Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aimo a Milla žijí u rodičů, kteří se, jako všichni alkoholici v tomto světě, každý večer mění v zombie. Přežije jejich láska i když Aimo z nedostatku sebevědomí utratí všechny jejich společné úspory určené na vlastní bydlení za robotické vylepšení své muskulatury? (Severský filmový podzim)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Vaša homo víla vám skrášli domácnosť!. Inu, keby to malo 45 minút, dám tomu 5 hviezd, lebo to bol vtipný úlet: alkoholickí rodičia, frustrovaná supergirl a mnoho ďalšieho. Lenže v druhej polke, to už nemalo také grády, východiskové humorné situácie sa opozerali a vývoj nebolo ťažké si domyslieť. Postavy boli síce "cool", ale rozhodne nepatrili do tej skupiny ľudí, ktorým by ste fandili. ()

Zmrv 

všechny recenze uživatele

Absolutně šílená záležitost, která ale skoro určitě mainstreamovej úspěch slavit nebude. Ve chvíli kdy ale přistoupíte na pravidla tvůrců (respektive jejich kompletní absenci) nebo nad filmem nebudete zbytečně přemýšlet a prostě se jím necháte bavit, tak si ho určitě užijete. Po třičtvrtě hodině, kdy už si na styl zvyknete tak se humor poněkud vytratí a film ztratí tempo, ale závěr to pak zase bohatě vynahradí. A představa že zombie se z někoho stane po požití alkoholu, je prostě úžasná. 75% ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl fakt kompletní úlet (šílenější už je snad jen Robo-geisha). Ti seveřani by měli něco dělat s prohibicí, nebo na sebe v období polárních nocí víc svítit, jinak ze všech budou zombie pankáči s exoskeletem. A to se pak blbě bojuje proti norovirům a mimozemšťanům. Ale i přes nízký rozpočet (770.000 eur) a lehkou ztrátu tempa v polovině snímku je Lovemilla skvělou podívanou určenou spíše odvážným / nadšeným festivalovým divákům. Ruku na srdce, nedovedu si představit, jak v sobotu večer usedá česká zombie rodinka k Nově a sleduje něco takového. 80% [Severský filmový podzim 2015] ()

Eweak 

všechny recenze uživatele

70 % Naprosto šílená filmová anarchie. Před začátkem nám bylo řečeno, abychom se na film dívali s otevřenýma očima a prostě se jím bavili. Myslím, že lepší radu jsme nemohli dostat. Opravdu je třeba se filmem hlavně bavit a moc o něm nepřemýšlet. Lovemilla není nic pro slabé žaludky ani konzervativní diváky. Lidem, kteří se nebojí experimentů a chtějí poznat finský humor (pro nás trochu zvláštní), určitě doporučuji. (Viděno v rámci Severského filmového podzimu) ()

Galerie (18)

Související novinky

Future Gate Sci-fi Film Festival

Future Gate Sci-fi Film Festival

25.02.2016

Festival sci-fi filmů Future Gate vstupuje letos do třetího ročníku, v průběhu března navštíví postupně Prahu (3. – 6. března 2016, Kino Bio Oko) i Brno (17. – 20. března 2016, Kino Art). Na obou… (více)

Reklama

Reklama