Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) je hotelový recepční, který dříve sloužil v armádě. Důstojnice britské tajné služby, agentka Burrová (Olivia Colman) ho přiměje ke spolupráci. Má za úkol zjistit, co má anglická a americká tajná služba společného s ilegálním obchodem se zbraněmi. Jako krytý agent se musí dostat do co nejtěsnější blízkosti mocného obchodníka se zbraněmi Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), jeho přítelkyně Jed (Elizabeth Debicki) a jeho společníka Corcorana (Tom Hollander). (AMC Czech)

(více)

Diskuze

Majo20

Majo20 (hodnocení, recenze)

Nieco nove o pokracovani? Este davnejsie som cital, ze bude druha aj tretia seria, ale odvtedy je ticho.

blatouchm

blatouchm (hodnocení, recenze)

Mám nafetované Avengers a až po shlédnutí celého seriálu mi došlo, že recepční je Loki :D 

Ale teoreticky by šlo udělat dvojku s tím, že by Roper nějak vyvázl živý :)

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

To je seroš :D 

Elizabeth Debicki: S01E01 , S01E03 , S01E04  S01E06  ukázala (.Y.) 

Jí to nějak baví :D :D 

Sexystické scénky sakumprdum: 5:50min.

tron

tron (hodnocení, recenze)

Spoiler. To s tou nakreslenou kytičkou som nepochopil ani ja. Myslel som, že z toho niečo vyplynie, ale vlastne nevyplynulo. Čudné bolo aj bleskové uschnutie nohavíc od vraždy v bazéne.

Uživatel dushka smazal svůj příspěvek.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Nemohu si pomoc, ale ta melodie ve filmu, nepripomina vam to hru Mafie?

Salome30

Salome30 (hodnocení, recenze)

Myslím, že herci nedávno potvrdili, že jestliže vznikne další řada, oni už v ní nebudou.., takže pokud produkce vytvoří další sérii, bude to pravděpodobně úplně jiný příběh.. ale samozřejmě kdekdo říká kde co a uvidí se :), mě by to teda nevadilo, kdyby další pokračování bylo, ať s Pinem nebo bez :)

ppospisil

ppospisil (hodnocení, recenze)

DaViD´82

Myslím si,že to ale přece jen budou mít tvůrci těžší. Nicméně jak jsi zmínil tak rozvést se to dá. Doufám, že se druhá série povede, byl jsem touto minisérií příjemně překvapen!

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

S ohledem na závěr se druhá sezóna přímo nabízí; neexistence předlohy na škodu není. Stylem i průběhem si stejně již první řada jela po svém a v podobném duchu nebude problém napsat fungující dějové linie.

na příspěvěk reagoval ppospisil

viviak

viviak (hodnocení, recenze)

Ma byt aj druha seria na ktoru som celkom zvedavy, lebo predlohu nema a dej mi prisiel celkom dobre ukonceny, takze ktovie co vytiahnu tvorci z rukavu.

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Salome30

Salome30 (hodnocení, recenze)

Callysto

Teda to bylo fakt boží boží boží :D ten poslední díl si snad taky pustím ještě jednou :D. Beru zpět, co jsem psala před týdnem, ty poslední dva díly nemají chybu... Nemůžu to moc popsat kvůli spoilerům, i když mi přijde, že na to snad nikdo ani nekouká, podle aktivity tady :), ale tohle se fakt povedlo, promyšlené, dotažené do konce a napínavé :). Jen by mě zajímalo, jestli to fakt souhlasí i s knihou..ty postavy, konec a tak.. no třeba se tu objeví i někdo kdo to četl a podělí se o info :). Každopádně díky za typ na ten poslední díl :)

na příspěvěk reagoval Callysto

Callysto

Callysto (hodnocení, recenze)

Já už to viděla dvakrát :-) Pár věcí mi na poprve nebylo jasných, tak jsem si to zopakovala

na příspěvěk reagoval Salome30

Salome30

Salome30 (hodnocení, recenze)

