Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Byli jste někdy ve svých "nácti" na herním večírku s několika přáteli, kde jste se u (party) her s pizzou a pivkem v ruce dobře bavili? Asi ano, že? A napadlo vás z toho natočit video pro osobní potřebu a poté ho cpát do televize? Asi ne, že? Tak to gratuluji, máte evidentně více zdravého rozumu než tvůrci tohoto „pořadu“. ()

Yokolobuna odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem po čase provětral odpad! Původní Hrajeme s Alim bych srhnul jako "meh", tohle je ale svěží asi jako žumpa u domova důchodců. To se zase jednou stydím, že patřím do subkultury hráčů. Sedět s partou kriplů na gauči, bavit se o hovně a pak to pustit do televize chce odvahu... a naprostou absenci soudnosti. ()

Reklama

machonza odpad!

všechny recenze uživatele

Díky masivní kampani na Facebookové stránce COOLu a tomu, že znám Martina Rotu a občas se na něj na YouTube dívám jsem tedy v sobotu zapl telku, abych se na ten zázrak podíval. První dojmy: Nízkonákladový seroš s žádnou pointou, kterému budou vytvářet sledovanost leda nějací známější YouTubeři (které já ale vlastně ani neznám). Celé se to odehrává v místnosti, která má být obývák, ale je velká asi jako dětský pokojíček. V té je na sebe nacpáno asi sedm lidí + host a ti tam hrají hry. Prvním hostem byl Jakub Kohák, který mi přišel, že se vůbec nebavil, naopak se asi sám sebe ptal, co tam dělá. A podobné pocity jsem měl i já. Na co se to sakra dívám? Proč u toho vůbec marním čas? Nemá to ani nějaký příběh, ani vtip, ani nic. Jen se vlastně dívám, jak pár týpků kecá o kravinách a jeden hraje hru. Toto si můžu doma udělat sám a ne se na to dívat v telce. Styděl jsem se před rodiči, že se na to dívám, takže jsem si to radši zapl v mobilu do slůuchátek. Po dokoukání jednoho dílu jsem konstatoval, že to byl naprosto promarněný čas a další šanci tomu už dávat nebudu. Hodnotím odpadem, toto v televizi nemá co dělat. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nový koncept pořadu o hrách jinak, jehož autorem je opálený chlapík se svými kamarády, mne nezaujal. Tyto zvláštní formy života jsem totiž dosud nedokázal zařadit dle druhu, ale rozhodně vím, že s nimi další čas ztrácet nebudu. Krátké televizní nakouknutí do světa sebestředných youtuberů mi bohatě stačilo. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Víte, co je průser? Cpát youtube formát do TV. Parta mladých si chvilku hraje hry, u toho kecá o blbostech - ano přesně to, co Vy a My děláme s partou kámošů - a dělá blbiny. Na youtube určitě pořad, který zaujme. V TV to pro svojí malou časovou délku, dramaturgii a amaterismus NEMÁ MÍSTO. Slyšíte dobře > pořad zcela dělaný pro youtube by měl daleko více být na YOUTUBE! Tedy výmysl, že mladé lidi přitahneme od monitoru k televizoru je tak od samého začátku odsouzen k zániku. Je to stejné jako chtít lákat lidi na nealkoholické nápoje do hospody. P.S.: Martin Rota jediné plus. Jo a ještě CTRL+F Martin Rota :-D ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama