Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC Czech)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (239)

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Po mozna spetku banalne pusobici uvodni zapletce si Night Managera zacinam velmi uzivat. Zajimave se serie rozjizdi predevsim po "vyreseni" situace kolem jeho chranenkyne. Zejmena pak prostorem pro ostatni postavy. Hiddleston tradicne skvely, byt jeho postava pusobi zatim nepatrne predvidatelne, ale ocekavam velke veci. Hollander tradicne kouzelny, byt zatim spise pricmrndava. Colmanova zatim tradicne dobre zahrana a uveritelna. Famozni je pak nenapadne bravurni herecky projev Laurieho. Co ten dokaze vyvolat svym pohledem a mimikou za mrazeni, velky obdiv. Myslim, ze nas ceka hodne skvela zanrova zabava s krasnymi krajinkami. Tesim se, zatim za 4 hvezdy, patou si nechavam na pozdeji pro scenaristickeho strycka prihodu... :) ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Špionážna zábava, ktorá sa v podstate zaobíde bez akčných scén a atmosféru buduje prevažne cez dialógy? Prečo nie, obzvlášť ak ju drží sebavedomá réžia a skvelý herecký súboj dvojice Hugh Laurie a Tom Hiddleston. Jeden hrá presvedčivo chladnokrvného obchodníka so smrťou, druhý zase variáciu Jamesa Bonda. Menších výhrad mám viacero, inak však ide o sympatický oldschoolový thiller zasadený do moderných kulís a podporený výborným finále. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Susanne Bier prostě umí a vzhledem k tomu, že měla k ruce výborný scénář a ještě lepší casting, je celkový výsledek takřka dokonalý. Někomu se sice může zdát, že vzhledem k tématu se tu málo střílí a vůbec šetří s akcí, ale mě ta ukecanost naprosto vyhovovala a člověk si tak lépe mohl užít skvostné herecké obsazení, výborné napsané postavy a promyšlené dialogy, což všechno dohromady ukázalo, že i zdánlivě ohrané téma může působit neotřele. Snad jen ten konec mohl mít větší grády, ale to vem čert. 90% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Profesionální filmařská práce je z toho cítit na sto honů. Navíc atraktivní lokace a parádní herecké obsazení tak nějak značí opravdu seriálový bonbónek. A tím překvapivě The Night Managet není. Je to především táhlá nuda, kde trvá celé 4 epizody, než se tam vůbec něco stane a gradace se divák nedočká ani v závěru. Tohle mělo potenciál na dobrý dramatický film, na víc tenhle scénář nemá a tedy rozhodnutí udělat místo toho 6hodinovou sérii nerozumím. Upřímně mě už začíná tenhle moderní trend neúnosného natahování unavovat. Je to zarážející o to víc, jelikož potenciál této problematiky je obrovský a seriálu se ho nepodařilo ani pořádně rozvinout. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Výborná "konverzačná bondovka". S výnimkou prepálených akčných scén je tam všetko, čo klasicky strihnutý špionážny thriller potrebuje - udatného agenta, charizmatického superzloducha s krvilačnými poskokmi, krásnu ženu do trojuholníka, veľký plán, luxusné sídla, rýchle striedanie exotických lokácií, tajnú základňu v púšti, dokonca to má aj parádne dizajnovanú titulkovú sekvenciu a nechýba scéna v kasíne! To všetko je ale podané realisticky (len s drobnými žánrovými úletmi), psychologicky presvedčivo a v maximálne aktuálnom politickom kontexte. Finále napínavé! Réžia Susanne Bier bez zaváhania a herci do posledného vynikajúci! Hiddleston ako nový Bond z mojej strany schválený. ;-) ()

Galerie (146)

Zajímavosti (20)

  • Ve čtvrté epizodě první série se v cameo roli objeví autor předlohy John le Carré; a to sice v michelinské restauraci jako host, kterému se hlavní hrdina omlouvá za způsobené potíže. (DaViD´82)
  • The Daily Telegraph napísal: "Hoci sa Hugh Laurie môže zdať ako prekvapivá voľba hrať 'najhoršieho muža na svete', na obrazovke dominuje ako príšerne presvedčivý zloduch." (Arsenal83)
  • Roperova (Hugh Laurie) vila se jmenuje Sa Fortaleza en Pollensa, je postavená na Mallorce a jedná se o nejdražší prodanou nemovitost ve Španělsku, kterou v roce 2015 koupil britský bankéř za 40 miliónů eur. Vila byla původně postavená v roce 1628 jako pevnost, která měla pomoct v obraně proti pirátům. Do podoby luxusní rezidence ji nechal přestavět argentinský malíř Roberto Ramauge kolem roku 1920. Kromě původní pevnosti nabízí rezidence dalších 6 samostatně stojících domů. (Miro_CZ)

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

08.11.2018

Susanne Bier (Druhá šance, Bird Box) naposledy vyhrála Emmy za režii všech dílů oceňované televizní minisérie Noční recepční. Po dvou letech a celovečerním filmu pro Netflix se teď vrací, aby spolu s… (více)

Noční manažer má následovníka

Noční manažer má následovníka

17.01.2017

Loňská špiónská minisérie The Night Manager si odnesla domů tři Zlaté glóby. Televizní stanice AMC a BBC proto neváhaly a oznámily adaptaci dalšího románu Johna le Carré. Tentokrát se bude točit… (více)

74. Zlaté glóby - výsledky

74. Zlaté glóby - výsledky

09.01.2017

Bezkonkurenčním vítězem letošních Zlatých glóbů se stal muzikál La La Land. Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu film sedmkrát nominovala a sedmkrát ocenila. Nejlepší film - komedie nebo… (více)

Reklama

Reklama