Callysto

Fakt?? To se jdu okamžitě po něm podívat :) jsem zatím v půlce pátého, dá se tomu krásně rozumět v AJ i když nejsem bůh ví jak dobrá angličtinářka :)

simon84

simon84 (hodnocení, recenze)

posledni dil s tim dejem teda pekne zahybal. To jsem zvedav, jak to bude pokracovat. :-)

Callysto

Callysto (hodnocení, recenze)

viktorka181

U nás se shodneme s dědečkem Connerym - u něj chlapům nevadí, že se ženským líbil :-)

Ale byla sranda, když jsme si s dcerou dohromady koupily kalendář s Cumberbatchem a někdy v polovině roku si toho manžel všimnul - pověsily jsme ho u dcery v pokoji - a chvíli na to koukal a pak prohlásil - hele, toho chlapa odněkud znám :-D 

viktorka181

viktorka181 (hodnocení, recenze)

Callysto

Můj manžel je na tom trochu líp, ale taky zdaleka není takovej maniak, jako já:)) Ale na hercích se většinou shodnem. Třeba oba nemáme rádi Angelinu a Johnyho Deppa. Což je zajímavý, že to tak máme oba, když je většina lidí tak žere:)) No a milujem Garyho Oldmana, Michale Fassenbendera a Toma Hardyho. Na tom už se dá slušně stavět. Ale na Hiddlestona  ho asi neukecám:))

na příspěvěk reagoval Callysto

viktorka181

viktorka181 (hodnocení, recenze)

Salome30

Chlapi ho nemaj rádi, páč jim nad ním manželky a přítelkyně slintaj. To dokáže naštvat. Jinej důvod nevidím:)) Jinak mě se to začalo líbit cca. od třetí třetiny druhého dílu, tak snad ten začátek manžela neodradí a dokoukáme to spolu:))

Callysto

Callysto (hodnocení, recenze)

Salome30

Tak to ho musím otestovat, co na něj řeknou ti moji dva :-D Oni si herce vůbec nepamatují a nemají je zaškatulkované, mám dojem, že manžel pozná tak starého Conneryho, pak Pierce Brosnana a Craiga, ale u něj už si nebude pamatovat jméno, to když jsme u Bondů. A z nebondovských herců ještě Harrisona Forda, Bruce Willise a Mela Gibsona a ještě manžel by si vzpomněl na Segala a vanDamma a samozřejmě bývalého guvernéra a Sylvestra, když jsem u těch namakaných. Ale to je opravdu tak všechno. :-D Prostě herce moc neřeší, film se jim líbí nebo nelíbí a to je tak všechno. :-)

na příspěvěk reagoval Salome30, viktorka181

Salome30

Salome30 (hodnocení, recenze)

viktorka181

Joo, ten chlapeček úplná hrůza, přitom ten malý herec je si myslím dost šikovný. Já přesně viděla dabovaný ten třetí díl a ten začátek, jak říká ten Juan (nebo jak) své dceři, ať se usmívá, tak v tom dabingu to vyznělo naprosto úplně jinak..

Salome30

Salome30 (hodnocení, recenze)

viktorka181 , Callysto

To taky někde psali, že Tom nemůže být další Bond, protože ho chlapi nemají rádi :D :D, ale ne tak není to jen o něm samozřejmě, je to celkově hezky natočené a nějaké ty kočky pro pány se tam taky najdou :) a samozřejmě Hugh je tam také boží, tady mě baví víc než celý slavný House :) a třeba ten pozvolný začátek nabere do posledních dvou dílů pořádný spád :)

na příspěvěk reagoval Callysto, viktorka181

Callysto

Callysto (hodnocení, recenze)

viktorka181

Chlapům to pustím, až to bude kompletní, jinak by to zas bylo keců :-D Dcera taky čeká, až bude celý seriál, že si prý počká, i když včera jsem ji ukázkami dost navnadila.

