (S01E02) 

Matka, která řekne v jedný větě dceři „honey“ a vzápětí „you dirty bitch“ by zasloužila rozmlátit palici baseballkou. Scéna se člunama byla hezká. Ostrovní reunion? "To give him M16, bollocks - to sell it!" "You are drinking my wine, you stole my wife – I´m proud of you!" – Výtečný! Opravdu je to asi lepší než predchozí díl - pocitově určitě. To je mi správný drámo. Nabídka, kterou učinila Burrová Johnatanovi, zněla zajímavě. Hiddleston půjde po Lauriem, to zní bombově. Prásk! - a novej člověk na scéně. To je fofr. Johnatan se nezdá... Ha - znalost operativního prostředí v praxi. Podívejme! Koukám, že Richard má ‚kámoše‘ kam se podívá. Zrzek v chatě mi připomněl mýho známýho. Sakra, Payne... No, pěkný... dostal pěkně. ()

Epizoda 3 (2016) (S01E03) 

Dcera se usmívala dost nuceně. Jo i tak to může dopadnout, když se úspěšný rodič nevěnuje dceři. Johnathan byl zajímavej chlápek a teď byl v dost velkým srabu. Tak já myslel, že po sobě půjdou a on zatím Roper bude využívat Johnathanových služeb. Co to byla ta citadela…? Takže Roper přijde o všechny? Jó pití rozváže jazyk. Johnathanovi a Roperově ženě začlo harašit. Roper šuká chůvu – Johnathan bude šukat Roperovi starou? Tajná chodba v Roperově bytě byla dobrá a Johnathan byl dobrej slídil. Jett je slušná kůže. Takže Andrew Birch. Dobrá… Odkoupeno. ()

Epizoda 4 (2016) (S01E04) 

Hiddelstona po-ma-lu mele mlýnský kolo. Proč mám pocit, že kolo ovládá Roper a tlemí se hadrovýmu Hiddlestonovi do ksichtu? Lance Corcoran se snažil Birchovi pomoct. "You´ve got fish?" Lobster salad. Istanbulský přístav solidní. Takže obchod pomalu uzavřen. Co říkala Angela o Roperovi bylo dost zajímavé. Copak Angela nechápe, že se bez Johnathana neobejde? ()

Epizoda 5 (2016) (S01E05) 

No ksakru, jak se to k tý Burrový mohlo dostat… Tenhle díl posouvá Night managera dál, než jsem si myslel, že je seriál schopen zajít. Moc je strašná svině. Má schopnost udělat z „kámoše“ buď návnadu, nebo rovnou oběť. Nevim, co je horší. Stanový městečko bylo hustý. Roper má teda dlouhý prsty… To byl arzenál, kterej by moh z fleku začít celkem slušnou řežbu. "You can sleep after being dead!" U Ropera propuká paranoia. Jonathanovi tohle hraní dvojitýho agenta náramně sekne. ()

Epizoda 6 (2016) (S01E06) 

Angela je nedůvěřivá a evidentně je v tom sama, protože papíry Tradepassu se jeví jako pravé. Zásilka připravena, platba provedena. Bavily mě scény s ruletou. Angelina akce „sejf“ mi přišla celkem nebezpečná. Byla v tom ovoci kamera? Freddy byl skvělej. Roper se fakt nebál ničeho. Zrádci odhaleni? Odhalení Johnathana nepřekvapilo. Pěkně Angela! To teda byla rána - hlavně pro Ropera. Závěr fakt nepřekvapil. Spravedlnosti bylo učiněno zadost. ()

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

08.11.2018

Susanne Bier (Druhá šance, Bird Box) naposledy vyhrála Emmy za režii všech dílů oceňované televizní minisérie Noční recepční. Po dvou letech a celovečerním filmu pro Netflix se teď vrací, aby spolu s… (více)

Noční manažer má následovníka

Noční manažer má následovníka

17.01.2017

Loňská špiónská minisérie The Night Manager si odnesla domů tři Zlaté glóby. Televizní stanice AMC a BBC proto neváhaly a oznámily adaptaci dalšího románu Johna le Carré. Tentokrát se bude točit… (více)

74. Zlaté glóby - výsledky

74. Zlaté glóby - výsledky

09.01.2017

Bezkonkurenčním vítězem letošních Zlatých glóbů se stal muzikál La La Land. Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu film sedmkrát nominovala a sedmkrát ocenila. Nejlepší film - komedie nebo… (více)

Reklama

Reklama