Předpokládám, že pánové (myslím manžel se synem) by se mohli chytit na Hugha, toho mají nejradši v Černé zmiji.

na příspěvěk reagoval Salome30

viktorka181

viktorka181 (hodnocení, recenze)

Salome30

Mno, já si jeden díl s dabingen bohužel omylem stáhla a je to teda utrpení. Až na Laurieho mi to přijde jako banda amatérů, co si z toho snad dělaj prdel:)) (ten začátek třetího dílu na tý party byl nesnesitelnej, to jsem fakt nevěděla, jestli se smát, nebo brečet). A když promluvil Roperův synek a začal Jonathanovi děkovat, musela jsem to znechuceně vypnout a jít stahovat original verzi:))

na příspěvěk reagoval Salome30

viktorka181

viktorka181 (hodnocení, recenze)

Salome30

Ale jo, mě to nakonec taky docela chytlo. Jen jsem to čekala o chlup lepší... Zkusím to pustit manželovi, ať se vidí, jestli to je opravdu pro holky, nebo jestli je to dobrý i bez té přidané hodnoty jménem Tom Hiddleston:))

na příspěvěk reagoval Callysto, Salome30

Callysto

Callysto (hodnocení, recenze)

Salome30

Díky, za info, už jsem si to taky našla, že se o tom nějak jedná - teda pokud si to nevycucali autoři těch článků z prstu kvůli čtenářům :-)

Salome30

Salome30 (hodnocení, recenze)

anderson

To máš určitě pravdu, hlavně ty rozdíly jsou příběhově naprosto nepodstatné, jak jsi psal před tím..to jsou takové ty detaily, jakože u cizinců se ani nesnaží o cizí přízvuk, také tam mluví více jazyky a v dabingu je prostě vše česky, občas chyba v překladu a intonačně to také nesedí, pak třeba něco vyzní trochu jinak..., ale fakt jsem to nemyslela nějak blbě, každý si přece může vybrat, co mu vyhovuje:), tady aspoň teda sehnali kvalitní herce na dabing..

na příspěvěk reagoval viktorka181

Salome30

Salome30 (hodnocení, recenze)

Callysto

Kniha asi nemá vyloženě pokračování..ale myslím, že autor má víc špionážních románů, ale opravdu nevím, není to zrovna můj oblíbený žánr, jinak o druhé sérii se jen občas píše v zahr.bulváru, těžko říct :) spíš jsou to vyloženě spekulace..,ale myslím, že například v UK to má mnohem větší sledovanost a stane se to hitem, takže z toho budou chtít možná něco vytřískat :). Je možné, že to bude jak AHS, další řada - jiný příběh, jiní lidé...

na příspěvěk reagoval Callysto

Související novinky

Koruna našla princeznu Dianu

Koruna našla princeznu Dianu

17.08.2020

Tvůrci seriálu Koruna od Netflixu pokračují v obsazování budoucí páté a šesté série a po oznámení Jonathana Pryce v roli prince Filipa nyní přichází pravděpodobně ta nejzásadnější castingová novinka.… (více)

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

Režisérka Susanne Bier a Nicole Kidman spojí síly

08.11.2018

Susanne Bier (Druhá šance, Bird Box) naposledy vyhrála Emmy za režii všech dílů oceňované televizní minisérie Noční recepční. Po dvou letech a celovečerním filmu pro Netflix se teď vrací, aby spolu s… (více)

Noční manažer má následovníka

Noční manažer má následovníka

17.01.2017

Loňská špiónská minisérie The Night Manager si odnesla domů tři Zlaté glóby. Televizní stanice AMC a BBC proto neváhaly a oznámily adaptaci dalšího románu Johna le Carré. Tentokrát se bude točit… (více)

74. Zlaté glóby - výsledky

74. Zlaté glóby - výsledky

09.01.2017

Bezkonkurenčním vítězem letošních Zlatých glóbů se stal muzikál La La Land. Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu film sedmkrát nominovala a sedmkrát ocenila. Nejlepší film - komedie nebo… (více)

Reklama

Reklama